Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 816
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 4 275
За мен това са дами, които имат деца, за да се докажат на мъжете си , и за да ги вържат. Тя просто е малка. трябваше да поживее още малко.
Тя, за разлика от Александра почти всеки ден  качва сторита колко ѝ е досадно, тегаво, скучно в тях, да разхожда детето и др. подобни.
Пак казвам, че  в Петканови ми харесва това, че НИКОГА не са промърморили за нещо, свързано с детето и видимо и двамата си го гледат с много любов, но и там има помощ от някого.
Съгласна съм с първата част. Доста от тези мами всъщност май не са готови да бъдат мами. И не че оправдавам Мона, но тя няма помощ от детегледачка (мисля). Александра си има една ли, две ли, не знам. То и Тоца ако я видиш по снимките, ще кажеш каква всеотдайна майка е, а хора тук от темата са я засичали с ДВЕ детегледачки. То така и 10 деца мога да отгледам и да съм хиперпозитивна.

Като казах Тоца, защо така мълчи за РД на малкия гений? Май нищо не е пускала?

# 4 276

Като казах Тоца, защо така мълчи за РД на малкия гений? Май нищо не е пускала?

Чакаме избухване, тя няма как да се стърпи Simple Smile

# 4 277
Ивана с поредната снимка от Боровец. За сетен път ми напомня защо не я следвам. Егати безидейността. 🤐

# 4 278
Е, и аз родих млада , на 21 , скоро правя 25 и не мога да кажа изонщо , че ми е скучно със синът ми. Гледаме го изцяло от първия ден ние с мъжа ми , бабите са далеч а и нямам доверие в никой за да го оставя и аз да си вея байряка. Но Мона е оттегчителба с тези сторита с търкане на очи, как не спяла, не ядяла и пр.  Всички сме преминали през това и все още сме живи , че и се стараем да изглеждаме добре.
Лошо впечатление ми направи когато на няколко пъти пита нещо и аз въпреки, че рядко пиша на някой в Иг и отговорих , ами Seen-a и до там. Имам чувство , че тези деца ги раждат за едната реклама и подаръци.. Александра много я харесвам, супер позитивна е, детето е много сладко и нито веднъж не се е оплакала от нещо.  Крокодила изобщо не смятам да го коментирам, всичко което ще кажа , ще е малко и може би дори нецензурно..

# 4 279
Голяма скука! Толкова голяма, че ме направиха "почетен член" в няколко групи във Фейсбук за нула време. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Хайде, няма ли Гръмпи да снима видео вече, Пепе да участва в "Стани Богат", Галка Малка да се запише в "Смени Жената", Валка в "Черешката"?  Thinking

# 4 280
Само аз ли забелязвам огромна, негативна промяна в поведението на Андреа Банда Банда. В началото я харесвах, но напоследък по мое мнение е станала много надута, пуска някакви малоумни коментари и т.н. това е отговорът, който получих от нея:

# 4 281
Всъщност е доста възпитан отговор.

# 4 282
Скрит текст:
Само аз ли забелязвам огромна, негативна промяна в поведението на Андреа Банда Банда. В началото я харесвах, но напоследък по мое мнение е станала много надута, пуска някакви малоумни коментари и т.н. това е отговорът, който получих от нея:

Ми, и съм на мнение, че й е странна ролята. Не знам защо я махнаха от т.нар. панелисти. Супер несправедливо е да оставят онова Евче, което ръси тъпизми на килограм.

Аз я харесвам Бандата. Знам, че много се дразнят от гласа й, но това няма как да изберем, за разлика от зъби, разни неща по лицето, които са податливи на корекция. Не смятам, че се е надула.

Последна редакция: нд, 26 яну 2020, 17:43 от Yogurina

# 4 283
Всъщност е доста възпитан отговор.

Съгласна съм, отговорът е възпитан. В коментара си имам предвид държанието и в "На кафе" и в социалните мрежи.

# 4 284
Доста добре е отговорила на такива определения.

# 4 285
Пардон, грешно съм те разбрала.

# 4 286
Защо пък да не каже Мона, че е скучно, ако наистина ѝ е такова, аз съм за. На мен също ми беше еднообразно и все още ми е, да не говорим колко много "обичам" да си играя на коли и влакчета и да чета 68 пъти точно една и съща книжка, щото му е любимата за седмицата. Но хайде, мойто вече се очовечи, взе да става интересно към 3-те г.
Александра не знам колко го гледа нейното, ама тя май си пътува, работи, има помощ. Па то така и аз мога да се лендзя. Като взехме бавачка за няколко часа 3 дни седмично направо възкръснах и аз.
Аз предпочитам да си казват истината. Не съм фенка на Мона, понякога ме дразни много.
- - -
Радостната е царица на нелепите снимки на децата.
- - -
Флора президент!!! Simple Smile

# 4 287
От къде знаете и сте така сигурни, че Петканова използва детегледачки? Интересно ми стана.
Какво като някой използва помощ? Не разбирам сравнението, че Петканова ползва детегледачка, а Мона си гледа сама детето, но пък го праща болно при техните. Всеки оцелява и се справя както може.
Ивана да изгори това палто, че ми е хем нелепа на Боровец с него, хем и е адски грозно и гнусно.
Пепе я отпишете поне за няколко странички. Става досадно.

# 4 288
Адски са ми били досадни ежедневните разходки с бебе, та Мона много добре я разбирам (макар да съм я блокирала от фийда си) 😂

# 4 289
Какво е поведението на Бандата в предаването? И какво прави, след като явно са я отписали от панела?
Стана ми интересно.

Общи условия

Активация на акаунт