Обсъждане на имотни обяви-15

• 43 988
  • 777
  •   1
Отговори
# 540
  • на земята
Благодаря много за мненията.
Идеята е,че в комплекса има басейни,магазини,ресторанти,подържано,чисто,четох доста мнение негативно не видях и всичко необходимо за лятна почивка.Освен,че ние ще си почивам в апартамента,като се замисля може и да решим да го отдаваме,мястото е много добро,природа,море,всичко е наблизо,плажа златна рибка е примамлив,с една дума всичко ти е наблизо.

# 541
Попеа, вече не се шегуват, строят китайски стени на по 17-20 етажа. И аз съм пас от подобни проекти, с или без допълнителни екстри.
Между другото не зная дали си хвърляла око на цените на нашето море, никакви промоцийки няма, всичко е в небето. Приготвили балтиите и чакат туристите да им приберат парите. Аз отказах резервацията на море тази година. Извинете ме за оф-а.
Явно е така за китайските стени, силно се надявам КОВИД да ги освести, поне някаква полза да има от ситуацията.

Не съм, ама ако е така, то направо си е оферта тази промоция, която са ти пратили Simple Smile. Изобщо нямам намерение да ходя в хотел на морето тази година, най-много на някоя вила на приятели, а и за това сериозно ще си помисля.

# 542
Моля, не спамете темата с обяви за имоти.
Тук е тема за агнешко.

# 543
За 83 кв.м. е супер, но за 102 , респективно за 122 кв.м., както е обявено, едни 40 кв.м. не ги намирам.
Обясненията за общи части и пр. са за хора, които не разбират.
А как от около 83-84 е излязло до 102 кв.м. пак е инетерсно.
“40”-те квадрата, който не намираш, са стени и общи части. От 85,14 става 102.99 като прибавиш стените.

Аз пък не разбирам защо тази концепция  затруднява толкова много хора.

Професионалист съм и очевидно сарказмът ми Ви е направил лоша шега и сте решили уроци да ми давате Simple Smile .
Общите части си имат определение по закон и всичко, различно от това, са измишльотини с цел заблуда.

Важното е какво реално получава човек на определената цена, но масово не смеят да напишат квадратурите както следва по закон, защото ги спира яснотата на сметката, че реално продават по около 1500 - 1700 - 2000 евро минимум.

Последна редакция: пн, 25 май 2020, 21:24 от Deborana

# 544
  • София
Моля, не спамете темата с обяви за имоти.
Тук е тема за агнешко.
Ти пък до сега май нямаш пост по темата.
Другите поне се приближават.
Чист спам е твоето, честно.

# 545
За 83 кв.м. е супер, но за 102 , респективно за 122 кв.м., както е обявено, едни 40 кв.м. не ги намирам.
Обясненията за общи части и пр. са за хора, които не разбират.
А как от около 83-84 е излязло до 102 кв.м. пак е инетерсно.
“40”-те квадрата, който не намираш, са стени и общи части. От 85,14 става 102.99 като прибавиш стените.

Аз пък не разбирам защо тази концепция  затруднява толкова много хора.

Професионалист съм и очевидно сарказмът ми Ви е направил лоша шега и сте решили уроци да ми давате Simple Smile .
Общите части си имат определение по закон и всичко, различно от това, са измишльотини с цел заблуда.

Важното е какво реално получава човек на определената цена, но масово не смеят да напишат квадратурите както следва по закон, защото ги спира яснотата на сметката, че реално продават по около 1500 - 1700 - 2000 евро минимум.
Не мога да си представя, че професионалист не прави разлика между застроена площ и така наречената чиста площ, която не включва стените на имота и в България не се борави с нея. В нотариалния акт си пише застроената площ. Който иска може да си измери колко квадрата е имота без стените.

# 546
Нико Т,
В спорове няма да участвам.
Има не два, както си представяте Вие Нико Т Simple Smile , а три вида площ :

Застроена площ
Светла площ
Чиста площ

# 547
Какво мислите за тази обява,искаме да закупим нещо на морето.Имате ли мнение за тези брокери?
Благодаря
https://www.bulgarianproperties.bg/imoti-dvustayni-apartamenti/i … ba-v-sozopol.html

За тези пари може да си вземете супер прилична къща на морето. Може би не на първа линия, на по-отдалечено място, но за двустаен апартамент според мен изобщо не си заслужава, въпреки че комплексът не е лош.
Гледах наскоро обяви за къщи, НС, с 2 и 3 спални, покрай моретоно не съм ги запаметила. Ако успея да ги намеря, ще ги постна. Естествено зависи и вие какво търсите....
П.С. Ето примерно от същата агенция това на пръв поглед много повече си заслужава с условието, че аз не съм много добре запозната с имотите покрай морето и може да има негативи, които не съм забелязала:

https://www.bulgarianproperties.bg/imoti-kashti/imot-68636-kasht … anchev-bryag.html

https://www.bulgarianproperties.bg/imoti-redovi-kashti/imot-7468 … o-do-balchik.html

А има още достапредложения, които просто не съм разгледала още.
По-принцип зависи кой какво търси. Трудно се сравнява имот на плажа с такъв на 5-6 километра от него. На някои хора им е приятно да направят няколко крачки и да са на пясъка. Също така е трудно да се сравнява хубав комплекс в Созопол с Кошарица. Като цяло двата имота са за различен тип клиенти.

Да, точно така е, съгласна съм с теб. След последния пост на потребителката стана по-ясно, какви са приоритетите.
"Аличка",  по всичко звучи, че имотът ти харесва. Щом е така и ти е в бюджетът, си решаваш ти, каква е следващата стъпка. Успех, каквото и да решиш!

# 548
Нико Т,

Застроена площ
Светла площ
Чиста площ
Любопитно ми е да обясниш какво според теб означават трите описани от теб вида площи. Застроена площ е реалната площ на апартамента, която се вписва в НА. Между светла и чиста ми е любопитно каква е разликата според теб.

# 549
Нико Т,

Застроена площ
Светла площ
Чиста площ
Любопитно ми е да обясниш какво според теб означават трите описани от теб вида площи. Застроена площ е реалната площ на апартамента, която се вписва в НА. Между светла и чиста ми е любопитно каква е разликата според теб.
И на мен ми стана интересно за тези три вида площ.

Последна редакция: пн, 25 май 2020, 23:04 от R-dna

# 550
  • София, Bulgaria
Таман от Созопол се връщам. Обиколихме 17 самостоятелни къщи в продажба на първа и втора линия, почти всички в Буджака.  В Стария град 3..4  бяха, макар първоначалната идея беше къща в Стария град, но май купувачите ще направят рязък завой към новото, защото няма хубави къщи за продажба. В едната строена, недостроена от вътре...така зарязана видяхме скелет на умряло животно. До тук за продавачите и как си презентират имотите.
 А пък Буджака, как не си асфалтираха улиците тези хора. Къщи за милиони, а не са "хвърлили 2 кофи асфалт".  Разхвърлени къщи, палачорска работа. Даже не се направих труда да снимам вътре, само отвън и панорамните гледки, които бяха умопомрачителни. Мозъкът ми блокира от красота. Избрахме 6 къщи, най- хубавите, като панорама, нужда от малък ремонт и достатъчна площ. Тази седмица отиваме вече с клиентите, за да ги видят.
Избягвахме комплексите, но гледахе няколко и такива. Поддръжката варираше от 3000 до 5000 евро на година, като включваше и почистване на къщата всяка седмица.

# 551
Таман от Созопол се връщам. Обиколихме 17 самостоятелни къщи в продажба на първа и втора линия, почти всички в Буджака.  В Стария град 3..4  бяха, макар първоначалната идея беше къща в Стария град, но май купувачите ще направят рязък завой към новото, защото няма хубави къщи за продажба. В едната строена, недостроена от вътре...така зарязана видяхме скелет на умряло животно. До тук за продавачите и как си презентират имотите.
 А пък Буджака, как не си асфалтираха улиците тези хора. Къщи за милиони, а не са "хвърлили 2 кофи асфалт".  Разхвърлени къщи, палачорска работа. Даже не се направих труда да снимам вътре, само отвън и панорамните гледки, които бяха умопомрачителни. Мозъкът ми блокира от красота. Избрахме 6 къщи, най- хубавите, като панорама, нужда от малък ремонт и достатъчна площ. Тази седмица отиваме вече с клиентите, за да ги видят.
Избягвахме комплексите, но гледахе няколко и такива. Поддръжката варираше от 3000 до 5000 евро на година, като включваше и почистване на къщата всяка седмица.

Как варират цените?

# 552
  • София, Bulgaria
tean, средно 1000 евро/ кв.м. Тези на първа линия са по-скъпи. Ние харесахме къщи и за 300К и за 600К.
А лично бих купила една за 270К с три спални, кацнала на скалите. Много семпла, разумна... 190 кв.м. на 2 етажа, но ще е малка за нашия клиент.

# 553
tean, средно 1000 евро/ кв.м. Тези на първа линия са по-скъпи. Ние харесахме къщи и за 300К и за 600К.
А лично бих купила една за 270К с три спални, кацнала на скалите. Много семпла, разумна... 190 кв.м. на 2 етажа, но ще е малка за нашия клиент.

Това с цел инвестиция или за ваканционен имот?

# 554

Това с цел инвестиция или за ваканционен имот?
Предполагам, че става дума за лично ползване.

Общи условия

Активация на акаунт