Какво значи една жена да има "прилични данни"?

• 14 211
  • 541
  •   1
Отговори
# 300
Вече пета тема - ни една не е завладял. Не знам как не му се получава. Да го съжалим ли Grinning
Надявайте се вий, надявайтеее! Защо, мислите, пусна темата по повод Сирената? Защо така се пени да я убеди, че не трябва да иска толкова пара от мъжа? Хм!?

Последна редакция: сб, 28 дек 2019, 21:05 от luna

# 301
Щот е дърт стиснат кукундрел?

# 302
Мислех, че я сваля.
Още като беше даскалка му беше неприятно, че го бъркат с нея, та сега май търси да й привлече вниманието.

# 303
Искате да ги проверявате лично ли мъжете? Кой какъв е и защо такъв е Simple Smile
В съседна тема се пощят килограми. На жена, от жени. Ровили, ровили, като кокошки, за да решават важни житейски проблеми.
Simple Smile

# 304
Тайра, алкохолът отприщва истинската същност на хората. Дори да е веднъж годишно, лошото пиянство е тъмно червена лампа. Тази агресивност на пияна глава след време ще се отключва и в трезво състояние.
Напълно съгласен съм с горното твърдение. Веднъж най-добрият ми приятел на шега ме напи с портокалов сок и тайно сложено в него "Мартини". Това отприщи всичко най-искрено в мен. Смеехме се и си разказвахме забавни случки след това.
Един мъж,тайно напива друг с Мартини?!
Майко леле..

# 305
Искате да ги проверявате лично ли мъжете? Кой какъв е и защо такъв е Simple Smile
В съседна тема се пощят килограми. На жена, от жени. Ровили, ровили, като кокошки, за да решават важни житейски проблеми.
Simple Smile
Ааа, не. Сакън! Докат се появиш ти, някоя може и да си прави некви сметки, ама с появата ти, стиснала остър меч в едната и боздуган в другата ръка, всички такива мецраци се изпаряват. Притежаваш лечителски способности и висок боен дух, покровителстващ слабите и безпомощни мъже.

Последна редакция: сб, 28 дек 2019, 21:16 от luna

# 306
Оф, Дрека, привикай ги на лични за по един квантов анализ, да видим що за птици са. Хем малко пари да позавъртите и да активизирате икономиката.

# 307
  • Пловдив
Скрит текст:
Тайра, алкохолът отприщва истинската същност на хората. Дори да е веднъж годишно, лошото пиянство е тъмно червена лампа. Тази агресивност на пияна глава след време ще се отключва и в трезво състояние.
Напълно съгласен съм с горното твърдение. Веднъж най-добрият ми приятел на шега ме напи с портокалов сок и тайно сложено в него "Мартини". Това отприщи всичко най-искрено в мен. Смеехме се и си разказвахме забавни случки след това.
Един мъж,тайно напива друг с Мартини?!
Майко леле..
При истинското мъжко приятелство това е напълно в реда на нещата. Simple Smile Забавни шеги, които и двамата приемат като чудесен повод да се посмеят. На подобни случки едни се мръщят черногледо, а други ги приемат като част от шаренията на живота. Simple Smile

# 308
А не може ли да си пиете като бели хора,а си наливате тайно по соковете?Те в осми клас не правят така вече.

# 309
  • France
Когато си бил на 12?

# 310
И сега разбрахте ли, че най-важната част от  "данните" е липсата на акъл, да не е толкова голяма, че да измества чувството за самосъхранение?

# 311
Как пък да не се напие някой от 20 мл мартини, които не се усещат в сок. Confounded Вече съвсем за шарани взе аудиторията автора.

# 312
Не виждам слаби мъже, но и не се оглеждам за мъже. (Не)подходящи.
Обаче пеняването в словесни битки - жена срещу мъжеТе, е много забавно отстрани.

# 313
  • Пловдив
А не може ли да си пиете като бели хора,а си наливате тайно по соковете?Те в осми клас не правят така вече.
В качеството си на жена с прилични данни ли питаш? Simple Smile Независимо да или не, ще отговоря на въпроса ти. През деня си бягмне говорили с него, че много хора криели друга същност и я показват само по време на поянство. Аз алкохол не пия. Simple Smile Съответно вечерта той поръча уж портокалов сок с мента, само че аз не разбирам финландски (освен тяхната дума за "тръба" Scream , която е много употребявана по българските земи по други поводи, плюс още десетина думи) и не разбрах какво всъщност има в чашата. Innocent

Как пък да не се напие някой от 20 мл мартини, които не се усещат в сок. Confounded Вече съвсем за шарани взе аудиторията автора.
Чашата беше половинлитрова, така че "Мартини"-то вътре никак не беше малко. А и мен алкохолът ме хваща доста лесно - две глътки и съм готов.

# 314
А, той си вярва. Има един момент, в който измислиците стават реалност

Общи условия

Активация на акаунт