След раздяла с любовник

• 22 949
  • 561
  •   1
Отговори
# 390
Все лесното гледате.
А от темата излиза, че жените една изневяра като хората не може да направите.

# 391
Стига, не ми е удобен финансово, сама се справям. В животът ми е от две години, как ще заспя утре в друго легло без него.
Липсва ми казвам ви, аромата му като го няма, празната възглавница, когато скарани спим в различни стаи. Не е толкова лесно.

Ама беше лесно да отидеш да те изклатят, нали? Или тия работи сега ги осъзна, след като разбра какво си за тъпкача? И какво сега, ще лъжеш, ще мажеш, ще отричаш и всичко ще е цветя и рози. Върху лъжи не се градят сериозни отношения, защото истината винаги може да изплува рано или късно. Но явно и това трябва да осъзнаеш по трудния начин....

# 392
Ами, ясно е, че тя не иска сериозни отношения, а някой, който както маман я е научила, да седи до гъз@ й, докато се възстанови от шока, че е нежелана сребърна лъжица.

# 393
  • Terra incognita
Бе аз от 5 месеца бягане качих, вместо да сваля.  Оглеждам се за иновативни методи 🤣

# 394
  • Варна
"Депресираната" търси удобно алиби, за да продължи с лъжите си. Твърде изявен егоизъм и инстинкт за самосъхранение. Ще обвини любовника, че е лъжлив наркоман. Ще отрича, че е изневерила. А до скоро му се възхищаваше. Отново ще ти повторя, че най- полезното ти действие е да освободиш приятеля си от присъствието си. Може би той изпитва ненужна вина за положението ти. Не правите секс, спите отделно, скандали. Това ако е връзка, имаш доста грешни представи за нормални взаимоотношения.

# 395
Бе аз от 5 месеца бягане качих, вместо да сваля.  Оглеждам се за иновативни методи 🤣
Стига сЪ оглеждА. Методът е открит и в комбинация с правилните ''добавки'' дава гарантиран резултат.
За справка няколко мнения по-назад.
* Списъкът с ''добавките'' неколкократно бе публикуван в темата, няма да ги посочвам, за да не правя реклама.

# 396
  • София
Все лесното гледате.
А от темата излиза, че жените една изневяра като хората не може да направите.
Аааа, не. Само авторката.
Които не могат -не правят, които могат е както трябва -никой не разбира .

Ако се намери любовник, да разпрати ЛС Joy

# 397
На 22, изневерила била, петно до края на живота, с тоя не си подхождали,  ма да стояла... Изневерила си, изневерила, много важно, забравяш и толкова. Ако се напрягаш с приятеля си, зарязвай го, кога, ако не сега ще го караш лежерно? И т'ва с яденето и хапчетата...имаш ли представа хората с какви проблеми се сблъскват в живота? Айде стига тъпка на едно място. Бегом на лов за следващо гадже, ама гледай да е някой по-скромен, не такъв играч.

# 398
  • София
Вместо да се съсредоточиш в страхотната си (по твои думи) работа или разклатеното си психическо здраве, ще изхабиш тонове енергия и време за да продължиш да лъжеш официалния. И да замажеш хууубаво, и да крепиш и ти не знаеш какво до следващия любовник.
Ми, сама ще се дозакопаеш с тези приоритети.

# 399
  • Terra incognita
На мен ми стана любопитно каква е тая страхотна работа. На 22 или току- що си завършила висше, или още го караш.

# 400
  • Paris, France
Лигла е колкото всички останали. Но не приема общоприети вещества при поява на тръшкане като c2h5oh.

"Нормалните" лигльоци обаче не реват пред хората и не се тръшкат, а си сипват по едно. После още едно, и още е едно, докато им мине лигавенето и тръшкането. При някои смъртта ги спира след дълго тръшкане и сипване на малки и големи дози.

Та така Grinning много хора често се тръшкат и лекуват през целия си живот, но как да направи впечатление. Та те се справят успешно!!!

Някои герои в сагата са точно като C2H5OH - летливи, запалими, безцветни и с лека, характеристична миризма. Имат ниска точка на кипване.

Добре, че има и такива хора, та психолозите да не умрат от глад!

Отивам да си налея едно. Наздраве!

# 401
Благодаря за усмищите отговори. Имам въпрос, Вие не сте ли майки?
Милост нямате ли някаква? Каква е гаранция, че някое друго момиче(дъщеря на някоя от вас) няма да попадне в такава ситуация?
Или не те вашите са безгрешни и са се родили научени? Или пък са прекалено умни и възпитани, за да препатят като мен???
Има много примери на провалили се, много повече от мен лица, произхождащи от перфектни семейства като вашите... факт.
Не знам какво искате от мен? Влязох тук с надежда, да обменя опит с по-възрастни, с по-разумни от мен. Чувството милосърдие-познавате ли го? Защото знам, че всеки тук коментирал изпитва удоволствие от това, което ми се случва и изживявам. Нека ми нали? Като си вдигах краката ми беше добре, нали????
Господ ще ме съди, от вас исках подкрепа, сила да се изправя. Защото гасна и не не търся вниманието ви, повярвайте в такъв огън горя, че това е последното нещо за което съм тук.

# 402
  • София
Лина, да беше дошла и беше заявила - искам помощ! Ти дойде и почна - аз как въртя мъжете, колко съм успешна, каква съм сребърна....
Всеки греши, ние също. Не съдим какво си направила, съдим какво правиш сега.

# 403
Ако психиатъра не помогне, иди на екзорсист.

# 404
Хората писаха, съвети даваха, ти пак не оценяваш. Колко пъти говорихме. Ти си изгубена кауза. Дъвчем едно и също.

Общи условия

Активация на акаунт