Къде в Пловдив??? - 84

• 34 863
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
  • Euskal Herria
Благодаря за упътването относно градски транспорт.
Имам и друг въпрос:
На 22 февруари в някое заведение ще е пее Росица Пейчева, знаете ли кое точно? В Гугъл нищо няма.
В ресторант "Кервансарай" - поканена е като гост.

# 241
Здравейте, за маршрут от Пловдив до хижа Здравец, през Марково ако се мине, трябва ли ми винетка?
Трябва и пътят след Марково е затворен при сняг. Не се чисти и е опасно. Табела има на изхода на селото. "Пътят затворен при зимни условия".
Здравейте, може ли някой да ми каже, къде в Пловдив мога да проявя цветна лента и да изкарам снимки?
Намерих стар фотоапарат и видях, че в него има лента. Благодаря предварително! Simple Smile
Фотопатент. До Чифте баня.

# 242
Здравейте!
Можете ли да ми кажете дали в клиника Торакс имат лаборатория?

# 243
  • Пловдив
Здравейте!
Можете ли да ми кажете дали в клиника Торакс имат лаборатория?
Имат.Не работи с касата.

# 244
Здравейте, писах и в темата за гинеколози в Пловдив, но тък като искам да запиша час за днес, питам и тук. Можете ли да плепоръчате специалист, за който имате добри отзиви. Не искам да работи със здравна каса, ако може да си запиша час още днес?

# 245
Има ли все още хипо ленд на Главната? В сайта им не откривам нищо.

# 246
  • Пловдив
Затвориха го.

# 247
Здравейте, писах и в темата за гинеколози в Пловдив, но тък като искам да запиша час за днес, питам и тук. Можете ли да плепоръчате специалист, за който имате добри отзиви. Не искам да работи със здравна каса, ако може да си запиша час още днес?
Даскалов работи срещу Пълмед. Но щом искаш за деня опциите са малко торакс или селена. Питай при кой има свободни часове, трудно е от днес за днес.

# 248
И в ДКЦ има гинеколози, не само в частните болници.

# 249
Станева 1 ДКЦ

# 250
За нея има много лоши отзиви в Черния списък.

# 251
Във фотото в подлеза на Тримонциум дали правят ключодържатели със снимка ?

# 252
За нея има много лоши отзиви в Черния списък.
Ми аз ходя при нея поне от 5 години и лошо не съм видяла Simple Smile супер готина и внимателна е, винаги има часове за преглед, вдига си телефона, обяснява ...
Това е моето мнение и опит.

ето още малко положителни мнения за нея, не видях черен списък, ама всеки може да си провери.. мрънкачи и недоволни винаги има по всякакви направления Simple Smile Simple Smile
https://bg-mam.ma/p/4367/30791403

# 253
Не било в черния списък, а в темата за АГ, от тук, няколко страници.
https://m.bg-mamma.com/?topic=4367.4845#

# 254

Д-р Росен Петров, приема на ул.Кавала 20,тел.0889634322. Запазвам си час през платформата на Супердок, сега погледнах и по някакво чудо има свободен час за днес в 18.00 ч.

Общи условия

Активация на акаунт