Невъзможни неща за млад мъж на 27? Дето обаче му кипят силите и знае да търси в нета къде да си сее пак семето? Айде бе...невъзможни! че и натриване на носа? А аз си мислех, че са просто житейски задачи...
Просто е много важно в тоя живот да видиш, че мъжът движи нещата, че не си влачи краката, не е пасивно-агресивен и не е котва. Само тогава жените стават спокойни.
И да не е топ апартамент, ще оправят една стая все някак. Няма да са с лукс ремонт, но прилично и най-вече, тяхно местенце. Не знам, за мен това е супер емоция, да се свива ново гнездо, мисля, че е много градивна за младите.
Както писах- пълно мълчание за това, какво всъщност представлява мъжът.
Какви пари е донесъл от Англия, какво му е образованието, какво работи сега, как се е държал вкъщи като са били по цял ден заедно- вършил ли е нещо, или е клечал под полата на мама и е чакал да го храни с лъжичка, както упорито внушава ССФ?
Само факта, че си на 27 не е достатъчен светът да ти е в краката и с магическа пръчка да осъществяваш всичко.
Само това, че не иска да се изнесе, не означава че е боклук, а тя- цялата в бяло.
Ако мъжът ми се борсучеше за всичко, що се отнася до родителите ми и правеше трагедии, че майка ми идва да види бебето, щях да му предложа да финансира и организира изнасянето ни. Сам, така както сам е дошъл с един куфар у тях.
Нали все за равнопоставеност драпаме- защо се прави завой като опре ножа у кокала?
ПП. Аз съм за другото- мъжът да бъде опората, гърба и главата на семейството, ама не само когато на жената й изнася.....