ЯНУАРСКИТЕ бебоци слушкат, догодина в мама ще се гушкат.

• 13 888
  • 261
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Програма за ССК        01.08 – 07.08.2006г. Варна
31.07. - 17.00ч.    МБАЛ”Св.Анна”(Окр.болница), „У-ще за бъдещи родители”, в Сешният център, тел: 69-26-597 0 ст.ак.Русева,69-26-238 – Родилно отд.01.08. - 11.00ч.  АГ болница, Масово кърмене с костюми
02.08. - 15.00ч.  АГ болница - „Училище за бременни”, на първият етаж тел.613-798
03.08. - 10.00ч. Майчин дом -  Женска консултация и посещение на родилките.
05.08.  - 11.00ч.  Поход-разходка от шадраваните до входа на Морската градина

# 196
  • София
Леле, момичета, ужасно горещо ми е!  Tired Само дремя пред ТВ-то и ме мързи да се помръдна! Кога ли ще поразхлади малко.

Галина, поздравления за ентусиазма със зимнината. Аз никога не съм имала ищах нито да се уча, нито да правя такива неща. Свекърва ми прави превъзходна лютеница и я караме само от нея да прави и то в минимални количества - няколко бурканчета за цялата зима. Другото си го купуваме, когато и ако ни се прияде. Предимно кисели краставички, дугите туршии май ги подминаваме.  Whistling

Абе да се оплача - казах на майка ми, че първият й внук ще е внучка и тя просто отсече "Лошо!"  #Crazy Гледам да не си го турам присърце, ама все ме човърка това - майка ми от жегите ли се чална или какво?  newsm78

# 197
  • София
 Laughing Laughing Laughing Joy
_Ним_,  ти ме разби от смях!!! Наистина ли това ти каза? Shocked Shocked Shocked Не е за вярване направо!!! Laughing
Я горе главата, жената е слънчасала явно!

# 198
  • София
Laughing Laughing Laughing Joy
_Ним_,  ти ме разби от смях!!! Наистина ли това ти каза? Shocked Shocked Shocked Не е за вярване направо!!! Laughing
Я горе главата, жената е слънчасала явно!

Абсолютно сериозно! Как мога да си измисля такова нещо! Дано да е прегряла само  Crazy

# 199
Aбе Ним не й се връзвай,нали ги знаеш майките,че понякога говорят без да мислят.Не си го слагай на сърце-тя ще се радва както на момче,така и на момиче-квото и да е ще й е внуче.Горе главата,не се впрягай. newsm08

# 200
Ним, след малко ще вали, така че ще се поосвежиш. Кажи й на майка ти да спре да те притеснява за глупости. Най-важно е ние и децата който чакаме да сме живи и здрави, всичко друго е без значение.
Малко неприятно, че ще вали, ще провали хубавия мач ЦСКА - Левски, е аз и без друго ще го гледам вкъщи. А вие нали знаете за кои да викате САМО ЦСКА!

# 201
Ним, не се притеснявай, тя майка ти сега и бъдещия президент да и беше казала, че носиш, пак "Лошо!" щеше да ти каже. Като и уври главата ще се кротне, ама засега хич не и се връзвай. Може пък критическата да я гони, тя и моята по едно време беше взела да откача, ама после се оправи  Laughing
Днес само в София ли ще вали????????? Айде Joy и тук, че вече не се диша. От няколко дни ми е невероятно топло, сигурно от времето ще да е...

# 202
  • ville de Quebec
Здравейте момичета,

Не ви блазя за жегата, тук при мен е топличко, ама баш жеги не са Sunglasses.....

Ним, не се връзвай на майката ти И аз с моята майка все нещо не сме на една вълна, ще се оправят нещата. А като се роди мъничето, живот и здраве, момче или момиче, ще видиш как ще му трепери повече от вас дори. Внуците, нали знаеш, че се обичат повече от децата Laughing, аз на практика съм се убедила в това правило

И така, да се оплача  - на 20 юли бях на пъвият си преглед и познайте: никакъв ехограф, само чухме сърцето на бебо за 2 секунди и това е. Ехограф ще видя чаааак на 5 септември, когато ще ми правят морфологията и ще продължи 1/2 час, та поне тогава мисля да се нагледам, че след това до края на бременността ще имам само още един ехограф...
Ами това е за мен за сега, аз рядко пиша, че в офиса нямам кирилица, а вкъщи рядко сядам пред компа, ама за сметка на това пък ви чета всеки ден най-редовно Laughing

# 203
Незнам как сте с покупките, но аз мисля да започвам да пазарувам. Още не са пуснали зимни дрехи, електроуредите ще ги купя накрая защото ще им изтече гаранцията и смятам да започна от легло и гардеробче. Вижте какво съм харесала:

само цвета ще е различен бяло с лилави шкафчета, а най-хубавото е че фирмата произвежда и гардероби и много други неща който в последствие ще мога да дообзаведа и ще са в един цвят. Завчера като обикалях магазините ги видях и много ми харесаха, хубавото е че е трансформиращо и става и за по-голяма дете. Вчера гледах предаването "Наш дом" бяха на гости на фолк певицата Рени и на нейното дете леглото беше същото само че чисто бяло и изглеждаше страхотно. През седмицата ще им звънна и ще отида до фирмата да поразгледам по-така.

# 204
Страхотно е леглото-коя фирма е производител.Аз още не съм пазарувала нищо,но ми грабна окото с това легло.Аз съм харесал на АРБОР-те са си  асеновградска фирма,но няма чекмедженца отстрани,т.е. то си е един вид скрин.Страхотно е.Поздравявам те за избора.

# 205
Това е сайта на фирмата http://www.mebel-gen.bg/, а в магазина на Данет можеш да видиш и като цени и други модели. А можеш да говориш с Асеновградската фирма дали не могат да ти направят подобно.

# 206
И аз видях това легло в една брошура от магазин Хипомания, но май матрачето се купува отделно - малко за бебешкото легълце, а после голямо след трансформацията Grinning
Горещичко е, да. Добре, че в офиса имам климатик и преживявам, та предпочитам да съм на работа Mr. Green
Днес плувах доста в морето и накрая ме заболя корема, прекалих Embarassedпосле спах час и половина и станах преди малко.
За Училището за родители във Варна на 31.07. ще се опитам да дойда. Ще си сложа роклята от снимката, ако дойдете и вие да се познаем ( само да мога да изляза от работа ). Grinning

# 207
  • София/Варна
Нашата първа покупка за бебето май ще е апартамент, живот и здраве Wink
После ще ги мислим креватчетата и всичко останало...

# 208
И аз видях това легло в една брошура от магазин Хипомания, но май матрачето се купува отделно - малко за бебешкото легълце, а после голямо след трансформацията Grinning

Да това е така, но те почти всички легла са без матраци.  Laughing

# 209
Здравейте на всички Hug
Може ли и аз,да се включа в януарските мами newsm03. Термина ми е на 16 януари.
  Леко бременеене на всички preggo

Общи условия

Активация на акаунт