С какво ви дразнят свекървите? – 117

• 37 884
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
Ами не бяха напреднали другите с фантазии и бе интересна, помня  я.

# 286
  • Fort Worth, TX
Брей колко време мина и още се помни дивана.Весели празници момичета.Бъдете здрави вие и семействата ви другото се нарежда все някак.Прегръдки за всички.

# 287
По-малкият ми брат си има просто гадже, ама майка ми яко е започнала да влиза в ролята на кофти потенциална свекърва. Брат ми беше за два дни на екскурзия в Турция. Майка му поръчала прахове. Той забравил. И тя: "Аааа, майка си ще забравиш, ама на приятелката си парфюм не забрави да вземеш."
Скоро сигурно и за моята майка ще пишат тук.
Имам чувството, че в един момент, просто започват да се движат по учебник.

# 288
Ох, Тайра, такива натякваници са супер дразнещи, майка ми е такава. И аз съм една бъъъъдеща свекърва, дано да не изчаткам, но е неизбежно, според мен. Просто с годините става зле положението.

# 289
Тайра, майка ти си е права - разчитала е, а брат ти я е забравил.

# 290
Да ,защото като тръгнат тийнове на екскурзия мислят само какво е поръчала майка им да купят..Кой знае каква компания са се събрали , мацки , пиене...А гаджето трябва да се подкупи за после.
Прах ще и купува ,че тука няма.

Последна редакция: пн, 23 дек 2019, 21:26 от Бор_яна

# 291
Хубаво, ама тя не казва "ех, маме, забравил си ми поръчката", а веднага заядливо намесва момичето.

# 292
При условие, че вече и тук може да се намерят турските прахове не виждам какво толкова майката на Тайра мрънка. Като иска да ходи на екскурзия и да си купува прахове.
Момчето е отишло на почивка, а не да пазари за месеци напред прахове мама да си пере гащите. 😂
Това ме връща назад преди 2 години, когато свекърите бяха купили 4 броя прахове най-големите разфасовки от Турция, връщайки се от почивка. И познайте влизам 2 дни след като ми дадоха единия и виждам същия прах, дори и по-евтин 😂 и спряха да мъкнат прахове оттам. Куриоза от това лято беше, че бяха се запасили с ориз, да ориз.

# 293
Изобщо не е по темата, но качеството на праховете за пране, ориза (да, и ориза) и какво ли още не от Турция няма нищо общо с качеството на боклуците, продавани тук в същите опаковки.

# 294
Кажи на тийна.

# 295
  • София
След като е поел ангажимент е трябвало да го изпълни, не го е направил, майка му се е подразнила, което е нормално, но сравнението с парфюма е било напълно излишно.

# 296
Самата идея, че младеж или тинейджър ще тръгне да влачи торби с прах за пране обратно към България, е абсолютно обречена. Да му беше поръчала нутела - разбирам, ама прах за пране не момче...

# 297
Е как, то си е класика-замине ли някой в чужбина, му се връчва списък с покупки.

# 298
Изобщо не е по темата, но качеството на праховете за пране, ориза (да, и ориза) и какво ли още не от Турция няма нищо общо с качеството на боклуците, продавани тук в същите опаковки.

Да, това е така напълно съм съгласна. Но точно този прах беше едно към едно с този тук в Бг. И няма как някой д аме убеди в противното, след като съм го видяла с очите си.
Пък и не знам какво си е мислела жената, след като казва на момче тийнейджър да ѝ купи прах за пране от на ма***та си и да очаква, че той ще го купи, а ще пренебрегне приятелката си.

# 299
  • София
Това момче, което не може да купи прах за пране, един ден ще стане мъж, който не може да пусне пералня. Съвсем правилно го е помолила жената.

Как точно купувайки прах пренебрегва приятелката си?

Общи условия

Активация на акаунт