Нуждая се от ...

• 121 697
  • 1 783
  •   1
Отговори
# 1 695
На всички желая през Новата 2025-та година най-вече ЗДРАВЕ на вас и близките! Щом има здраве, ще има щастие, любов, успехи и късмет.
При мен празниците минаха много тъжно. Знаете, че миналата година загубих мама, а преди 2 години и тате. Без тях не беше същото. Чаках с нетърпение да отминат тези празници. Навсякъде се говореше за Коледа и Нова Година. Не издържах. Очите ми се обливаха в сълзи.
Грешката ми е при мен, че мълча, мълча и когато вече прелее "чашата на търпението ми", буквално избухвам в гняв и хората, които са ме наранили и не са разбрали моето мълчание, стоварвам най-лошите истини върху тях и приключвам с тях.
В момента съм в дилема. Леля ми, която се нарича "втора майка" все ме лъже и после отрича да е лъгала, като й кажа за конкретна лъжа. Все дистанцирана е и ако аз не й се обадя, тя ще се обади след 2-3 седмици. Изглежда, че не й пука дали съм добре, как преживянам смъртта родителите си. Дори не ми честити и Новата година. Дилемата ми и дали да й кажа в спокоен тон всичко, което ме дразни в нея, или просто да се отдалеча-да не й се обаждам, да не приемам нейни обаждания, да не се виждам с нея.
Нуждая се от здраве. Липсва ми.здравето и все още имам тези симптоми, които бях описала в темата. Но като пия нес кафе-само 1 чаша от 150 мл пия, имам енергия и сила. Не се.чувствам замаяна и чувство на припадане. Но не ми влияе добре на пикочния ми мехур, тъй като имам Свръхактивен пикочен мехур, и явно трябва да се насоча към окончателното му спиране. Така че си правя изводите, че от ниското кръвно идва всичко. Не съм го мерила, но като спра кафето, ще започна всеки ден да го меря.

# 1 696
Вместо кафе пий кола, ефекта е същия.

# 1 697
и за пишкането -ефекта е същия
да не говорим колко е вредна колата
ако е ниско кръвното- наливане с електролити помагат, а най-най-лесно - айрян със сол

# 1 698
Вместо кафе пий кола, ефекта е същия.
Газираното разрушава зъбния емайл. Не пия газирано. Айрян не пия. Положението с ходене до тоалетната става още по-страшно от пиенето на кафе.
Карз и Давиз - надявам се, че.сте по-добре със здравето.

# 1 699
Анонимен_7, много ми е мъчно за теб... Звучиш толкова сама и отчаяна всеки път, че ми се свива сърцето. Поне тук пиши, ако ти олеква малко, а и форума е пълен с добри и отзивчиви хора. Не знам какво друго да ти кажа. Относно лелята, бих ѝ казала спокойно и категорично какво точно мисля за нея и какво ме дразни и после бих затворила страницата, но това съм аз. Доста съм крайна...

# 1 700
  • Бургас
Благодаря ти, Анонимен!
Умирам за айрян и таратор!

# 1 701
  • София
Нуждая се от спокойствие. Да не се ядосвам. Да не се притеснявам. И да сме здрави.

# 1 702
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Нуждая се от слънце, лято и топлина.......

# 1 703
Анонимен_7, много ми е мъчно за теб... Звучиш толкова сама и отчаяна всеки път, че ми се свива сърцето. Поне тук пиши, ако ти олеква малко, а и форума е пълен с добри и отзивчиви хора. Не знам какво друго да ти кажа. Относно лелята, бих ѝ казала спокойно и категорично какво точно мисля за нея и какво ме дразни и после бих затворила страницата, но това съм аз. Доста съм крайна...
Благодаря за милите думи. По принцип не живея сама. С брат ми живея. Но с него не се разбирам. Той не обича и да приказва. Липсват ми разговорите и да споделя. Няма с кой. С тати и мама си говорихме много. Но брат ми е интроверт. Прибира се от работа, пуска лаптопа, слага слушалките си и пред телефона си, а аз все едно не съществувам за него. Снощи исках да изясним какво трябва да се купува, че аз съм слаба и не мога да нося тежки чанти. Той има и кола. И веднага ме отряза и да го оставя намира. Но тук нямам намерение да се оплаквам и натоварвам никого.
Желая на всички да намерите, от това, от което се нуждаете. В един коментар прочетох, че се търси спокойствие, да не ядосва и притеснява. Извинявам се за думите, които ще напиша - звучи ми като блян.

# 1 704
Нуждая се от слънце, лято и топлина.......
И аз така! Добре, че днес грее слънце!

Нуждая се от това да видя, че усилията ми се възнаграждават и дават резултат. Simple Smile

# 1 705
Нуждая се от поне малко любов, от човек до себе си, на когото му пука за мен. Не издържам повече, сякаш не мога да дишам, толкова самотна се чувствам.

# 1 706
Нуждая се от поне малко любов, от човек до себе си, на когото му пука за мен. Не издържам повече, сякаш не мога да дишам, толкова самотна се чувствам.
Прегръдки от мен. И аз желая същото. Жалко, че не се познаваме лично. Двете щяхме да създадем добро и здраво приятелство.
Да, днес имаше слънчо. По-друго е настроението като има слънчо.

# 1 707
  • Варна
Искам вълшебна пръчица понякога, ей така, когато искам да я размахам и да сбъдвам желания. 🙏

# 1 708
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Искам вълшебна пръчица понякога, ей така, когато искам да я размахам и да сбъдвам желания. 🙏
Това със сигурност го повтарям, но моля те, ако я номериш, брой и мен!
Имам желание, а не нужда, за една малка и фина сребърна вълшебна пръчица. Може и да е тип от Хари Потър - примерно от абаносово дърво, с косъм от еднорог...
Hug
Размечтах се Blush

# 1 709
  • Варна
Ооо,аз обичам да давам и радвам, нямаш грижи, Цвете 💕

Общи условия

Активация на акаунт