"Клъцни/Срежи" - жалко, че свърши!

• 17 805
  • 218
  •   1
Отговори
# 120
  • Mediterraneo
Ау, да му изям черешките  Mr. Green

# 121
И двамата са големи сладури, ама аз повече си падам по Шон  (Dylan Walsh, ако не се лъжа).  Heart Eyes

# 122
# 123
Лейди ,  златна си  bouquet   bouquet  bouquet.Ама , имай малко милост , толкова красота на едно място  CrazyПу-пу голям мъжкар .

# 124
Стига с тоз Джулиън , дайте малко мат'риал за Дилън Уолш, по известен като Шон.  Sunglasses Тенкю предварително.
( Първо бях Флюбена в Крисчън, ама се преориентирах, ша ма прощавате, сега съм флюбена в Шончо)  Mr. Green

# 125
Стига с тоз Джулиън , дайте малко мат'риал за Дилън Уолш, по известен като Шон.  Sunglasses Тенкю предварително.
( Първо бях Флюбена в Крисчън, ама се преориентирах, ша ма прощавате, сега съм флюбена в Шончо)  Mr. Green

Айде от мен да мине и един уолпейпър на Шон. Laughing Приятни сънища! Wink

http://images.cjb.net/12773.jpg

# 126
# 127
  • Mediterraneo
Да, бе, приятни сънища...  Mr. Green

# 128
Lady Marmalade, благодарско за фотото   bouquet  Ехххххххххххх......, очи пълни........... Rolling Eyes 
Междудругото и на мен тази песничка от саундтрака ( So damn beautiful) ми е фоворит  Wink Поздрав  с нея. Лека нощ и сладки сънища на всички ценителки на хубавите........филми  Blush

# 129
Добре де , но как(от къде) разбирате, кога ще излезе следващия епизод  newsm78
Рових се, рових се и нищо  Rolling Eyes
Тук виждаш кога излиза серията в САЩ, на другия ден е в торентите ( Арена, Линкос, може би Датата), сваляш, след няколко дни от тук сваляш субтитри, и гледаш.

# 130
# 131
# 132
# 133
  • София
нещо не ми излиза снимката, та затова лепвам линка Simple Smile
http://www.justjared.com/images/2006/09/julian-mcmahon-the-advocate.jpg

# 134
А защо все още няма субтитри  newsm78 Такова чудо до сега не е било  Rolling Eyes Нали ден след като пуснат филма има и субтитри  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт