Лазерна епилация и електроепилация – 7

• 48 461
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Как ние можем да ти отговорим на тези въпроси? Grinning Това си е някаква персонализирана уговорка между теб и козметичката. Не сте ли се разбрали как ще процедирате, още преди да и' дадеш половината пари?
Обикновено, когато се предплаща пакет за няколко процедури, цялата сума се дава предварително. То, нали точно това е идеята - ползваш някакво намаление, ама си се набутал с цялата сума и винаги има риск да "изгърмиш", ако от един момент натам нямаш възможност да ходиш на процедури. В този ред на мисли, няма логика да плащаш остатъка чак след първите три процедури.
Предполагам, козметичката ти е дала някаква отсрочка, защото е допуснала, че ще ти трябва малко време, за да събереш парите. Не всеки може да извади 900 лв. от днес за утре. Сега вече е началото на следващия месец и се предполага, че си взела заплата.

Права си, просто помислих , че след като е на вноски ще има поне 1 2 месеца между плащанията, а не две седмици. Не съм плащала никога нищо на вноски и не знаех между какъв интервал са плащанията. Иначе благодаря за инфорамцията.

# 616
Ами, "на вноски" е супер обобщено понятие. Може да значи всичко, на практика. Затова и казах, че зависи какво сте се разбрали.

# 617
  • Mediterraneo
За договор е излишно да питам. Аз като си купих голям пакет процедури, сключих договор със студиото за разсроченото плащане, където всичко си беше описано. Всеки месец ми теглиха сумата директно от банковата сметка.

# 618
Изобщо как се съгласявате да давате 900 лв. на устни уговорки... Обикновено при всяка стока на изплащане има договор, в който е описано кога се извършват плащания и в какъв размер са.

# 619
Здравейте,някой ще изкаже ли мнение за Лазерно-естетичен център Ирида в Дружба (Цариградски Комплекс),работят с Prime Lase?

# 620
Здравейте! Омръзна ми от самобръсначки, епилатори и кола маска. Не мога спокойно да се съблека по долна част на бански и дори ме е срам от мъжа ми. Постоянно съм като шкурка отстрани в бикини зоната. Ако днес съм се обезкосмила с бикче, утре вече съм като таралеж, разбира се.  Имам фотоепилатор за интимната зона, но няма ефект. Кола маска не можах да издържа. Прекъснах козметичката по средата на процедурата, умрях от болка, боли повече от раждането и няколко дни след това имах много подкожни косми. Моля дайте съвет дали лазерната епилация ще е по-ефективна? Някоя от вас пробвала ли е? И ако има по-иновационни решения ще се радвам да споделите. Simple Smile

# 621
Да, ефективна е. Има много и различни лазери. Изберете си студио, вижте с каква машина работят, прочетете в интернет дали е точния избор за Вашата кожа. Имате ли тен, нямате ли. Аз мога да препоръчам на лични моя лазерен център, но не е необходимо, имате голям избор, има и много промоции в момента.

# 622
  • Mediterraneo
Зона бикини на мен ми е една от най- успешно повлияните! Говоря за линията отстрани, не за пубис( там има още какво са желае). Но бикини линията е почти на 100% с малко направени сесии. Много съм доволна, по всяко време се събличам и отивам на плаж или басейн, без да прекарвам часове в банята преди това, без възпаления, без прокарване на косъмчета още на следващия ден.

# 623
  • София
Здравейте! Омръзна ми от самобръсначки, епилатори и кола маска. Не мога спокойно да се съблека по долна част на бански и дори ме е срам от мъжа ми. Постоянно съм като шкурка отстрани в бикини зоната. Ако днес съм се обезкосмила с бикче, утре вече съм като таралеж, разбира се.  Имам фотоепилатор за интимната зона, но няма ефект. Кола маска не можах да издържа. Прекъснах козметичката по средата на процедурата, умрях от болка, боли повече от раждането и няколко дни след това имах много подкожни косми. Моля дайте съвет дали лазерната епилация ще е по-ефективна? Някоя от вас пробвала ли е? И ако има по-иновационни решения ще се радвам да споделите. Simple Smile

все едно мен описваш! Давай смело, спуках се да нося поли с кеф цяло лято и да ида на море без предварителна подготовка.

# 624

не знам как ще издържите лазер, ако кола маска не сте. аз от кола маската имам 0 болка, миналата седмица бях на първи лазер на крака - крещях. спирахме няколко пъти. едва го преживях, да си призная. не знам и девойката, която го правеше, как ме изтърпя. 100 пъти й се извиних и й благодарих. единствено фактът, че са ми много твърди космите от това бръснене, и го правя на 2 дни, ме кара да стискам и записах втора процедура. момичетата ме навиха следващия път и интим, казах им, че ще е според болката - не съм убедена, че ще го преживея. брада съм правила 5 пъти мисля, с това почнах - ами първите 2 пъти ми течаха сълзи.

# 625
За мен интимът боли доста. Но преди - като ме работиха с диодни лазери. Сега, с александритните, нищо не усещам - нито на интима, нито на краката, нито където и да било другаде.

# 626
  • София
Мен кола маската ме боли доста. Не чак нетърпимо, но стскам зъби. Преди 2 дни ми беше първата лазерна процедура (александритен) пълен интим и в сравнение с кола маската си беше като спа процедура.

# 627
  • София
Аз също не трая кола маска, вярно че лазера боли, ама се търпи, съвсем различно е

# 628
  • София
Да и аз, направо съм бясна понеже правя повече зони и явно си хвърлям парите на вятъра.
Правих горна устна, мишници, пълен интим и подбедрици.
Затова много съм се ядосала и смятам да сменя студиото и да ида в body aestetic където уж казват че с 6 процедури гарантират резултат.
Но преди това мисля да имам сериозен разговор с тях.
Някой с мнения оттам?

Няма как да  ти гарантират резултат с 6 процедури ,защото :
- може твоя тип окосмяване да изисква повече процедури (по-дебели косми, по-сериозно окосмяване)
- ако ти правят процедури под 50 дни,със сигурност няма да обхванат всички фоликули за 6 процедури
Не защитавам body aestetic, пртосто това са реалностите.
Препоръчвам да си направиш по-разширено проучване с няколко центъра по критерий, честота на процедурите,цена на процедура (твърде евтините означава нещо "гнило", фотоепилация вместо лазерна и т.н.), китайските апарати също са предпоставка за ниско качество.

# 629
  • София
Да и аз, направо съм бясна понеже правя повече зони и явно си хвърлям парите на вятъра.
Правих горна устна, мишници, пълен интим и подбедрици.
Затова много съм се ядосала и смятам да сменя студиото и да ида в body aestetic където уж казват че с 6 процедури гарантират резултат.
Но преди това мисля да имам сериозен разговор с тях.
Някой с мнения оттам?

Няма как да  ти гарантират резултат с 6 процедури ,защото :
- може твоя тип окосмяване да изисква повече процедури (по-дебели косми, по-сериозно окосмяване)
- ако ти правят процедури под 50 дни,със сигурност няма да обхванат всички фоликули за 6 процедури
Не защитавам body aestetic, пртосто това са реалностите.
Препоръчвам да си направиш по-разширено проучване с няколко центъра по критерий, честота на процедурите,цена на процедура (твърде евтините означава нещо "гнило", фотоепилация вместо лазерна и т.н.), китайските апарати също са предпоставка за ниско качество.

1. Посещавам Върсус, не body aesthetic
2. Преди да подещавам Върсус направих много обширно проучване на различните студиа и видове лазери и на база мнения и апаратура избрах върсус
3. Лазера с който работят те е Gentle laser pro който е световният лидер в областта на александритите, виждала съм го и не е кутайски.
4 честотата на процедурите беше 2-3 месеца, не е било всеки месец
5. Хормонални проблеми нямам защото изследвах всички хормон
6. Дебелите косми се повлияват НАЙ-ДОБРЕ от процедурите защото александрита работи със светлина която се абсорбира от меланина в косъма и така го унищожава така че с тъмни и плътни косми трябва да ми се повлияят, а не да ми растат пак

Общи условия

Активация на акаунт