Бабиериндос V част

• 11 001
  • 214
  •   1
Отговори
# 120
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Доня Йсерияния примлясна доволно последната глъдка от шестия коктейл на доня Дона в полусън. Нещо меко и нежно, напомнящо младост се галеше в щията и. Тя се усмихна насън. После подскочи с див вик. Краката и сами я понесоха далече от смутилището на съня  и. Корморанът на ефирната Ламелита, почитетел на опиянителните пари остана озадъчен от невероятната развръзка на романса му с капките коктейл потекли по бузата на пияната дъртофелница, която се беше разплула на шезлонга. Виковете на Йосеряния предизвикаха учудените гракания на птицата , а те пък привлякоха погледа на Доня Краставелиния армаган. Виетнамското чудо не подбираше много от към меню. Изтощени от общуването и психоанализата на собственичката си и ненахранени, младежите подгониха пияния Помпонийо. Птицата отчаяно гракаше и хапеше, но все нахалос поради разминаване на обактите във взора му. Накрая от зор проговори с човешка реч. "Недейте мерзавци, вашата кожа!" Виковете му привлякоха вниманието на бабиериндосите и настана драма. Доня Ламелия извади пушка и стана опасна. Доня Алмуна Краставицио изправи гръд пред пушката и настана тежко мълчание. Разбрали сложността на ситуацията, младежите пуснаха корморана, който от своя страна се свлече в несвяст, невярвайки, че е избегнал тенджерата и гърлата на тези млади безсрамници.

Последна редакция: пт, 25 авг 2006, 19:16 от yosarian

# 121
Доня Дона бе жена с принципи. В крайна сметка Помпонийо, любимецът на нейната приятелка Ламелинда, бе по-важен от някакви мимолетни упражнения по Тао-сексология. Така че тя хвана трите сингапурски агънца за жълтите ушета и ги натъпка обратно в кашона, добавяйки и един пакет Педигрий Пал за гризкане по пътя. После се напъна и избута кашона в океана.
- Адиос, крехки пролетни рулца мои - въздъхна тя и избърса издайническа сълза. След това се обърна към останалите:
- Сеньори, обявявам бедствено положение! Вече втори ден сме на сухо, тургорът ни ще залиней! Трябват ни либовници, спешно! Нека търсенето започне... сега!

# 122
# 123
 hahaha Joy hahaha Ама как ще ядете единственият и неповторим плешив корморан в галактиката бе?
За вас кученца няма ли? - съскаше Ламелинда към жълтурковците, които Доня Дониня напъхваше с огромно усилие в един кашон...
- Ще видите вий, гнъсни кормораноядци! Ще извикаме Унуфрий да ви потопи в най-ужасяващите океански дълбини, да ви гъделичка до смърт и да ви покаже на всичките акули в района!

Помпонийо похлъцвайки се безпокоеше дали в тази неравна битка не е загубил 2 от 3 си свещени косъма! Той влажно погледна към своите спасителки и се задължи да запомни, че отсега нататък трябва да им бъде роб! Безпокойството му плавно се замени от блажена дрямка...

да не се публикува: дона ме уби с тоя педигрий! тъкмо пишех за кученцата...

# 124
  • При хората, които обичам
-Бабини сладки, заопява Де Хуанита, къде отивате бабини агънца...
Но, осъзнавайки преходността на живота, Де Хуанита не тъгува дълго - зер на тези години времето тече бързо...Поогледа се наоколо и набеляза следващата жертва на закъснелите си мераци.

-Изгледът отзад е прекрасен, примлясна с удоволствие тя, поприглади с ръце леко измачканата си нова блузка и се завтече, преди другите да са забелязали мишената Mr. Green

# 125
да не се публикува: дона ме уби с тоя педигрий! тъкмо пишех за кученцата...
Аз първо мислех да мушна кученце в кашона, ама жестокостта ми се сломи и сложих Педигрий Simple Smile

Доня Хейялита, тез сиган са по вкуса на сеньора Алма-Джалма, не ни ги пробутвайте на нас Crossing Arms

# 126
ОФФ
Кой е фотографа ви прекрасни дами- снимките ви са прекрасни- документално- монументални Mr. Green
Дайте го насам да изфотографиса и мен.

# 127
Дочули за обявения кастинг, от съседната дедиера започнаха да се стичат кандидати:

# 128
  • При хората, които обичам
Бабиейрите , седнали на хасиендата, се кипреха и обсъждаха достойнствата им

# 129
-Боже разплакахте ме. Този левент как прилича на покойния ми- Доня Йосеряния избърса търкулилата се сълза и посочи дедиероса.

Живота и се преобърна пред погледа и и върна усещането за несигурности и горчивия вкус в устата. По тоя повод удари още едно.
-Ще се опиянча...- отбеляза. И загледа другите дедиероси, впуснала се в спорта "Търсене на утоляващия страстта" Уви- все дърти. Не- благодаря. Следващите моля.

# 130
Доня Йосерияния, избирайте, моля  Hug

# 131
Божееее, колко безумно красива съм Mr. Green

# 132
- Къш, дъртаци ниедни - запъхтяно разбута доня Дона насъбралото се множество. Задъхването й бе обяснимо, тъй като бе докопала телефониста Ортенсио и го теглеше за белия потник. - А за тоз шеколадец какво ще кажете, уважаеми и прелибездни?

# 133
само се записвам, да мога да ви следя историята smile3501

# 134
Биенвенида, сеньора Кларисия, моля, почерпете се:

Общи условия

Активация на акаунт