ДНЕВНИКЪТ Тема 101 Да отслабнем всички заедно!

• 34 654
  • 763
  •   1
Отговори
# 645
Гуапа аз използвам My fitnes pal, а макросите -изготвени са ми от треньор - 3 дни съм на БМВ 40,30,30 и 1 ден на по-високовъглехидратен ден БМВ- 30,20,50.Може да ползваш тази схема ако искаш.

# 646
Дес едно кратко турче, 15 км, с лек шопинг между другото. Всъщност това ИП ме научи да пазарувам с колелото и дисагите и е мнооого гот.
Скрит текст:
Закуска - яйце, авокадо и малко пастет
Обяд - пиле печено с таратор
Вечеря - печени тиквички с кисело мляко, чесън и копър

# 647
  • София
Май не писах тук, че почнах 3-дневно моно, което може и да се превърне в 5 дни, че днес резултат няма още, а обикновено има още първия ден.
Ден 1: две круши, една ябълка и три кайсии дотук, ще завърша сигурно с още една круша, че съм леко гладна.
Утре ще е пилешко.
Докато пиша този пост се надъхах да я направя 5, защото имам спешна нужда да сваля поне 1.8 кг, за да се почуствам по-свежо. Потиска ме това, че минах 60 кг.

# 648
Лъки, аз така лепнах едно кило отгоре мин седмица. Яде ми се зелена салата, че ми се плаче, но идея няма защо така се получава от зеленчуците. То и на моното винаги имах плюс след тях. Мам*а му, аз от шоколад не дебелея толкова

гуапа, аз правя 36часов в понеделник и 24 в петък
на 24 и ОМАД ще умреш от глад и много яко ще объркаш тялото. избери си само един фастинг протокол и следи макросите, както Влади ти каза. Килограмите ти са ок, ти се стремиш към поднормено тегло, но не залитай в крайности. Фастинга не е глад, той е да научиш тялото да не гладува, когато не ядеш. Равномерен ритъм ще усетиш след поне месец, ти сега си се метнала изведнъж на яка рестрикция. Пиши и тук, и в другата тема, тук фастващите не сме много.
Успех 🌺

# 649
  • София
Херци, и аз пълнея от зеленчуци при моно, но и не обичам зелени салати, така че не ми е такава драма. любими са ми обаче краставиците този сезон само със сол, толкова са крехки, както и тиквички с копър и чесън много обичам и кьопоолу. А и днес напазарувах продукти за такива неща за ММ, ще му ги приготвям, а аз ще обикалям около купите. Grinning Ама няма как вече, трябва стягане.

# 650
Много обичам салати и аз, но от тях винаги съм плюс на другия ден.

# 651
Здравейте и от мен 🤗 Чета ви от много време, но не пиша, просто нямам време 😀 Висока съм 1.63, сутрин на гладно тежа 64 кг., 38 години. Искам да стана 58 кг.но си мисля, че е много трудно. Карам колело, около 30 км. (има и спускания 😁), тичам на стадиона, за сега 2.400 км. Като цяло не се тъпча, храня се разнообразно, но явно нещо трябва да променя. От миналия понеделник се старая да ям без тестени изделия, без сладко и газирано, но и по начало не прекалявам с тях. Накратко сутрин не закусвам, пия кафе със захар и мляко (не мога да ги премахна 🤨), на обед - салата, сирене или кашкавал, или яйца или кюфтета, пържоли, вечер подобно, като цяло избягвам картофи и ориз. Не съм фастфала, мислите ли, че трябва? Ядосвам се, че седмица усилия, и ефект никакъв, даже днес като се прибрах от работа, се притеглих 65 кг. Това ме депресирва, умам нужда от стимул и напътствия 😀 затова реших да пиша вече и се надявам на вашите коментари и съвети.

# 652
Ами трябва да си следиш калориите .Щом промяна няма повече от 10-на дни,значи храната е повече Simple Smile
Да фастваш не е нужно ,ако не ти допада :.
Херци ,мани с тая салата лигите ми потекоха ...Grinning

# 653
  • София
merym16, с теб сме в сходно положение, аз съм 160 см, днес 60.5 кг, от 10 дни уж бях на режим, но само едни 500 грама ги въртях. Видях, че няма да стане така и вчера си казах, че ми трябва промяна. Аз не съм от търпеливите, поне водата трябва да падне бързо и тогава вече да се започне с бавните крачки. Тук има момичета, които са търпеливи и им се отплаща това, но аз не мога така, искам си резултат сега, за да се стимулирам, че има смисъл това, което правя.

# 654
Много обичам салати и аз, но от тях винаги съм плюс на другия ден.
Със салати свалих 12 кг аз, без да усетя глад нито за миг. Но това съм аз.

Херци, не слагай домат когато ядеш зелени салати! Д-р Емилова казва че домата е враг на диетата. Не знам права ли е или не, но може да пробваш.

# 655
Здравейте, обръщам се към вас с молба за съвети и помощ- от около 1 година съм качила 12кг.Пробвах 90 дневната,но нищо.Сега от 20 дена тренирам,пия вода около 1.5л но нищо ,стоя си на едни и същи кг.Закусвам кисело мляко със мед,клееева ,пектин или само пък плод.Не пия газирано,ограничиха и сладкото.Но доста време вече нито грам,ту 1кг нагоре,ту 1 надолу.

# 656
Здравейте, обръщам се към вас с молба за съвети и помощ- от около 1 година съм качила 12кг.Пробвах 90 дневната,но нищо.Сега от 20 дена тренирам,пия вода около 1.5л но нищо ,стоя си на едни и същи кг.Закусвам кисело мляко със мед,клееева ,пектин или само пък плод.Не пия газирано,ограничиха и сладкото.Но доста време вече нито грам,ту 1кг нагоре,ту 1 надолу.
Напиши какво ядеш, от-до. Колко калории приемаш дневно.  Ще те ориентираме.
Другото. Хормоните как ли са? 12 кг не са за подценяване.

# 657
Привет и от мен Hug
Днес отвориха фитнеса и аз като невидяла - 2 ч и 30 мин тренировка чист фитнес и кардио, мокри дрехи и коса като след внезапен дъжд Grinning
Пропуснах вечерята (последно хапнах към 17 ч една малка печена пилешка подбедрица).
Сега не мога да заспя, а утре ще ходя като Робокоп Satisfied

# 658
Благодаря на всички които се включиха..Като цяло от години се храня добре,зеленчуци,плодове,риба и месо,обичам готвени неща,домашна храна ,не пържа,гледам винаги печено,варено,не пия газирано и НЕ ЯдяХ  сладко ,никога не ми е било слабост..но след второто раждане ,по време на кърмене мн ядях и все още ми се приисква,понякога преминава,а понякога се поддавам и така,покрай карантината,затворени явно малко попрекалих с вкусутийте дето приготвям,и така на корем и паласки ,,,кърмих 1 год,вече два месеца не се кърмим ,понамаля нуждата от сладко но имам прегрешения. .ежедневието ми е динамично,преди това постоянно по разходки бързо ходебе с количката и така почти си върнах кг ,ама иска ми се тези 3-4 да ги махна..другото ми прегрешение(скришом от децата)е чипс,амитака понякога си взимам,чак ме е срам да си кажа ,ами така де ...и разбира се Вино,напоследък не мога без него ,отпуска ме след дългия ден....Херц казваш да не си играя мн мн нали?Знам че месец ,два ще ги махна тези  кг ,опитвам е да правя упражнения,когато мога рано сутрин бързо ходене и на морето правя упражнения и пак обратно . .добре не искам диета,но някакво правило да си спазвам ,5:2,как ви изглежда ...Храня се 5 дни нормално и 2 дни мн малко ,ей така за нещата които съм орегрвшила ,дали ще стане....какво мислите?...Ето едно примерно меню; от месец не закусвам кафе с кокос и лъжичка мед( не мога без меда)обяд кюфтета по чирпански ,следобяд ябълка ,В сьомга с зелена салата:аспержи,Артишок ,авокадо ей такива зелени...супи ,пържоли ,кюфтета ...знам че бъркам с ядките и чипса и понякога уиски(когато мъжа ми си е вкъщи )затова искам разтоварващи дни. ..извинявам се дано успеете да прочетете ,ще се опитвам по накратко занапред ,лека нощ

# 659
Напиши какво ядеш, от-до. Колко калории приемаш дневно.  Ще те ориентираме.
Другото. Хормоните как ли са? 12 кг не са за подценяване.
Изследвани са ,в норма.Щитовидната жлеза хормони също в норма.
Закуска примерна мляко 200гр с орехи,кулева тинктура.
Обед каквато съм подготвила вкъщи без хляб
Вечер салатка,или супа.

Общи условия

Активация на акаунт