Кой ти каза, че въпросният мъж не взема редовни доходи? Просто все още не е започнал да взема и дял от това, което е решил да развива с цел да се разрастне. А това винаги изисква време.
Ами, то се подразбира от цялата ситуация, че дори и да са му редовни доходите, са ниски, щом не иска да се изнесе. Предпочита да се натиска у техните без наем, възможно е и без да плаща своите разходи за консумативи и храна, но да не се изнася. Малко ли са случаите, когато на възрастни хора родителите им поемат почти всичко, уж с цел да съберат за жилище или за нещо друго - в случая някакъв велик бизнес. Чисто логистично, ако му трябва повече време да развива кариера и бизнес, е по-изгодно да съжителстват заедно, а не да губи време в размотаване между различни адреси за секс и виждане навън. Живеенето отделно от партньора му отваря много повече разход на време. Единствено пари може да му спести, ако предпочита да цоца родителите си, вместо да си плаща собствените разходи.
Освен това, представи си, че квартирата е далече и от местата за разходки и излизания заедно. Това също ще отнема доста време за привижване. Не всеки се радва едновременно на работене и живеене на центъра на града (за тези, които обичат да излизат там заедно), или в близост до парк, езеро и т.н. Аз съм минал през този път и имам опит от първа ръка.
На младини с тогавашната ми приятелка, след 3-4 месеца връзка, се преместихме да живеем на квартира, която беше в по-отдалечен квартал, отколкото бяха жилищата на родителите ни. И се получи така, че ни отнемаше двойно повече време да пътуваме до центъра, за да се разхождаме по паркове и да отсядаме в любимите ѝ заведения (обърни внимание на "ѝ"). Самата квартира беше на устройваща ме цена (50% над МРЗ) и макар и малка, беше луксозна, което за нас беше от ключово значение. Такава квартира на центъра струваше най-малко 2 пъти повече пари. Отделно от това, аз бях наел и работно хале точно на другия край на града, защото там е промишлената зона. И пътуванията от квартирата до местоработата ми ми отнемаше доста повече време и средства (понякога пътувах и с таксита) във всяка посока, отколкото когато живеех в жилището на нашите. Ето ти нагледен пример как се губят доста повече пари и време, когато човек е на квартира, съответно двойката има по-малко време да е заедно и разполага с по-малко пари за забавления и лични нужди.
Броят на несъстоялите се връзки именно въз основа на неизпълнени женски очаквания относно парите и материалните условия на мъжа е многократно по-голям от броя на "пресните връзки" (както се изразяваш).В този форум се получава нещо много забавно. Едни и същи жени твърдят, че не биха "взели" (сякаш са стока) мъж, който не осигурява материалните условия от всякакво естество (жилище, кола, ресторант, битови сметки), а след това рязко обръщат чашата и твърдят как всъщност рядко се случвало мъжът да поема всичките разходи и обикновено мъжът и жената си деляли поравно наемите и другите разходи.
И то за хора, които ни най-малко не познаваш, но бързаш да вкарвашв някакви твои си рамки.