С какво ви дразнят свекървите? – 117

• 37 862
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
Колата може да я ползваш за столче-играчка с копчета или кола вкъщи. Чакай да започне да сяда бебето и ще й намериш приложение. Моя син на 9 м. яхаше де що видеше кола, куче, конче. Стигаше с пълзене до него, изправяше се внимателно и хайде отгоре, вътре. Така счупи електронно куче на сестра си. Докато се обърна и хайде отгоре му, дръпна главата и край.
Много се разводни постът ми. Като цяло бебето е малко и текущите му нужди са други. Смятам, че бабите като най-близки е хубаво да се водят от това. Когато порастне, щом има желание да му направи такъв подарък, няма лошо. Но това е нещото, което ме подразни и за това пиша тук. За жалост темата по-скоро е с цел хора без самочувствие да се опитват да се докажат по странен начин. Deni-meni, не визирам теб, идеята е добра, но така или иначе кашонът ще събира прах още няколко месеца. Весели празници!

# 331
Колата, не е съобразен с възрастта ,но пък е хубав подарък .Малкият със сигурност ще се радва след време .Място си намери отсега за складиране ,че тепърва ще се купуват всевъзможни превозни средства.

# 332
  • France
Ката стана дума за странни и неподходящи подаръци - бившата кандидат свекърва ми беше подарила дантелени бикини и сутиен. На мен зелени, на зълвата - червени Flushed

# 333
Следващият път просто кажете, какво  искате за подарък. Така не стават грешки. Нашите баби все питат, вече дори само децата и после обяснения от мен, кое какво е.🤣
Иначе е нормално бабата за Коледа да купи голям и скъп подарък за внучето.

Philomena,
Все пак се е сетила и за теб покрай дъщеря си. А ти така да се жалваш. Надявам се да е нацелила поне размера.😉

# 334
И какво е това за 4мес бебе?

# 335
Ката стана дума за странни и неподходящи подаръци - бившата кандидат свекърва ми беше подарила дантелени бикини и сутиен. На мен зелени, на зълвата - червени Flushed
Щом не са розови и ватени hahaha

# 336
За подаръци за децата е най-добре да се пита. За тази възраст може дрехи, хубав комплект за хранене, стол за хранене, ако не са купили още, барбарон, ергономична раница, има си избор, но е хубаво майката да каже предварително, за да е практичен подаръка.

# 337
Може с усмивка да благодарите за хубавия подарък и  да помолите да остане на съхранение  известно време там, нали ще ходите пак.И няма да играе с нея бабата ,ще я пази няколко месеца.

# 338
  • София
Може с усмивка да благодарите за хубавия подарък и  да помолите да остане на съхранение  известно време там, нали ще ходите пак.И няма да играе с нея бабата ,ще я пази няколко месеца.

Така би било най-добре и за двете страни. А текущите нужди от ританки и бодита да си ги задоволяват родителите на бебето. Но все пак снахичката трябва да има и елементарно възпитание.
Затова за да не ме пишат по темите при нас от години се прехвърлят едни пари по банковите сметки. Ние на децата и внучо за Коледа, те на нас за Нова година. Че нали сме от старото поколение - чакаме си Дядо Мраз. После операциите се повтарят за Иванов ден и за рожденния ми ден. Като цяло банките лапат % комисионно, но поне всеки си купува каквото иска.

# 339
На моето дете, когато беше на 6м. му подариха акумулаторно автомобилче. Той плачеше от страх от нея, а насреща сръдни и фасони, че НИЕ не го учим да я кара. Саботирали сме били подаръка.

# 340
На моето дете, когато беше на 6м. му подариха акумулаторно автомобилче. Той плачеше от страх от нея, а насреща сръдни и фасони, че НИЕ не го учим да я кара. Саботирали сме били подаръка.
Това е тъпо, всяко нещо с времето си.Наистина сякаш искаме бебетата да порастнат за дни, имаме избързване, но природата си знае работата..
С етикета ли го подариха?

# 341
Пристигна с куриер и си пишеше всички суми, в случая не е било да се изхвърлят със скъп подарък. Но по гръб не се пада да се признае, че беше неподходящо и стоя 2 години и горница, докато детето можа да му се наслади като играчка. Мен ме подразниха изказванията, че с ММ нарочно не сме давали на детето да свиква. Ма то не можеше да стои седнало още....бе дреболии уж, ама като се насъберат и то му писва на човек.

# 342
  • у дома...
Щом не са розови и ватени hahaha
И придружени с думите "Дано ти станат, че бяха най-големите в магазина". Добре, че съм перкенде и не обръщам внимание много, много на такива неща.

# 343
  • София
И придружени с думите "Дано ти станат, че бяха най-големите в магазина". Добре, че съм перкенде и не обръщам внимание много, много на такива неща.
На такова бих отвърнала - ако са най-големите значи на теб ще станат, не на мен Laughing

# 344
Не се занимавайте с дребни неща.На бебето ако всички му подарят неща по мярка,които след 2 месеца ще са малки,пак ще сте недоволни.Има наистина сериозни проблеми в отношенията снаха-свекърва,но последно време четем само някакви дреболии.
То стана като в риказката...защо си с шапка,...защо си без шапка.
До колкото виждам темата е озаглавена "С какво ви дразнят свекървите", а не "Сериозните, драматични, житейски проблеми между снахи и свекърва". Щом дребните проблеми не представляват интерес за Вас, не четете тези постове и не губете време да ги коментирате.
И да, дразни ме крайно непрактичното мислене на свекърва ми.
Весели празници!
Весели празници и на Вас! Дразнете си се на воля!Мислех,че това е форум за изказване на мнения и евентуална за взаимопомощ.

Общи условия

Активация на акаунт