Фермата сезон 5 тема 11

• 147 166
  • 3 004
  •   1
Отговори
# 525
Веселка ще учела Митко да слуша чалга 🙄🙄
Може ли никой да не е победител тази година? Ужас..

# 526
Веселка Чалгата и Краси прашката на финал оф бе оф бе стига с тази чалга.....Г§ В да благодари му.

# 527
  • Разпиляна във въображението
Е, браво на Краси. Поне посочи Сами първи и даде шанс на Стани. Добре постъпи.

# 528
  • Пловдив
Краси благодари за хубавата игра, не за победата, хайде сега!

# 529
Как ме подведе промото.Радвам се че Станислав ще реди,дано победи утре.

# 530
  • Разпиляна във въображението
Избрали са само силови игри? Бутат Сами, защото иначе ще се омота, както се виждаше на другите дуели с повече компоненти.

# 531
Краси благодари за хубавата игра, не за победата, хайде сега!
Точно. Честна игра, спортсменска. Правилно е на финала да се благодари. За мен Краси си извоюва победата.

# 532
  • София
Тая как щяла да учи Митко да слуша чалга. Припадам... тъпо, та тъпо. Все повече се убеждавам, че е рядкотъпо пече, с ниска култура, че дори и емоционално лабилна...
трагедия, ако това е представителната извадка.

# 533
Тая Веселка мноого си повярва. Ще ми се да я видя как ще научи Димитър на чалга. 🤭🤐
Продължавам да се надявам тя да не спечели, но вече ми е все тая кой ще вземе наградата. Който и да е ще ги изяде и изпие най-вероятно. Само Димитър имаше някаква визия.
И на мен ми се стори, че играта беше подарена. "Много съм ти благодарен" бяха думите на Краси.

# 534
Промото 😭
https://fermata.btv.bg/video/videos/utre-vecher-vav-fermata-shte-vidite-16.html
Голям спойлер е 😔
Скрит текст:
 Тъпият Красимир е пратил Станислав първи дуелист,Митака никога не би направил тази грешка.Дано Сами нареди грешно игрите и да го бие 🙏
Спойлера ти  изобщо не излезе верен .Ако е само предположение,то няма нужда да го пишеш в скрит текст

# 535
Не всички гледат промото,затова го сложих в скрит текст.Който не иска да не се съобразява,за мен е важно да се уважи желанието на тези, които не искат да знаят нищо.

# 536
Краси е машина - изключителна воля и издръжливост. Късметлия

# 537
Арабинът що не викаше за Краси, пък сега се сърди...

# 538
Сами и Станислав-най-вълнуващия и интересния дуел на титаните във фермата  Whistling

# 539
Еххх, Митко беше моят фаворит! Много бих искала да имам в живота си хора като теб! Страхотен човек, притежава много качества, които заслужават адмирации!

Общи условия

Активация на акаунт