Дали не сбърках с него?

• 6 214
  • 103
  •   1
Отговори
# 30
Не го написах със зла умисъл. Остави го да хойка той ще се върне (така викаше екс свекървата)

# 31
Той живее в твоята къща и го оставяш да ти се качи ма главата?? Супер, че си независима, събери му парцалките и му ги остави пред вратата. Да си ходи при приятелчетата.

# 32
Не знам какво смешно намирате в темата, просто писах защото ми тежи, имам семейство и приятели, които ме подкрепят, финансово съм независима, въпросният мъж живее при мен, в моята къща. Преди раждането не съм се сблъсквала с това негово поведение и ми е много тежко, че това се случва на мен, защото човекът до мен явно е силен само на думи, но не и на действия.

Събирай му багажа и го връщай при родителите му. Ще направиш огромна грешка ако му родиш още едно дете!

# 33
Всъщност дами и господа проблемът е решен. Изгоних го преди малко. Сега ще видим на къде ще отидат нещата.

# 34
Ами не са добре нещата за теб в перспектива. Наглецът живее в дома ти, а вятър го вее. ... и в делници, и в празници ще се запива с разни пройдохи, а ти какво? Нямаш право на едно кафе с приятелка ли ? Затворена вкъщи, с цялата отговорност за детето, а на всичко отгоре и нехаен баща да ти троши нервите.
Сериозно трябва да помислиш какво ще правиш, но от горчив опит мога да ти кажа, че безотговорния мъж мнооооого тежи и с времето ще стане непоносимо.

# 35
Всъщност дами и господа проблемът е решен. Изгоних го преди малко. Сега ще видим на къде ще отидат нещата.

Нещо ми се струва,че ни пързаляш.
Ама дали за темата или затова, че си го изгонила.
Да търпи подобни гадории може само жена, която е завиисима от мъжа си. Да кажем е в майчинство, на ниски доходи.
Ама жена стабилна финансово със собствен дом и да търпи такъв идиот, не ми го побира акъла.

# 36
Добре си направила, сега видях последния ти пост.

# 37
Хаха, коледно си изгонила скитащия! Тамън ще изкара с приятелчета и другите празници. А после ще си го прибереш ли обратно, като дойде обратно?

# 38
Съмнявам се.
Или темата  е пързалка или е видяла настроенията и е решила да се похвали колко е смела и как уж не търпяла такова отношение.
Че тя досега можеше отдавна да го изхвърли.
Ама нали в бг мама са рекли...

# 39
Ебаси... 26 годишни със собствено жилище, финансово самостоятелни и сега ще кажете и образовани... абе  едно време какви пързалки имаше...

# 40
Ебаси... 26 годишни със собствено жилище, финансово самостоятелни и сега ще кажете и образовани... абе  едно време какви пързалки имаше...

Жилището е от майка ми и баща ми, висшо имам също, но не работя по специалността си, имам оставен семеен бизнес, от там съм добре финансово, кое е странното?

# 41
Ами тъй де. Като си толкова добре, за какво ти е този мунчо? Той за нищо не става. И за мъж не го бива явно.
Ако се решиш за второ дете му звъниш след няколко години да те оплоди и си готова.
А сега си наемаш бавачка, ако ще работиш.
Ако не ни пързаляш ще кажа следното.
Наследено имущество е едно, а придобито е друго.
Жена, която сама си е купила жилище и бачка яко за да има добри финанси, никога не би се събрала с такъв мухльо. Никога не би търпяла такова отношение.
Само една много смачкана женица би търпяла.

# 42
Ебаси... 26 годишни със собствено жилище, финансово самостоятелни и сега ще кажете и образовани... абе  едно време какви пързалки имаше...

Жилището е от майка ми и баща ми, висшо имам също, но не работя по специалността си, имам оставен семеен бизнес, от там съм добре финансово, кое е странното?
Имаш "висшо" ?!  Flushed
Вече и аз си мисля, че темата е несериозна.
Сигурна ли си, че имаш дете?

# 43
"Висшото" съм го изпуснала  Laughing

# 44
Ами тъй де. Като си толкова добре, за какво ти е този мунчо? Той за нищо не става. И за мъж не го бива явно.
Ако се решиш за второ дете му звъниш след няколко години да те оплоди и си готова.
А сега си наемаш бавачка, ако ще работиш.
Ако не ни пързаляш ще кажа следното.
Наследено имущество е едно, а придобито е друго.
Жена, която сама си е купила жилище и бачка яко за да има добри финанси, никога не би се събрала с такъв мухльо. Никога не би търпяла такова отношение.
Само една много смачкана женица би търпяла.

Както казах в по-горните постове, отношението се промени след проявата на дедето, да преди това имахме доста добър живот. Просто сега сякаш детето и отговорностине и ограниченията покрай него му се отразиха негативно и се стигна до тук.

Общи условия

Активация на акаунт