Душата ми се моли за дете, нека за Коледа чертичките са две!

• 27 336
  • 733
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, момичета. Аз от скоро ви чета и реших да се включа в новата тема. Надявам се да ме приемете в групичката. Ще правим опит през декември за пръв път (за първо детенце). Този месец не сме се пазили много, но не е било целенасочено. Трябваше да ми дойде в неделя, но все още не е.. съмнявам се да има нещо, но си мисля да направя един тест утре сутрин.
В София живея, предпочитам все още да не споделям други детайли. Смятам засега да пробваме без тестове за овулация и други екстри.

# 16
Rochellka благодаря и аз за прекрасната тема, поздравления Hug
Да се запиша с край на М иии ново начало Heart Eyes
Нека молитвите ни на всички бъдат чути ии нашето чудо да е с тази нова тема Heart

# 17
Jump  в новата темичка.
Пожелавам на всички ви да не се задържате дълго в тази темичка. изпитвам голяма сантименталност тъй като и преди първото си дете се подвизавах тук а и известно време аз правих темички.
Вчера ми беше първия преглед, официално точицата е там. Термин 24 юли. И с дъщеричката ми беше 24 ти но януари. Само се моля всичко да е наред и този път.

# 18
Честита нова теМа❤И аз пожелавам да се напълни с много положителни тестове.
Честит рожден ден на всички момичета,на патерици и честити две чертички на бъдещите мами и лека и спокойна бременност.И аз ви чета редовно и ви пращам много положителна енергия и не спирайте да вярвате,че чудеса се случват и то,когато най-малко очакваме🤗

# 19
Ро , благодарности за темата 🤗
Дано е много Коледнобебеносна 🎁

Успех на всички ❤

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 17:34 от *Мери*

# 20
  • Варна
Ro, благодаря за темата! Дано е на късмет на всички!

# 21
Хайде и от мен , добър ден ! Супер тема за супер бебета !
При мен нещо много от рано започнаха да ме болят гърдите. Миналият месец , когато ви се оплаках пак от същото , беше 3-4 дена преди Ц. Сега обаче започнаха леки болки 10 дена преди Ц, събота срещу неделя, и всеки ден става по-зле. Усещам леки болки дори като вървя или стоя, ужасно е. Като ги пипна или натисна е страшно. Чудя се дали нямам висок прогестерон след О и до колко трябва да се притеснявам. Отделно, че от седмица-две, много ме боли кръст. То боли не , ами по-скоро като да съм стояла права с часове. Като цяло се чувствам доста изтормозена от разни болежки, които не мисля да се дължат на евентуална бременност. Все пак всичките симптоми са започнали супер рано, но със сигурност не са внушение. Чакам 3 или 4ти декемрви и ще разберем.
Не искам да имам надежди, но вътрешно си викам, че този месец все сме хванали момента, свалих ТСХ-то и ползвахме гела.

# 22
Ро, чудесна темичка! Страхотна е - само за публикуване на тестове с две черти 💗
Диди, списъчето е супер! 💗
Локо, симптомите звучат много добре. Айде дано е месецът! 💗
На мен ми е трети ден и почти ми свърши. Много ми е интересно дали ще имам най-после овулация и аз. Последната ми овулация беше миналия ноември. На никого не пожелавам това чудо СПКЯ

# 23
Здравейте момичета! Ходих вчера на гениколог, каза всичко перфектно , нямало причина да не мога за имам дете  причината е единственото,че не го правим често . Grinning и е вярно , все сме изморени , или пък дните около ову. сме скарани ... но ако толкова бързам ми изписа иногинол , и каза че до 3 месеца 100% ще съм забременяла Grinning  вие пили ли сте го ? Доста е скъп, 20таблетки над 30лв. Ще изчакам и този месец последно и може би ще ги взема

# 24
# 25
Амин, до Коледа всички в темата да пишем в отчетени.
Ето от следобед тест

# 26
Лейдис, хелоу Simple Smile
Записвам се, за да не ви изпусна. Честито на Диана и честит рожден ден на Рейв и на Арвенчето на патерици, с пожелания за здраве и само здраве. 💜
На Самър само да кажа нещо - Не искам да ти помрачавам ентусиазма, който имаш, заради мнението на лекаря, обаче и на мен всичко ми е наред, ама на ММ не му е. Та, имай едно на ум. Призовавам всички, които не са пускали СГ, след започването на опитите, да го направят задължително. Ще имате повече яснота и ще знаете как да процедирате.

Аз реших да постя до Коледа. Беше ми трудно в началото, но вече свикнах. Тегаво е без месце и млечни продукти, ама.... 😁
На 8-и декември имаме час при доктор Чапанова в Надежда. Ден, преди очакваната менструация и се надявам да не цъфна по време на прегледа 😁
Януари ще посетим и доктор Кацаров, заради лошата спермограма. Искаше ми се да имаме неговото мнение, преди да идем в Надежда, но така се стекоха нещата.
Кандидата, която влача се изостря и взех нова опаковка Миковаг и се надявам да я преборя скоро.
Имам много за писане, ама и така стана дълго....така че...Чао, засега.
П.П. Ейй, най-важното забравих - Ро, благодаря за темата и честит ти цикъл 😁
Знам колко странно звучи, но и знам колко рядко явление е това при теб. Дано да ти е последен цикъл, след което да се загнезди малко човече в тумбачето. 💜

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 17:02 от Re-Born

# 27
Ро благодаря за темата.
Момичета някоя може ли да ми помогне с предположение кога е О,защото според БТ мисля че е минала,а според теста(мисля днес е положителен)

извинявам се за качеството на снимките.

# 28
  • Dope Reach
Ааайде, момичетата с приключили лелки, дружно да бебеправим. Grinning
Все пак, аз да си направя устата за желаещи темоправещи, имате време да размишлявате в следващите 48 страници.
Напоследък ми е едно безразлично, хем знам, че трябва да бебеправим, хем хич не ми се ще, мързи ме, студено ми е, не ми се занимава, спи ми се, не ми се спи. Абе, няма нужда да се чудя жена ли съм, не съм ли... Все нещо не съм доволна.
Меги, мерси много, старите кучета вече ме знаете как чакам, ама наистина особено след такъв хубав, спонтанен цикъл, много искам за Коледа да не чакам! Този път никакви признаци няма да следя и няма да го мисля, че така ми е писнало... Ако не си удържа на обещанието, ще ви моля да ме репортнете за бан. Grinning

# 29
Привет и от мен в новата тема! Ро, както винаги е разкошна.
Аз се записвам с 1 ден на М, обаче от 20-тина дни почнах да пия Агнес на своя глава, след като прочетох за него във форума. Отдавна не ми се беше случвало да ми дойде от раз, без болки в корем и кръст, гърдите по правило си ме болят 10 дни преди М. този път една идея по-слабо. Отдавам всичко на хапчетата. Ще видим какво ще каже док в края на седмицата за тях. За себе си пожелавам това да ми е последен естествен цикъл , а на всички до момичета до Коледа да сте видяли заветните 2 чертички.

Общи условия

Активация на акаунт