Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява заключването на теми във форум?
Как се чувства бебето по време на бременност?
Какво представлява белият течение по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява заключването на теми във форум?
-
Как се чувства бебето по време на бременност?
Усещането на бебето по време на бременност може да варира при различните жени. Някои описват усещането като гъделичкане или докосване отвътре, докато други го сравняват с гъделичкане. С напредването на бременността усещането може да стане по-силно и по-често. Важно е обаче да се отбележи, че индивидуалните характеристики на майката и развитието на бебето могат да повлияят на усещането.
-
Какво представлява белият течение по време на бременност?
-
Какво е Зимафлуор и кога се препоръчва да се приема?
-
Каква беше дискусията на училището за бъдещи майки?
А детегледачката нямам идея как ще я открия - все ми се струва много сложно и сериозно да намериш жена, на която да повериш детето си и дома си.
Да, и това ще ми дойде до главата, ама се надявах малко по-дълго да останем с бебо у дома.

, но юни месец когато обсъждаха първите промени, освен за болнични в размер на 90% - 200 дни говореха и за срока на самите майчински, който от 2 да бъде намален до 1-годишна възраст на детето. Тогава една седмица не бях на себе си, че не само на една година кой ще ми гледа детето, ами и болнични 200, а сега и 315 дни!!!!!! И аз както повечето майки съм назначена на 170 лв., което по мои изчисления ще ми докарва в най-добрия случай мизерните 150лв.. Не дай боже пък болничния да ми се случи прекъснат и вземат под внимание последните 6 месеца, в които така или иначе ще бъда в болничен (иначе просто бебе няма да има), тогава вече 150 лв. ще ми се струват цяло богатство в сравнение с крупната сума от 108 лв., които така щедро ще ми отпуска държавата и то в продължение не на 3, а на 9 месеца! Както каза една позната майка: "...скоро за да имаш дете вече не те, а ти ще трябва да си плащаш, може и данък върху новородените да праснат, като си курназ да раждаш - плащай!" На никого не искам да развалям настроението, но аз разчитах на тези пари

, че не ми се мисли за тези неща сега. 
Айде да сменяме темата, че и времето се намръщи