След раздяла с любовник

• 22 952
  • 561
  •   1
Отговори
# 300
Градът е сравнително малък. За 4м. нищо не е стигнало до нас, освен това, което разбрах от съквартиранта му там. Все още не се е намерил "доброжелател" да уведоми партньорът ми, било то на живо или пък виртуално. Не знам колко още трябва да живея в страх...

# 301
Разделяй се с приятеля си и страхът ще изчезне. Изпревари събитията, не ги чакай да се случат.
И в двата случая резултатът ще е един.

# 302
Емиционалното ми състояние не позволява точно в този момент да остана сама....
Просто мисля, че тогава наистина няма да мога да преживея самотата...

# 303
Сърби,боли,драго ми е..
Класика в жанра.

# 304
  • София
Да бе, че не може да кажеш -ай, сиктир. Лъже, щото не му пуснах и толкоз.
Лъжата обаче, няма да реши стартовия проблем с приятеля ти.
Приключи с всички и си дай почивка - за мозъка и душата ти.

Емиционалното ми състояние не позволява точно в този момент да остана сама....
Просто мисля, че тогава наистина няма да мога да преживея самотата...
Знаеш ли какви неща преживяваме? Устойчиви сме, самотата даже не е нещо, което трябва да преживяваш.

# 305
Мога да кажа, разбира се. Носи му се слава на боклук, освен това е наркоман, зависим от тревата. Друг е въпросът, колко би ми повярвал моят?

# 306
Сега е момента да покажеш, че не си лигла и да израстнеш емоционално.
Не се оправдавай, ами помисли реално.
Пак мислиш как да се оправдаеш.

# 307
  • София
Моля те, питаха те многократно - настоящия как приема тези ти състояния, какво му казваш?

# 308
  • Terra incognita
Моля те, питаха те многократно - настоящия как приема тези ти състояния, какво му казваш?
Ми как. Или разиграва театър, или преувеличава за състоянието си, или онзи е дебил.

# 309
Лигла е колкото всички останали. Но не приема общоприети вещества при поява на тръшкане като c2h5oh.

"Нормалните" лигльоци обаче не реват пред хората и не се тръшкат, а си сипват по едно. После още едно, и още е едно, докато им мине лигавенето и тръшкането. При някои смъртта ги спира след дълго тръшкане и сипване на малки и големи дози.

Та така Grinning много хора често се тръшкат и лекуват през целия си живот, но как да направи впечатление. Та те се справят успешно!!!

# 310
Също не ми стана ясно как, докато е правила мандангата с любовника, не ѝ е било тежко да се прибира при приятеля, пък сега...
Авторке, какво му има на приятеля ти, че се подлъга за няколко сладки приказки и кекс навън?

# 311
Като не позволявало състоянието да сте сама, да се намери друг съквартирант - различен от гаджето грубиян, който още повече влошава депресиите и увеличава мрачните емоции. Няма нищо по нормално от това да останеш сам след лоша връзка. По-страшно е да стоиш в такава, за да не си сам.

# 312
Приема, че е от натрупаното напрежение на работа и защото връзката ни не е наред.
Това съм изтъкнала като причини.
Стига сте ме иронизирали, винаги ми е било гузно да си легна в леглото с него. И никой не е застрахован, че никога няма да се подхлъзне по такъв тип.
Майка ми ме съветва да забрявя, все едно не се е случвало.
Опитвам се да следвам този съвет, но ми е трудно...

# 313
  • София
Никой не е застрахован, разбира се.
Обаче, ти и с него не си щастлива. Едната самота струва ли си цялата галимация?

# 314
Била гузна да си ляга с него......TrollfaceTrollfaceTrollfaceTrollface 

Тази тема не може да стане по-гнусна....

Общи условия

Активация на акаунт