Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 61

• 36 888
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Лейдиии, честит празник, мила!!! Пожелавам ти много, много здраве и всичко неприятно да е останало зад гърба ти завинаги! ❤️❤️❤️

# 271
  • София /Абсурдистан
Благодаря, момичета!  Hug

# 272
Лейди, честита да си! Бъди здрава и прегазвай всички трудности! И много, много поводи да имаш за празнуване и веселие!Наздраве!
Браво на всички за добрите резултати! Толкова е зареждащо да се четат такива вести тук!
На всички чакащи резултати пожелавам само добри новини!
Аз минах последната. Как лети времето! Днес бяха на смяна същите сестри, както на 26.08, припомних им първата и се посмяхме. Ами гордея се, последните четири всяка беше на кантар, всеки път искаше докторката да спираме, заради страничните ефекти, ама се запънах като магаре, че няма да се дам. Имам вероятно ( всички само предполагат) алергичен васкулит, вече на нови места нагоре по ръцете. Днес коментираха, че никога не са виждали от Паклитаксел такова нещо. Дано се оправи за три седмици.
След празниците продължавам ФЕК (ЦЕФ). Какво да очаквам, освен ритъмни нарушения на сърце и гладене/повръщане?
Изминалия уикенд буквално мислех, че душата ми излита и пак се връща. Заспивах, будех се, не мога да стана. Кръвно под 90, някак тялото не ме слушаше, гадене... Ако това ме чака цяла седмица след новата химия... Ще викам подкрепление от мама.

# 273
  • София
Лейди, от цялото си сърце ти желая всичко най-хубаво! Бъди честита!
Тото, ти от бяла минаваш на червена така ли?

# 274
Да, обърнати са при мен, с идеята да бъде седмичен прием преди сезона на грипа. Няма значение за лечението, така ми каза професорът. Казах, му да го прави както трябва, а не да се съобразяваме с моя комфорт. Беше категоричен, че няма значение за лечението. Тогава защо се прави обратно навсякъде? Доверявам се, друго няма какво да направя сега. Ще има и скенер януари. Втори от начало на химията.

# 275
  • София /Абсурдистан
Благодаря на всички!  Rolling Eyes
Няма да се даваме, ей!

# 276
Лейди, бъди здрава и щастлива!💖

# 277
Лейди чрд CakeBirthdayWine Glass Здраве ти желая и само хубави моменти!!!
Тото искаш да кажеш че до сега си била на 16 бели химии и сега червени ще почваш? Astonished

# 278
Вчера почти не ми "хлопаше" в главата, а днес хич не ми хлопа. Снощи пуших трева за заспиване. В петък съм на Херцептин. Имам вече теория. Хлопа ми от Херцептина, а тревата го подобрява. Най-вероятно да ми е хлопало и преди по време на химиите, но аз тогава много пушех трева. Всеки симптом ми минаваше само с трева. Това е положението, девойки. За мен тревата е илач, а не дрога. Подтвърждавам го! Мисля, че взех решение след почти три безсънни месеца (от толкова не бях пушила) да продължа да пуша вечер малко поне докато ми свърши Херцептина на пролет. Тогава съм планирала да пробвам да живея и без антидепресанти, които мисля също оказват влияние на нещо, та не мога да "падна" вечер и нощем. Все съм на пружина, Баце, а в същото време умирам за съм. Виждам, че нещо изкуствено го предизвиква, но няма как да спра илачите сега. Ще пуша. Днес съм екстра. Нямам никакви неразположения почти🤪

# 279
Марита като те слушам ще почна и аз тревата май.. Малко ме е страх де, преди пушех и мислех че от нея са ми паник атаките..ама сега..тея киселини особено вечер горят ме хора едвам заспивам..и като заспя се будя в 3 в 6 в 8 и край.. Нексиума не помага.. Нищо не помага.. Днес пих кола и като че ли мааалко ги намали.. Даа знам че киселини не звучи много страшно на базата на всичко друго което може да се случи като страничен ефект, ама не се търпи.. И соления вкус, все едно съм изпила морето.. Дали тревицата ще ме облекчи ммм?

# 280
Тони, точно така. Предстоят 4 на 21 дни. Питах това деление на зелени, бели, червени освен цвета, означават ли и степен на сила, съответно и с по- тежки и леки странични ефекти. Докторката каза, че действат по различен начин и няма по-силни и по-слаби. За ефектите пък е ясно  -  на когото какъвто му е късметът. За тези 4 месеца едно видях и разбрах- всички тежки случаи с метастази минават през Паклитаксел, съобразно и тумора разбира се. Което и ме успокоява, и ме плаши. Но както Лейди е казвала - то пък не може да е идеално.

# 281
Оххх Тотоо а аз рева за 6 .. Май ще са ми само червени не знам.. Дано са ти по леки червените.. На мен не ми се е гадело, повръщало..нищо само киселините..ужаст..ама не може без хич.. За сега де ще видим следващите как ще съм..

# 282
От киселини ме спасяват зелени, сочни ябълки. Последните четири минаха с болки, гадене и позиви. Ябълките ме облекчават. Като бях бременна първите три месеца изкарах на ябълки. Ама точно със  зелени, кисело- сладки, хрупкави и сочни. Дъщеря ми много обича ябълки.
Ще мине, не са много. И си повтаряй, ако ти помага, че има такива с дълги вливания.

# 283
Днес ядох ябълки..точно зелена сладко кисела..начи може и от нея да ми е по добре.. Хммм
Да знам , запознах се с човек с 32 до момента химии.. Изглеждаше си ок, беше му тръгнал обрив по ръката червен ярко каквото ти описваш.. Но като цяло доста жизнен беше,но е преценил да спре вече. Имаше още 6, но мислеше да откаже. Не знам за какъв рак и какъв е случая..ноо виждам че има хора с много вливки, такива които им е зле от тях и такива които са ок.  Просто стискам зъби и се надявам да съм от вторите и да имат ефект онуй да не се връща!
Сега това ме плаши..да не дойде пак ...

# 284
Всички това ни плаши. Правим каквото трябва. Това не се забравя и не трябва да се забравя. И не вярвам на някого да му е леко да се мъкне по прегледи, болници, да се обяснява... След една година всички ние ще даваме кураж Heart
П.П Искрено пожелавам на  всички, минали през това, да влизат тук само с добри новини, за да ни дават кураж. Heart

Последна редакция: ср, 11 дек 2019, 17:18 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт