Спирала за мигли - тема №19

• 50 921
  • 761
  •   1
Отговори
# 480
  • някъде под слънцето...
Тайга
С твоите прекрасни дълги мигли, Шисейдо може и да е добър избор.
При мен разделя, леко удължава и се сваля лесно .До там.
За черна спирала , която се сваля лесно и при мен извива  и удължава прилично
в тази

Четката и може да се завърта и се усуква.

Неусукана е за дължина
Усукана е за обем
Ама как го обясних.
По евтина е от спиралата серум на същата марка и също би трябвало да е  грижа за миглите
https://www.byterry.com/makeup/eyes/mascara/lash-expert-twist-br … #no1-master-black

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 11:28 от sl

# 481
Лола,много благодаря за отговора!Много красиво ти стои тази спирала,на мен винаги ми в правило впечатление,че цветните спирали рядко си личат,когато се гледаш право напред /освен ако не са някакви крещящи цветове/.

# 482
  • някъде под слънцето...
Лилавата на Радиант си личи от далече.

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 20:30 от sl

# 483
  • София
Повече от 2 години не си бях взимала спирала за мигли, спрях се на Dior Diorshow Iconic Overcurl, взех я от Нотино с кода за 20% отстъпка, надявам се съм направила правилен избор 😊 Не можах да намеря Better than sex, но още две ми хванаха окото,  на Lancome Monsenior Big и YSL  Volume Effet Faux Cils The Shock .

# 484
  • София
Колко струва спиралата?

# 485
  • София
Колко струва спиралата?
кода за намаление излезе 34,4, кода е lux20bg

# 486
Може ли да сравните спиралите на Мейбълин с тези на Макс Фактор?

Харесвам volume extreme leather black на Мейбълин като четка и цвят, но не ми задържа извивката на миглите и след няколко часа те са натежали надолу и не личи, че имам спирала.

Взех си праймър на Алверде, но.. с него и без него, не виждам разлика.

# 487
На мен мейбълин ми се свалят доста трудно. Lash sensational правеше страхотни мигли, когато излезе на пазара. Наскоро я купувах пак, пълна катастрофа.
Big shot изобщо не ми хареса, много течна, слепва, никакъв обем. И като се разработи пак не ми хареса. На приятелка обаче и стои прекрасно.
Новата falsies lash lift в началото беше много зле, слепени и рошави мигли. Но след като се разработи, доста ми хареса. Издължи, придаде обем (не драматичен) и ги задържа цял ден.

За макс фактор: ползвала съм и продължавам да имам винаги налична 2000 calorie. При мен работи прекрасно, но доста съфорумки не я харесват. Тя е от тези спирали, с които или си пасвате, или не.
Много харесвам и masterpiece max в черната опаковка със златно, силиконова четка.
False lash effect черната за мен не става, никакъв обем, само разресани и оцветени мигли. Синята, която е false lash effect fusiоn много ми харесва за ежедневна. Вече не я намирам, май е спряна. Тя разделя прекрасно, придава хубав за през деня обем. Още и пазя четката за разресване след някои спирали.

# 488
  • София
За мен категорично няма място за сравнение в спиралите на двете марки. Макс Фактор са много добри в спиралите, особено за цената си.
Иначе аз след години ползване основно на Ланкомски спирали (редувайки ги рядко с Шанел и Сисли), най-накрая се наканих да пробвам Герлен Макси Лаш. С това извънредно положение обаче нямам къде да я нося, но при първа възможост ще го направя и ще дам отзиви.

# 489
За мен категорично няма място за сравнение в спиралите на двете марки. Макс Фактор са много добри в спиралите, особено за цената си.
Съгласна!

# 490
  • София

Днес си я взех, но от много туш миглите ми стават прекалено наситени
Пробвах като самата четка я избърсах с найлон... Ефекта е по добър!

# 491
  • гр.Пловдив

Няма такъв смях просто с този прехвален нов продукт на AVON!!! Пълна трагедия ,отвратителна четка ренде,гадна суха консистенция ,трудно нанасяне,дадох й шанс точно 3 пъти и изхвърча в контейнера Rage

# 492
Откакто се помня ползвам спирали за обем. А аз обем имам 🤣 Чак сега осъзнах, че искам дължина.
Предложете спирала за дължина.

# 493
  • Пловдив
Руса мама, серум за растеж?😉
Иначе дължина Боржуа биг лашес от мен.

# 494
Помня, че коментирахме преди време проблемът с постоянно сълзящи очи и други момичета се оказаха със същия проблем. Някоя да се е справила с това и как? Очите ми сълзят целогодишно, но сложа ли спирала става още по-неприятно. Пробвах с водоустойчива, но пак не е вариант, при свалянето се раздразват още повече, стават ми едни червени петна във външните ъгли и ме дразнят с дни.

Общи условия

Активация на акаунт