ЧЕСТИТО МИНИ ДЕНЧЕ НА СТИЛЯНЧО И НИКОЛУШКА! 
ДА СА ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ ЮНАЧЕТА!
Нещо май слабо представяне тия дни тук
Добре че сте вие момичета, да ми вдигате самочувствието, че хич го нямах напоследък

Ние проходилката я използваме за возене, а не за ходене
Като сложим беба в нея, вдига краката и чака да я возим, а пък и като я гледам в бънджито колко келяво стъпва.......по добре, че не прави опити за ходене
кво е тва негодно стъпване, не знам
и как ще се научи да стъпва правилно изобщо..........плаша се вече.И ние нито седим, нито се изправяме. Само се въргаляме и това е

Другото което малко ме безпокои , е че като я гушкам странично, си обесва главата надолу и само така иска да стои. Причина- непонятна(поне за мен)
Ами това е за сега. Приятен ден и целувки от нас!

Естествено,че не може да сме като фотомодели,но не сме и за изхвърляне все още.
и аз щях да питам Вики на какъв език говори на Елла. Вики щом не искаш - не показвай свои снимки, но може ли да ни покажеш още снимки на Елла

Нещо двете Елици ми се губят 

,мъжа ми и кучето само на английски отговарят така че при мене е мешавица и особенно когато сме всички заедно,тогава и говоря на Елла на инглиш че иначе мъжчо как ще ме разбере,и също като сме между други хора ,като например родителите на мъжа ми-охх много болна тема ми е това ,надявам се да устискам
.

. Само можеш да ми служиш за светъл пример! Е, има значение, разбира се, и ЕГН-то, а нашите в случая са с голяяяма разлика