След раздяла с любовник

• 22 955
  • 561
  •   1
Отговори
# 375
Не мислете, че ми е лесно. Последните 10 дни са изключително болезнени за мен. Свалила съм близо 10кг. Вие ме съветвате да си призная и да си събера парцалите нали? А от тук нататък?
Майка също вижда, че не сме един за друг, но каза да си трая. Дори да се разделим, друга да е  причината, а не това петно, което освен, че е като сянка зад гърба ми, но не ми дава покой.
Не е ли по-добре да се вдигна някак?

Bowtie

Еее, поне разбрахме защо си такава. Майка ти е същата...

# 376
  • Terra incognita
10 кила за 10 дена, викаш? Да взема и аз да забъркам някоя каша, че спешно трябва да сваля едни 3 кг. Може и повече.

# 377
И аз искам... При мен са 4. Ако мога да ги сваля до 28.02, ще съм задължена на любовника. Joy

# 378
  • София
Олееее, че на мен любовник и половина ми трябва!

# 379
  • Terra incognita
И то не какъв да е любовник, а наркоман, който да ви разнася из целия град! Иначе няма да хване дикиш.

# 380
  • София
Авторке, върви пусни един кръвен тест и една микробиология най-малкото.

# 381
И то не какъв да е любовник, а наркоман, който да ви разнася из целия град! Иначе няма да хване дикиш.
Дали да не помолим за координати на лИбовник на лични. Явно си разбира от работата и само след един SMS първото кило ще е заминало.

# 382
  • Terra incognita
JoyJoyJoy

# 383
Дали предлага групова услуга, че май отслабващите станахме много. Да не претупа работата и да си останем дебели... Flushed

# 384
  • Terra incognita
Няма бе. Нали многократно бе споменато, че е играч. Даже може да ни кара да се обаждаме една на друга с обидни епитети.

# 385
Предупреждавам, че съм зла и ревнива... Да няма после обидени. Joy

# 386
  • Terra incognita
Обидените ще минем на диазепам 5мг х 6 пъти дневно. 🤣

# 387
Забравих, че си има процедура. Joy
Тогава да направим списък и да преценим как ще подходим - индивидуално или с представител, който да информира Муньо, че има фенклуб.

# 388
Най-добре вървете да бягате на стадиона.

# 389
Най-добре вървете да бягате на стадиона.

Нямам време... С бягане 10 кг за 10 дена изключено да смъкна. Joy

Общи условия

Активация на акаунт