След раздяла с любовник

• 22 952
  • 561
  •   1
Отговори
# 360
Добре спрях и се отдадох на връзката ни в момента. Правя усилия да се разбираме.
Опитвам да си говорим. Не бях правила секс от доста време, дадохме си шанс еден вид.
Опитвам се да забравя. Приятелят ми въпреки всичко ми има доверие, каза ми го.
Знае, че по принцип съм на място, но пък се излъгах за което сега горчиво съжалявам, но връшане няма.
Предвид писанията ти и нагласата ти към света, и конкретно към мъжете, едва ли ще ме разбереш, но ще го напиша.Може пък някоя по-....мислеща да го прочете и да си спести доста неприятности.
Връзката ти с гаджето в момента повече те натоварва, вместо да ти носи подкрепа и опора.
Ако останеш сама, значително по-бързо ще си възвърнеш равновесието и спокойствието.

# 361
  • София
Според мен, майка ти е лош съветник, но явно не можеш да го разбереш.

# 362
  • София
Маман ти прави много лоша услуга.
Трай си, маме, че с това петно какво ще те правим?! Божеееее, бе! Не мисли за теб, за себе си мисли!

# 363
Така....принципно съм много против това, което си направила.

Но, да речем, че всеки може да сгреши.... Събери си мислите, зарежи бивш, настоящ и бъди малко сама. Няма нищо страшно да останеш сама, изясняваш си мислите и като цяло живота.

Честно да ти кажа, не мога да ти разбера драмите. Изказът ти е много объркан.

# 364
Не мислете, че ми е лесно. Последните 10 дни са изключително болезнени за мен. Свалила съм близо 10кг. Вие ме съветвате да си призная и да си събера парцалите нали? А от тук нататък?
Майка също вижда, че не сме един за друг, но каза да си трая. Дори да се разделим, друга да е  причината, а не това петно, което освен, че е като сянка зад гърба ми, но не ми дава покой.
Не е ли по-добре да се вдигна някак?

Ох, не мога! Всичко това ми идва too much.. Авторке ти сериозно ли? На колко години си? Звучи ми като детски истерии.. Я вземи се стени малко! Не ядяла, не спяла, на хапчета била.. Не е края на света! Щом сте толкова различни и не ти е ОК с гаджето вземи го остави момчето! Страх те е от самотата - не е първия няма и да е последния мъж на земята. Не му казвай за изневярата, казваш просто че не си пасвате, че сте различни и най-добре е всеки да поеме по своя път! Повярвай ми след време ще срещнеш точния човек.

П.п И пак питам на колко години си?

# 365
Тя каза по-назад, че е на 22 г.

# 366
Имам усещането, се сегашния приятел е удобен и затова майка ти те съветва да траеш, а и ти не смееш да мръднеш от тая зациклила връзка. Това ли е, удобен ти е битово и финансово...?

# 367
Тя каза по-назад, че е на 22 г.

Пропуснала съм го, благодаря!
Значи авторке прекалено си млада за да седиш в такава връзка от страх да не си сама, ако си на 42 разбирам, ама на 22 да си пропиляваш така времето....

# 368
Стига, не ми е удобен финансово, сама се справям. В животът ми е от две години, как ще заспя утре в друго легло без него.
Липсва ми казвам ви, аромата му като го няма, празната възглавница, когато скарани спим в различни стаи. Не е толкова лесно.
Да онзи ми даде чувството на значимост, на това да се чувсвам готина мацка, но ми взе двойно повече. Сега съм в ъгъла, а той продължава уверено да мачка след себе си. Разбрах, че ми  е направил огромна услуга, задето тека се отървах от него, но аз искам да заспя и да не се събудя разбирате ли ?
Усещам случилото се като товар на плещите ми, непосилен завързан за врата ми.
Изглеждам изтрадала, пред разпад. Срината съм.

# 369
Звънни на 112 и кажи, че искаш да заспиш и да не се събудиш и че имаш огромно количество медикаменти за целта. Явно форума, няма как да ти помогне.

# 370
Лина, тези неща се мислят преди да изневериш, не след това.

# 371
Разбрах бе хора, разбрах, че съм си виновна и го знам. Сега пред свършен факт какво да променя, за да избегна случката. В живота намаме право на поправителен. Кажете, хвърлете първият камък по мене. Такава смърт искам усмиваща, да служи за назидание, да изкупя вината си най накрая.

# 372
Много драматизираш.  Не е  края на света.

# 373
Стига си се тръшкала и самообвинявала!
Всеки прави грешки, не всеки си извлича поуките.
Ако за това правиш такива драми, не знам по-нататък в живота ти, ако, не дай си Боже, ти се случи нещо по-сериозно, как би реагирала.
Стегни се малко!

# 374
Lina, съвсем сериозна съм за обаждането на 112. Ние тук не сме нито психолози, нито психиатри. Признаваш ли си тези самоубийствени мисли пред психиатъра, или пред него се правиш, че нямаш такива?

Общи условия

Активация на акаунт