Искам да кажа ... (167) през февруари 2020

• 54 531
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 120
  • Canada
Фонсе, Але няма торта. Иска, ама няма. Това е мъката....

Ще има ако поръча на МсЧ Joy Хапването после... или преди, тя ще си избере Stuck Out Tongue Winking Eye

Руми, да покажеш и твоята все пак Grinning

# 121
Ако става за снимка ще покажа.
Обикновено ги докарвам на вкус, но за ядене стават само с лъжички 😂

# 122
Фонсе, я пробвай вечер да си мажеш челото с ВИКС. Поискали да ти направят и кръвен тест за алергии. Принципно е доста скъп, но при вас е фри...

# 123
Руми,тази торта съм я правила,по снимката само я познах 😁.Помня,че беше много вкусна,но до там-ни име,ни съставки 🤷.Май дулсе де Лече ми се върти в главата,че имаше.Я кажи коя е,че сън няма да ме хване.Иначе,аз давам снимков материал 😂

Доста стара е снимката 😁

# 124
Същата е Ренко 🙂

# 125
Аз ядох торта и за вас:)
Така се правят кила, не само с гледане на картинки;)
Селесте, ето ти снимка, някъде от Технополис или Техномаркет си го купува, вътре май е с микрофибърна кърпичка, или моят Монк си е сложил такава, специално за телевизора;)

# 126
Румяно! Не си ми преателка! Прощавам ти само защото ми се яде тежко шоколадова торта 😁
Няма да поръчам на МсЧ, пак е "дебел" и се ограничаваме и ако поръчам ще вземе и за него. Утре ще ям в обедната 😁

# 127
Значиии, тортата е уникална. Много сладка, аз половин парченце едвам изядох.

Последна редакция: пн, 03 фев 2020, 07:29 от rummi_pl

# 128
  • на Мелмак
Значи, тогава ще си покажа скромно балкавата Yum
Скрит текст:

Направих и млечна салата, домашна лимонада, сарми. Децата уважиха лимонадата, искат картофи иначе. Ами ще ги смачкам и двамата, а и пица искат Wink Ние с ММ ще се окръгляме, ама аз пък трябва Се Пак и хапна нещо Grinning

# 129
Ети, цакаш с баклава, м 😁
Твоята е по-добра. Аз на външен вид ще ги докарам като порасна 😂
Ще дадеш ли рецепта за лимонадата.
Иначе и пица имаме, децата я правиха.

Последна редакция: нд, 02 фев 2020, 19:46 от rummi_pl

# 130
Ох, ох, хванала съм надцакването! Всичко ми изглежда ужасно вкусно. НО....ще бъда солидарна с Али, и утре, когато ММ пак ще е на гръцка земя няма да му поръчвам баклавица.

# 131
  • на Мелмак
Румка, слагам на оЧо сок от бъз - концентрат(правя си го) , един-два лимона, мента, прясна или сушена(вчера си взех от Одрин, страхотна, сушена) и вода, газирана вода или спрайт в еднолитрово шише, нагаждам по вкус общо взето!

# 132
Лили, честита да си.
Руми, чудесна е тортата, ама с ядки е още по-чудесна.  Любима торта е вкъщи.
Ние до сега бяхме на рожден ден, уж бях планирала някакви действия вкъщи, ама май се къпя и ще почивам.  И утре е ден.

# 133
ама май се къпя и ще почивам.  И утре е ден.
От кога чакам да го прочета това!

Руми, земам си думите, тортата е много моя,  не те харесвам!

# 134
Аааа, Ети, аз имам сироп от бъз (последна бутилка) Него само си го разреждам и нарязвам парченца лимон, нищо друго не слагам.
Питах евентуално за рецепта, когато свърши бъз-а 😊

Общи условия

Активация на акаунт