Бебешката количка - цяла наука за второ висше №44

• 80 374
  • 850
  •   1
Отговори
# 705
Някой има ли мнение за количките 3 в 1 на  Inglesina или гръцките bebe stars
ползвала съм много колички, даже не помня колко вида бяха, опитвах ги, едни използвах за пазар, други за мол, трета за автобус/самолет, за зима/лято и т. н., но Inglesina ми е слабост. Купих я просто, защото беше на изгодна цена и ми харесваше външно.  Преди това не знаех нищо за тази марка.  "Инглесината" ми беше за България - влизаше и в асансьор, носила съм я по стълби, по павета, в кал, и в МОЛа, просто навсякъде. Много лека, с висока дръжка, която не се изронва, с прозорче, да гледаш бебето, сенник - не от най-големите, но вършеше работа и в жегата (изглежда, подходяща големина и ъгъл), колелата ми бяха нито големи, нито малки, двойни. Сгъваше се с едно движение. Платът е мн здрав, но избелява, ако човек си вземе светла, няма проблем, мойта беше бежова, на черна си личи. Перях я във  ваната и после я слагах на терасата да изсъхне, без да свалям плата. Италианците са много добри в количките. Конструкцията е добра - имам предвид разпределение центъра на тежестта. Много пъти съм слагала мн. тежки торби с продукти на дръжките и беше стабилна. Лежащото положение е 150 градуса, но беше достатъчно, и голямо бебе/дете има място да  си полегне.

Pepina_n3   кой от моделите на Инглезина си ползвала?

# 706
  • Благоевград
Здравейте, момичета. Някой използва ли maclaren quest arc? Може ли мнение или ако е обсъждана вече да не насочите на коя страница? За бебе на 1 година е. До сега използвахме Dada paradisо, но ми е голяма за багажника вече предвид предстоящия сезон на пътувания. Иначе съм доволна от нея. Някой по назад търсеше мнения. Ако го интересува нещо да пише на лично. Благодаря предварително ☺️

# 707
Здравейте, момичета, има ли някоя мама с количка Cosatto Giggle? Намерила съм я на сериозна промоция в английски сайт, цената е повече от 1/2 от тази в България, но явно защото е стар модел.

У нас се предлага последната версия Giggle 3 и на промоция е около 1200 лв. (летен + зимен кош + седалка за кола до 12 кг.). Изключително много ми харесват тапицериите, пробвах я и в магазин и както и всички останали колички, които пробвах, ми се стори тежичка 😩.

Първа количка ще ми е за зимно бебе, но нямам търпение още отсега да избера. 🤗

# 708
Аз съм писала назад в темата за гигъла , аз бях с двойката. Но си взехме летен вариант вече Simple Smile Аз съм доволна - изключая нетолкова дълбокия сенник Simple Smile
Ако сте от София , мога да Ви предложа да я видите на живо Simple Smile

Апропо: Ако някой се интересува от гигъл 2   Dawn chorus , с удоволствие бих я продала на някоя бъдеща мама.

# 709
  • София
Чудесно е Косато.
Вземайте смело,и 3 в 1 имах и лятна после взех.Леки,удобни,лесно се чисти дамаската.
Да сенника е плитък малко,но пък влиза светлина на детето.

# 710
Благодаря Ви много за отзивите, ще прегледам има ли разлики в параметрите които да отправдават разлика от 600 лв. в цената, и ще преценя дали да взема новия или стария модел. Simple Smile

# 711
Силвия, според мен заложете на английския сайт.
Когато ние взехме нашата : разликата беше 400 лв.
Погледнете и в kiddies kingdom Wink успех Wink
Аз много се чудех и за лятната , но заложих на сайбекс Simple Smile
Ако имам второ дете : пак бих заложила на хубав летен вариант и на косато също така Simple Smile

# 712
Здравейте, магазин 9 плюс или този на Мамс(Долче Вита) работят ли в неделя?

# 713
Някой има ли мнение за количките 3 в 1 на  Inglesina или гръцките bebe stars
ползвала съм много колички, даже не помня колко вида бяха, опитвах ги, едни използвах за пазар, други за мол, трета за автобус/самолет, за зима/лято и т. н., но Inglesina ми е слабост. ...

Pepina_n3   кой от моделите на Инглезина си ползвала?
Inglesina Trip

Аз пък искам да попитам за тази количка. https://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=54&pid=137961&sgid=54 , дали е удобна този тип дръжка, също дали е удобна и за високи родители Simple Smile
https://en.pegperego.com/store/pegen/en/out-and-about/futura-mod … 193#carrozzinatab
ако височината е 106, както чета на този сайт, е подходяща за високи родители. Има колички с 85 см височина

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 10:59 от Pepina_n3

# 714
Здравейте, момичета. Някой използва ли maclaren quest arc? Може ли мнение или ако е обсъждана вече да не насочите на коя страница? За бебе на 1 година е. До сега използвахме Dada paradisо, но ми е голяма за багажника вече предвид предстоящия сезон на пътувания. Иначе съм доволна от нея. Някой по назад търсеше мнения. Ако го интересува нещо да пише на лично. Благодаря предварително ☺️

Arc конкретно не съм ползвала, но за мен това са много добри колички. Имала съм Techno XT. Държалива на всякакви издевателства. Quest Arc и стандартен има на оферта в амазон.ко.ук

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 15:41 от jj okocha

# 715

Arc конкретно не съм ползвала, но за мен това са много добри колички. Имала съм Techno XT. Държалива на всякакви издевателства. Quest Arc и стандартен има на оферта в амазон.ко.ук
аз съм ползвала Maclaren Volo и давам висока оценка - просто няма какъв кусур да и се намери. Този модел е за  по-големи деца, защото няма лежащо положение, но за почивка и за самолет е екстра. Сядах на някоя пейка и подпирах количката, докато преспи бебето или спи седнало.  Но пък е перце - 3.8-4кг.

# 716
    Здравейте, момичета. Аз съм се насочила към Cosatto ooba. Въпросът ми е, обаче, кошът за новородено не е ли много мъничък? Терминът ми е края на август, очаквам момиче, дали ще изкарам до 6 месеца в това малко кошче? Някой имал ли е такива притеснения? Има ли шанс да му е тясно на бебето? Споделете. 🙂

# 717
Нека момичетата се включат, но всичко , които познавам с косато не са го имали този проблем.
Аз сложих сина си в другия кош преди да навърши 6 месеца .

# 718
    Здравейте, момичета. Аз съм се насочила към Cosatto ooba. Въпросът ми е, обаче, кошът за новородено не е ли много мъничък? Терминът ми е края на август, очаквам момиче, дали ще изкарам до 6 месеца в това малко кошче? Някой имал ли е такива притеснения? Има ли шанс да му е тясно на бебето? Споделете. 🙂

Ходих до магазина на официалния вносител на Косато в Младост и за ooba модела ми казаха, че е възможно най-тежкия, в което се уверих и лично. Препоръчаха ми Giggle, разликата наистина е осезаема.

# 719
А за какво бихте ме посъветвали да внимавам при покупка на количка втора ръка?

Общи условия

Активация на акаунт