С какво ви дразнят свекървите? – 117

• 37 853
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
Какво е виновна жената, че на снахата й е голям задникът.

# 346
  • у дома...
Тогава верно ми беше по-голям, ама и бях бременна. Ама ние така си говорихме - на къси пасове. Тя "Синът ми се ожени за тебе, щото имаш големи цици!", аз "Аз пък се ожених за него, за да има кой да ме чеше по гърба!". За това не съм издребнявала. Проблемите започнаха, като реши, че ще се бърка за всичко и аз трябва да и се подчинявам. Ама и те бързо се разрешиха като излезнахме на квартира. Свека, лека ѝ пръст, не можа да приеме, че синето ѝ, дето я е слушало до 35-тата си година, вече има семейство и не е основния финансов донор в къщи. Как и да е - миналото си остава в миналото!

# 347
  • София
Да си мериш з@дник@ с надебеляла от бремнност жена си е удар под кръста и просташки опит да затапиш снахата, изхождайки от лични комплекси за външността си.

# 348
Че да не го носи бебето в задника.

# 349
  • France
Абе, не знам какво предпочитам - розови и ватени или дантела. Второто ми идва много фройдиско

# 350
С дълги крачоли имах от мама като бременна, изхвърлих ги чисто нови.Дали ако бяха от свекървата щях да рина  с рога  и  вдигам пушек не знам.

# 351
И интернет трябва да имаше.

# 352
Честно казано, мен повече ме е страх, че бъдещата ми снаха ще има по-малък задник от моя🤣, а не по-голям. Стига, всякакви ехидни реплики са си чисти обиди.

# 353
Че да не го носи бебето в задника.
Трещерица, винаги,когато те чета се усмихвам,твоята различна гледна точка ми е полезна,но в случая мисля,че този въпрос е заядлив.Знаем къде се носи бебето,също знаем,че често се случва по време на бременност да се натрупат килограми не само в коремната област.А има и толкова жени(и снахи,и свекърви) с дебели задни части,без да са бременни...
Весело  посрещане на Нова година на всички!

# 354
Вие не разбирате. Свека е искала да се похвали, че снахата чака бебе. Взела и е екзотично бельо, нищо, че и преди раждането , и след, ще е тамън само за определен период. Друго си е да питаш за най- големия номер от най- скъпото бельо по причини бременност. Ако е някоя снобарка, въобще не е искала да обиди снахата. Ох, и гащи няма да подарявам  някой ден на снахата Tired Face
Списъкът ми се пълни с елиминации.
Весела новогодишна нощ на всички. Wine Glass

# 355
Една баба купила на всички внуци еднакви  дрешки на джуджета.Не се хареса, трябвало индивидуалност.Та угодия няма.А си е нейна работа и нейните пари да ги види  облечени  джуджешки ако ще да е за час.Могат да не ги носят едновременно, или въобще да не ги носят.Ей ,това с подаръците е една галимация  и омразия, без причина.Добре че децата растат ,буташ  им пари  и се оправят както решат с най-голяма радост при харченето.Без посредници и доволни.С условие да не се пита за какво и как са похарчени.
Весело посрещане на Новата 2020 и  без дразнения или с мънички и лесни за преживяване.

# 356
А какво й пречеше на свекървата да подари бельото без коментари, че е питала за голям размер в магазина? За мен си е чиста проба заяждане. На моята искахме да й купим дънки като подарък, но и првсложихме да дойде с нас по магазините и да си ги измери. А тя казва-"мери ги по себе си, ще ми станат, даже ще са ми големи". Аз по онова време бях два пъти по-слаба от нея, ама хайде...

# 357
А какво й пречеше на свекървата да подари бельото без коментари, че е питала за голям размер в магазина? За мен си е чиста проба заяждане. На моята искахме да й купим дънки като подарък, но и првсложихме да дойде с нас по магазините и да си ги измери. А тя казва-"мери ги по себе си, ще ми станат, даже ще са ми големи". Аз по онова време бях два пъти по-слаба от нея, ама хайде...
Joy
Яко.
И какво е продължението, стана ми интересно.
Защо не и подари такива, мерени по теб, по възможност без еластани и др.
Тя това заслужава.
Че онази е могла да подари без коментар, е могла, но може и да е вид извинение, или пояснение. Щом е издразнила снахата, може и да е злонамерено. Ще го приема така.  Макар и да има и други обяснения.

# 358
Joy
Яко.
И какво е продължението, стана ми интересно.
Защо не и подари такива, мерени по теб, по възможност без еластани и др.
Тя това заслужава.
Че онази е могла да подари без коментар, е могла, но може и да е вид извинение, или пояснение. Щом е издразнила снахата, може и да е злонамерено. Ще го приема така.  Макар и да има и други обяснения.
Тя не благоволи да дойде с нас и й взехме друг подарък. Моята свеки е извор на простотия, има и много други бисери. JoyCry

# 359
tays, къде се изгуби ? Бях се затъжила за теб !
Весела и щастлива 2020 година ! Бъдете здрави !

Общи условия

Активация на акаунт