Къде в Пловдив??? - 84

• 34 760
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Можете ли да ми кажете къде мога до открия магазин за детски легълца примерно такива в Пловдив.

# 421
Искам да направя една препоръка: не купувайте пиле на грил от Била. Успяхме да се отровим 3-ма души от семейството. Когато се свързахме с Била казаха, че имали оплаквания от кебапчетата и кърначетата, но не и от пилетата, значи нищо им нямало Simple Smile. Е поне се издадоха, че и другите им продукти не стават. Никога повече не бих си го причинила.
Благодаря за съвета, дано сте по-добре вече? Ако купувам печено е, само от дюнерджийниците там обикновено се купуват и са пресни не се задържат.

Тъкмо да попитам от къде мога да купя хубави цели пилета сурови за готвене /без тези от кауфланд, лидл, била и т.н. / Благодаря! Heart

# 422
Можете ли да ми кажете къде мога до открия магазин за детски легълца примерно такива в Пловдив.
Здрвей, Nikckey Mouse, виждала съм някъде в Пловдив подобни, може би в Мол Пловдив Плаза, но не съм сигурна. Ако никоя мама не се сети за Пловдив, ги има онлайн - тук има такова легло - https://www.igra4kite.com/product/delta-children-detsko-leglo-di … -kolite-bb87120cr.
Можеш да погледнеш подобни легла пак на Delta Children и в emag: https://www.emag.bg/search/delta+children?ref=autosuggest_keyword1

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 13:35 от Flower A

# 423
Здравейте! Искам да попитам дали някой може да ми препоръча педиатър в Пловдив, който е склонен да прави домашни посещения извън града. Живеем в Брестник и до сега никой не се съгласява на такова посещение.

Благодаря

# 424
  • Пловдив
Здравейте.От къде мога да си купя дърво бадем.В сайта на Бриколаж и Хоум макс няма.

# 425
Проверете на четвъртък пазара, продават фиданки, в Овощарския институт също. Миналата седмица имаше на АГРА в Панаира, между 5 и 7 лв. беше дръвчето. Има разсадник и на продължението на Димитър Талев към Остромила. (Посоката е Овощарския институт)

# 426
  • Пловдив
Много благодаря за идеите.

# 427
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, да ми препоръчате добър кардиолог за Пловдив? Аз ходих при д-р Дахтеров, но незнам на какъв съм попаднала

# 428
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, да ми препоръчате добър кардиолог за Пловдив? Аз ходих при д-р Дахтеров, но незнам на какъв съм попаднала
Него ми го хвалиха...ти какво ще споделиш?

# 429
Здравейте, отново от къде мога да купя хубави цели пилета сурови за готвене /без тези от кауфланд, лидл, била и т.н. / ?
Търся и кукички за пердета от този тип ?Благодаря! Heart

# 430
  • Пловдив
Кукички - в общи линии от всеки магазин за копчета. Последно взимах от едно магазинче срещу Маркет Център на Кап. Райчо.

# 431
Кукички - в общи линии от всеки магазин за копчета. Последно взимах от едно магазинче срещу Маркет Център на Кап. Райчо.
Благодаря. Heart

# 432
  • Пловдив
Някой с мнение за офис столовете на Кармен? Трябва ми за юноша..шоу рум имали в индустр.зона на Тракия.

За 12 години обучение на голямата дъщеря оставих 4 такива до кофата за боклук. Реших, че за малката ще търся нещо, което да е удобно, да е стабилно и да е изработено с мисълта за правилната позиция на детето. Купих такъв чрез интернет и честно казано се чувствам виновна спрямо голямата. Сега си давам сметка (гледайки как стои малката), че буквално съм я наказвала. В комбинация с бюрото пък....без думи. Сега остана единствено да я обземе и желание да учи Smiley Stuck Out Tongue
https://www.moll.bg/detski-stolove/

Шоу рум имат точно в Тракия. Биттел се казва фирмата. Имат всичко и всякакви.

# 433
  • о`майна лунна нощ е
От там взех и моя офис стол преди две години. Не е мръднал, ужасно удобен. Шоурумът е голям и ми беше страшен кеф да сядам от стол на стол. Естествено накрая, без да гледам цената, си харесах един, който се оказа двоен на предвидения ми бюджет. За късмет имаха и нещо като аутлетна зона, в която са отделили и предлагат единични бройки с някакви дефекти и имаха една от стола, който избрах и исках. Чист късмет. Взех го с голямо намаление, а трима човека го оглеждахме и никой не успя да открие какъв всъщност беше недостатъкът.
Препоръчвам мястото. Идете, седнете на де що видите, и оставете детето да избере под ваш контрол. Няма да съжалявате. Биттел е в индустриалната зона в Тракия. В интернет има адреса.

# 434
  • Пловдив
Момичета, всичко много хубаво, ама 1400лв.за стол няма как да дам Simple Smile
Ще видя, ако има намаление, ама колкото и да е от тая цена ...

П.п. Ама това са пак Кармен дето питах аз Simple Smile
Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт