Частни училища - информативна тема 31

• 29 898
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Аз от сайта им разбрах, че претендират де следват ценностите на Монтесори, а някак и името Монтесори училище навява на тези мисли, но щом има по-добре запознати, няма да споря.

# 241
Странен избор на име ако не следваш принципите на Монтесори.

# 242
  • София
Странен избор на име ако не следваш принципите на Монтесори.
Нещо като да направиш спортно училище и да го кръстиш "Панчо Владигеров" Relieved

# 243
  • София
Ей тия от Мария Монтесори големи шегаджии беее...
Това, като по ресторантите и странната стаичка, на която пише мъже.. всеки път тръпна да ги видя, а то ... тоалетна Wink

Да ви попитам как стои въпроса с карантината в училище и има ли я? Например, ако има скарлатина какви мерки се вземат? (не става въпрос за Иззи пу-пу)

# 244
  • София
Да ви попитам как стои въпроса с карантината в училище и има ли я? Например, ако има скарлатина какви мерки се вземат? (не става въпрос за Иззи пу-пу)
При нас няма, а болни от варицела имахме. За скарлатина пък съвсем.

# 245
При скарлатина пускат електронно писмо до родители, препоръчват на всички деца да се пусне гърлен секрет.
При варицела ограничават масови излизания (тенис, футбол) в срок за 2 седмици.

# 246
  • София
Аз мисля, че ХЕИ директно действа при повече от два случая на скарлатина. Ако личния лекар е спазил процедурата по уведомяване, де...

# 247
  • София
Аз мисля, че ХЕИ директно действа при повече от два случая на скарлатина. Ако личния лекар е спазил процедурата по уведомяване, де...
Действа как? При големите училища има много ученици, обикновено ползват една столава, един салон.. всички ли тества или само съучениците? Защото при повече от 2 случая в училище с размерите на СГ /СС,/ БШ/ААУ.. ще трябва да проверят над 300 ученика (отново да вметна, че изобщо не визирам тези училища, а просто давам пример с размер на училище)

# 248
  • София
Рейни, тества се само групата/класа при два или повече случая (това го прави само РЗИ в тяхна лаборатория), но не цялото училище.

# 249
  • София
Резултатите от "Любословие" - https://lyuboslovie2011.wixsite.com/sustezanie/untitled-cgrz
От тези на първи клас е видно какво "забавно училище" е НБУ "М.Лъкатник" Бургас Grin

# 250
Резултатите от "Любословие" - https://lyuboslovie2011.wixsite.com/sustezanie/untitled-cgrz
От тези на първи клас е видно какво "забавно училище" е НБУ "М.Лъкатник" Бургас Grin

А аз разгледах резултатите на някои частни училища. Някои от тях за една година са направили интергалактически скок в подготовката на всички випуски. Wink За цвят са допуснали 6-7 деца да НЕ СЕ класират за втори кръг. Ех този маркетинг бе... и четат тази тема. Четат я и си водят бележки.

Последна редакция: ср, 18 дек 2019, 10:09 от Fancy

# 251
  • София
Мхм, а родителите, за които подобно състезание е от значение, ще си направим изводите от резултатите от втория кръг. Макар че то и от първия е видно, че в "забавното училище" очевидно и за съжаление работят учители-дебили Head Band . Без извинение, просто констатирам.

# 252
А няма лошо, но за мен лично това състезание беше една добра подготовка за директорското контролно. Което по-думите на моята било много по-трудно от състезанието.

Но някои опошляват нещо, което иначе по замисъл е чудесно.

Последна редакция: ср, 18 дек 2019, 10:40 от Fancy

# 253
  • София
Риторично да попитам, ама това състезание се провежда в училищата с техни си квестори, май...
Браво на отличните първокласници на М. Лъкатник, чудни преподаватели, шЪ зема да се преместя в Бургас..Grinning

# 254
https://stolica.bg/mestna-politika/stolichna-obshtina-dava-teren … hte-ronald-lauder

Еврейските пари доста са поработили за скоростното даване на безвъзмездно право на строеж. За тях може, а за други не можа. Парцелът е до пазара Д. Петков, там където сега през уикенда се провежда цветната борса.

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 07:53 от Fancy

Общи условия

Активация на акаунт