Фермата сезон 5 тема 10

• 42 139
  • 992
  •   1
Отговори
# 240

savovas, защо е нужно да правят прецедент, като връщането на участници се е случвало и друг път? Защото ти си мислиш, че има конспирация и никой не е съгласен с теб? Върни се на последното към предишния цитат. Друго обяснение няма
Омръзна ми и аз да обяснавам.  Не казвам, че всички трябва да са съгласни с мойто мнение/ а то е, тъй като имаше прецедент с невлязъл участник, можеха да направят и друг, като вкарат резерва/, само го изразявам.

# 241
  • при късмета
Миналата година спрягаха Христина за победител, както сега Веселка. То не беше гадже на някой от продукцията, то не беше нагласена битката тя да се върне, обаче не спечели. Даже не помня добре, но май и на финал не беше. Но беше много неприятна и истерична. Бети в сравнение с нея е цвете.
savovas, не коментираме случая с невлезлия участник. Нали зададе въпрос защо точно Митко се е върнал, той не влезе на мястото на участника, който изобщо не се появи. А защото беше първия отпаднал от този отбор. Винаги някой се връща. А на невлезлия участник, ако искехе да вкарват друг или разполагаха с резерви, то изобщо нямаше да разберем, че има такъв. Щяха да са го направили преди да започне сезона. Не е трудно да се сетиш за тази възможонст

# 242
ма ко, този въпрос не е зададен от мен. Не четеш, а пишеш и поясняваш без да е необходимо. Аз пък коментирам точно невлязлия участник.

# 243
Бети има ли инстаграм или фейсбук?

# 244
  • при късмета
ма ко, този въпрос не е зададен от мен. Не четеш, а пишеш и поясняваш без да е необходимо. Аз пък коментирам точно невлязлия участник
Ето тук твърдиш, че вместо Митко трябвало да вкарат резерва
Скрит текст:
Можеха резерва да вкарат.
Да, но резервата нямаше да се занимава с Красимира Smile
 Имало е и в други сезони връщане, но чрез битка на няколко отпаднали, а сега Митето го върнаха без никаква заслуга.

С кого точно трябваше да се бие Митко, като само той беше отпаднал?Simple SmileПросто печели служебно:)
Ами точно, че нямаше с кой да се бие, най-правилното беше да вкарат резерва.

# 245
Да, защото ако бяха вкарали резерва, нямаше да са с 2 човека по-малко/така се аргументираха/ и нямаше да има нужда Митко да се връща.

# 246
  • при късмета
Пак щеше да се върне. Той се върна предимно заради отпадането на Милин, а не защото има участник, който не е влязъл. И вече беше върнат Тихомир в другия отбор с гласуване. Пак Митко щеше да се върне, като първи отпаднал след дуел от техния отбор.

# 247
Имаше невлязъл участник и това е  Таня Василева

# 248
Съжалявам,че Бети отпадна.Мисля,че не даде максимума който притежава,но съм сигурна,че ще покорява по-големи върхове в живота,отколкото досега!Надявам се да има следващ дамски дуел в който Вили да победи,защото не ми се гледа изтормозената от майка и гневна Маргарита и нелицеприятната физиономия на нечисоплътната Веселка

# 249
За Митко К. знам също,че хотел Езерец в Благоевград е техен (Митко и баща му) и баща му притежава акции от БТВ.
Това, че притежава акции в БТВ е много интересен факт! Голяма случайност.... Всъщност защо му дадоха втори шанс в предаването и го върнаха?Rolling Eyes
е то е от ясно по-ясно.Щом тати има акции в БТВ мързеливата Богданка може да си позволи да си поспи във Фермата

# 250
  • London
Никой не е спрягал Христина за победител, това за пръв път го чувам, а бях в темата плътно. По-скоро аз имах спорове с някои форумци, които не виждаха нещо гнило в отношенията им с мъжа на Аня Пенчева, в последствие имах комуникация с човек от Фермата, който беше споделил, че се натискали доста, но не излъчвали камерите и тн. Това се говореше.... не, че щяла да побеждава. За мен и до днес тя е един от най-неприятните персонажи, тази година изобщо няма такъв, навярно Милин беше сходен типаж в мъжки вариант, но бързо си замина.

Досега не е имало наистина изначално неявил се човек като тази Таня.... та и аз очаквах някоя резерва. Оня мъжа на Альона не влезе ли по някакъв сходен начин, малко по-късно? Имам някакъв такъв спомен.

# 251
  • SF
Не ми трябват други участници. Искам си МиЛко Калайджиев.
Много интересни епизоди създаде той.

# 252
  • при късмета
Миналата година не съм писала в темата.  Вероятно във ФБ са били коментарите

# 253
Пак щеше да се върне. Той се върна предимно заради отпадането на Милин, а не защото има участник, който не е влязъл. И вече беше върнат Тихомир в другия отбор с гласуване. Пак Митко щеше да се върне, като първи отпаднал след дуел от техния отбор.
Не само заради отпадането на Милин. Дотогава си го караха с един участник по-малко и това не пречеше на Продукцията. Според мен върнаха Тихомир, защото отпадна веднага още с влизането. Ако Милин беше отпаднал  и него щяха да го върнат.
Не знам, може би си права, че Митко щяха да го върнат при всички положения. А и след думите, които Андрей каза в Преди обед, след отпадането на Красимира, навяват на тази мисъл.

# 254
  • при късмета
Продължаваш да се тръшкаш, че го върнали защото е Митко. Аз такова нещо не съм твърдяла. Казах, че който и да беше отпаднал на този дуел, щеше да се върне. Не ми слагай думи в устата, иначе ако искаш разбирай прочетеното, ако не можеш не се тормози

Общи условия

Активация на акаунт