🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 14 (Тема 4)

• 89 954
  • 2 287
  •   1
Отговори
# 1 980
Дори и да не е негов, пак му подхожда. Joy

# 1 981
Съгласна съм, че се държи грубо, но не вярвам да се държи по този начин с децата, а и учителите по физическо по начало не са фини хора.
Ако ги тормози или обижда по някакъв начин, не би бил подходящ за тази работа.
Не става дума за тормоз, а затова какъв пример им дава.

# 1 982
Пак казвам, че не е негов апартамента. Ето това е собственикът му:

https://nova.bg/news/view/2020/01/04/273726/%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D … AyYxEo0yo0IcIlXoQ

Бг-мама.цом  е повече от Биг Брадър. Да опитват пак да си пробутват най-удобната лична версия, тук винаги нещата са излизали наяве. Една шепа държава , в която почти всички са роднини и познати на някого, три пъти по-малко население от Ухан даже. Всяка маска от вечерта до обяд на следващия ден е паднала. Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 14:46 от Walnuss

# 1 983
....
Наистина, Юлиян като учител е лош избор според мен, по този начин той възпитава деца, които може и по всяка вероятност ще последват неговия пример. Затова е от изключително значение той да няма достъп до деца. За да не ги изкриви като мислене.
От къде съдите какъв човек е Юлиян като учител /и треньор бих добавила/? Лично аз никъде не съм чела /и чула/ за оплаквания от него като учител и треньор. Вие имате някакви преки впечатления ли? От къде знаете как възпитава деца?
Поведението на всеки човек издава много за характера му. Не става дума за това какво и как прави когато ги възпитава, става дума за това какво те виждат в него и как възприемат това, което той показва. А той снощи и в риалитито показа един наистина неприятен характер. Ако децата, които обучава се вържат на начина по който той говори и прави нещата има реална опасност те да не израснат в правилно поведение.
Не забравяй, за детето най-важно е какво показват родителите му като характер, не това, на което го обучават.

# 1 984
Павлин, явно си проспал последните 6 месеца "спортни" бг-страстНи Игри! Юлиян е учител по физическо и има школа по хокей на трева. Едва ли си говори с децата за пластични операции и как да хакнеш мицка в главата със стик.
Хубаво му беше менюто и добре го изпълни/ха. С Лилия са били точно съседи (както някой предположи), но малко им се разминали пътищата. Юлиян беше споменал, че е работил в Англия, а Лилия нещо в САЩ...ако помня добре. Но явно тя е момичето, което може да го приземи. Хубава двойка са, нека се обичат.
И той вади дивиденти от едно обикновено предаване в което участва, че и хонорар прибира и предполагам тв-обиколките му не са приключили. Worried Малко Фънки се получава ситуацията, от Юлиян се очаква да е "прям и скандален" и да затвърждава този образ.

# 1 985
А кои са двамата извън групата на снимката на предната страница?
Собственикът на апартамента, в който готви и посреща Юлиян и вероятно неговата половинка.

# 1 986
Човек не е дебел от гените, а от храната. Генетично може да ти е заложена склонност, но ако сe ограничаваш и спортуваш просто няма как да изглеждаш като Симона. Жената си плюска стабилно и това е. Не че не и отива де, но не бих обвинила само гените - видяхме и вечерята - явно е свикнала на угояване.
Иначе вечерята на Илиян много ми хареса - всичко беше полезно и разумно дозирано. С изключение на заядливите въпроси към миската. За мен бяха глупави - може ли да очакваш да ти отговори Да, аз съм фалшива и това ми помага да движа напред. Нямаше никакъв смисъл от тях както и вечната тема за и против пластиките. Наистина не разбрах какво целеше с този хейтърски разпит. Струва ми се, че  реално я харесва и го е яд, че не е негово гадже и затова се заяжда. Определено я гледаше влюбено (освен ако не си гледа така по принцип)

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 22:41 от Skrekkelig

# 1 987
  • В полите на Витоша :)
А кои са двамата извън групата на снимката на предната страница?
Собственикът на апартамента, в който готви и посреща Юлиян и вероятно неговата половинка.

Да, те са.

# 1 988
Павлин, явно си проспал последните 6 месеца "спортни" бг-страстНи Игри! Юлиян е учител по физическо и има школа по хокей на трева. Едва ли си говори с децата за пластични операции и как да хакнеш мицка в главата със стик.
Хубаво му беше менюто и добре го изпълни/ха. С Лилия са били точно съседи (както някой предположи), но малко им се разминали пътищата. Юлиян беше споменал, че е работил в Англия, а Лилия нещо в САЩ...ако помня добре. Но явно тя е момичето, което може да го приземи. Хубава двойка са, нека се обичат.
И той вади дивиденти от едно обикновено предаване в което участва, че и хонорар прибира и предполагам тв-обиколките му не са приключили. Worried Малко Фънки се получава ситуацията, от Юлиян се очаква да е "прям и скандален" и да затвърждава този образ.
Както вече казах не става дума за това какво говори, става дума за негласния пример. Не, не гледах игри на волята, но от написаното тук ми е ясно, че там е бил същия.

# 1 989
Добре де Симона просто има както се казва едър кокал. Вейка няма как да стане, ако ще да свали 15кг. просто ще има болнав и измъчен вид. Да е здрава и усмихната, пък 5-10 кг. се преживяват. Ако вдигне косата и олекоти грима ще грейне. За мен е хубава естествена млада жена.

# 1 990
Ако Симона участваше в ИВ, Юлиян щеше да пее друга песен относно нейна естественост. Както не го спести на Роберта.

# 1 991
  • София
Aко Симона участваше в ИВ, килограмите ѝ щяха да са от значение. В Черешката не са. Те не са и кой знае колко над нормата, според мен, ама като седи до мицката и има контраст. Simple Smile

Снощи, като каза Юлиян че ще се борят за храната, или нещо подобно, си представих, че ще ги кара да хвърлят рингове или да правят спринтчета от вратата до прозореца. Smile А те на някакви елементарни гатанки се затрудниха...

# 1 992
Скрит текст:
А това неговия дом ли е? Доколкото разбрах казахте учител по физическо, много зАможен за такъв дом. 🤔

Неговият е- скромен дом, според думите му.

Не е неговият дом. Това е домът на мой приятел.
Много интересно! И защо се излагат така някои хора като лъжат, вместо да кажат, че посрещат гостите си в дома на приятел? Като Миричка Добревичка в първото си участие в Черешката: "Тук посрещам изгрева сутрин, докато си пия кафето. Това е моята кухня, в която приготвям с много любов храна за моето семейство"...ooooh!

# 1 993
Еее, отново се закопа този Юлиян.
Точно това му бяха думите- "моят скромен дом" и " моята скромна кухня".

# 1 994
Може да е под наем Юлиян или са приятели с този младеж.
Обаче аз някои участници ги разбирам като нежелаят да покажат дома си. Примерно Радинела, убедена съм, че живее с родителите си. Може да я "разкарват" тук-там, но на 23 си хапва салатките в кухнята на мама. Е как мис да разходи екипа в панелката или хайде тухлата(било то ново строителство Wink). Наема апартамент, примолва се на приятел...
Ремонта е ясен, май само Кедъра показа, че наистина е в ремонт.Smiley
Просто искат да спестят негативните коментари и ровичкането, предпочитайки да "излъжат".

Общи условия

Активация на акаунт