Нуждая се от ...

• 132 388
  • 1 942
  •   1
Отговори
# 1 890
Силна воля! Искам да направя някои кардинални промени в живота си и не искам да изчакам новата година за това, а да вляза в нея пречистена и смирена.

# 1 891
Силна воля! Искам да направя някои кардинални промени в живота си и не искам да изчакам новата година за това, а да вляза в нея пречистена и смирена.
Нуждая се от същото, пожелавам късмет и воля и на двете ни!

# 1 892
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Денят да е 60 часа, и сигурно пак няма да ми стигне.
Всъщност се нуждая да се преместим да живеем в по-малък град, с прилично училище и ММ да може да работи нещо там... И да се махна веднъж за винаги от тоя претъпкан град София. Вече не мога да дишам тук, нонстоп съм на педал и малко ми идва в повече... Нуждая се и от почивка, за която съм се погрижили, но чакам да дойде края на месеца...
Мрън!

# 1 893
От сън. Не съм спала като хората от седмици. 2-3 часа и толкова.

# 1 894
Цвете, не си пожелавай 60 часа денонощие! Пожелавай си по-малко ангажименти!
Или дори- „само и единствено ангажименти, с които се справям без стрес!“

Португалците казват- не си пожелавай „Господи дай ми търпение!“, защото ще те подложи на изпитания, за да се научиш на търпението ...

# 1 895
Оф, и на мен времето не ми стига. И аз желаяпоне 48 часа да беше денонощието, за да свърша всичко. Много бързо минава това време. Надпреварвам се с времето и пак не мога да го стигна. Винаги то е победителят.

# 1 896
  • София
Имам спешна нужда тази година да свърши. Толкова ужасна година отдавна не съм имала. Всеки ден ми носи нещо лошо, стресирана съм вече и искам да идва нов ден само защото се приближава края на годината. Навила съм си на пръста, че новата година ще измете лошото и ще видя и аз слънце пак. Отново съм болна. Още от 26 октомври. Кога ще дойде края на тази криза? Не искам вече да ме боли...
Ооо и аз съм в кюпа!  Пожелавам го на Всички и на мен! Animal Hatched Chick

# 1 897
Нуждая се от човек, когото да чувствам като дом, уют, топлина, защото нямам сили за повече разочарования в живота си…

# 1 898
  • Бургас
От сън...в момента!
Иначе от други неща!

# 1 899
Имам нужда да усетя коя съм. Да почувствам себе си. Да се освободя от всичката болка и страдание, които преживях в последните години.

# 1 900
Нуждая се от разнообразие!
Еднообразието ме убива и озлобява понякога....

# 1 901
Да набия някой имам нужда

# 1 902
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
От малко самодисциплина!

# 1 903
  • Някъде там
От път напред и светлина в тунела...
От хора, от истински такива, извън семейството и близкото обкръжение..
От спиране на едно място...

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 09:12 от daviz

# 1 904
  • Другата България
От почивка.
Много.
И сън.
Също много.

Общи условия

Активация на акаунт