Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/Тема 5/

• 75 660
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Да вдигна темата с един въпрос: трябва да купя 2 самолетни билета до Амстердам, като пътуването ще се състои след около 2 месеца и нещо.
Мисля да ги взема директно от Bulgaria Air.
Някой може ли да ме ориентира дали сега е добър период за купуване на билети? Има ли някакъв шанс в даден момент цените им да паднат? Правят ли се някакви промоции покрай НГ?
Нямам много опит в купуването точно на самолетни билети, затова се допитвам тук. Simple Smile
Не знам кога имаш рожден ден, но имат отстъпка за рожденици https://www.air.bg/bg/flymore/vaucher-za-rojden-den/
През SkyScanner може да се изстиска малко надолу. През Opodo с Prime(дават безплатно за 30дни) сваля още повече(около 40лв надолу от стандартната).

Ако не държиш на авиокомпанията, има с прекачване на един билет с Air Serbia на добра цена, но зависи от датата.
65€

# 601
  • Sofia
Благодаря ти за подробната информация! Simple Smile

Мина ми рождения ден, за жалост – ако знаех тогава за тази оферта, щях да се абонирам.
Те, предполагам, ти пращат ваучера за отстъпка на самия рожден ден?

neuromancer, и на теб благодаря!

# 602
  • here and now
Искам да попитам, ако купя билет с прекачване, мога ли да се кача направо от летището, на което трябва да се прекача?
Цената е по-изгодна за двата полета, отколкото за единия.
За Търкиш става въпрос и двата полета са нейни.
Отпадна ми този вариант, но се замислих...

# 603
не
ако пропуснеш полет, билета се анулира
затова може да пропускаш само от края, не от началото

# 604
здравейте,
имате ли опит с  Kiwi.com ?
най-после имам консенсус за датите, и намирам само там , изгодна оферта
ще пътуваме LIS-MAD-SOF
между MAD-SOF с Wizz

сърбите ги гледах, зяпах, ...обаче едни часове на пристигане са...Frowning1

# 605
  • В центъра на моретата
kiwi не са оферта. Купете си през сайта на авиокомпанията.

# 606
4 полета , няма как да ми излязат на сметка през сайта на авиокомпаниите- 3 авиокомпании

защо не са?

# 607
Аз си използвам kiwi като търсачка. Понякога опциите са по-изгодни, но при директни полети на кратко разстояние често няма разлики.

# 608
бих искала, да прозвучи учтиво, та ще пробвам пак:

питах, дали сте ползвали платформата, читава ли е, защото аз не съм
уточних, даже какви са полетите- не са директни(само един такъв ,България еър, имаме и не ми е удобен сега ) търся специфични часове и дати
не са и на кратко разстояние

та, има ли някой с опит от kiwi, купувал ли е билети от тях
ако не- защо , като се има предвид, че цените им са по- ниски

# 609
Да, аз съм човек с опит, който използва kiwi, а второто ми изречение е отговор на човека, който казва, че не са изгодни. Нямам конкретен опит с тази дестинация, но неколкократно съм купувала билети от Киви и всичко си беше наред.
Все пак като всеки подобен сайт, трябва да четете внимателно, защото опцията може да е изгодна заради трансфер, който да не гарантира refund в случай, че изпуснете някой от свързващите полети дори и да не е по ваша вина. Щом са различни авиокомпании е много вероятно да е такъв случая.

# 610
това е съвсем различен прочит, благодаря
да, разбирам рисковете, но нямам избор, иначе нямаше да си помисля дори, щях да си пътувам директно

# 611
питах, дали сте ползвали платформата, читава ли е, защото аз не съм
Преди години съм купувал за "без пари" билети за Ryanаir по 1-2 евро буквално. Обаче някои потребилите(не бях от тях) имаха проблеми с неиздадени билети от Kiwi и Ryanаir бяха публикували официално съобщение, да не се купуват билети от Kiwi. Сега пак са си дружки https://corporate.ryanair.com/novetats/ryanair-and-kiwi-partnership-takes-off/

"Нищо лично, просто бизнес" важи в пълна сила и при Ryanаir.

# 612
Лично не съм ги ползвал, чел съм доста сериозни оплаквания, примерно https://magelanci.com/forums/topic/12171-%D0%BC%D0%BD%D0%B5%D0%B … i/#comment-287006

# 613
Благодаря!
при това положение , ще прескоча прекупвачите

# 614
Благодаря!
при това положение , ще прескоча прекупвачите
Много хора ползваме посредници, включително и neuromancer. Много бързо се отказа. За коя дата ти трябва? Пробва ли при другите? Каква цена ти показва в Kiwi?

Общи условия

Активация на акаунт