ДНЕВНИКЪТ Тема 101 Да отслабнем всички заедно!

• 35 037
  • 763
  •   1
Отговори
# 630
Гледам вашите менюта и си мисля, колко сме различни.
Аз не мога да смесвам месо с млечни и зеленчук на едно ядене  и да свалям. Не мога и с много лека вечеря, защото не закусвам.

По темата. Днес 60,3кг.
Минуси няма, но и хапването ми беше доста.
Закуска: силно еспресо с малко сок от  ябълка
Обяд: Ягоди около 500 гр
Вечеря: салата (зелении, авокадо,царевица, краставица, авокадо, репички, лимонов сок и зехтин) +домат с моцарелаи риган
след вечеря, бяло вино с малко сирене бри (не много малко:innocent:  150-200 гр)

# 631
Аз пак с минусче, пу-пу...
Таз седмица в началото 77.7, сега 76.5.
Лошото е, че обикновено от тоз момент завъртам пак леко нагоре 🙄 ама пък дано тоз път не!
Днеска съм планирала 2 гостита с колелата, та се очертава колоездачна обиколка на града. Дано дребнот да издържи и да не ми съкрати плановете и ентусиазма 🚲
Вчера бяхме и на пита на бебе, похвалвам се, че при всичките сладории откраднах няколко малинки от масата и толкоз.

# 632
Духи,браво ! Много се радвам Simple Smile Ще продължат да падат килограмите ,не ги мисли непрекъснато Simple Smile Аз когато съм около 54-55 ,започвам да свалям много бавно ,тогава ограничавам много вида на храната -главно до пиле ,риба и зеленчуци ,за да се раздвижи свалянето по-бързо .

# 633
да, Лъки, различни сме
аз не свалям със зеленчуци и тайничко завиждам за всичко, което си яла вчера 🍀🌺

# 634
Цък отчет Simple Smile
Скрит текст:

Закуска - 2 яйца с малко пастет и краставица
Обяд - риба на скара с шопска салата
А за вечеря пиле на шиш, че мъжовете бяха 3 дни на палатка и снощи са въртели разни животни на огън 😎
Скрит текст:

# 635
Здравейте момичета!!!Страхотни сте. .извинявам се, че така нахлувам,но аз отдавна ви чета и ви познавам(хехе)Ще съм благодарна ако се включите ....не съм мн наясно с интервалното хранене(да зная има такава тема,но вие сте активни и виждам ,че сте на различни режими,така че дано да ме приемете:joy:Правя фаст от два дни...тоест втори ден 24,днес ще трябва да вечерям 10....и от утре се чудя на къде...добре се чувствам ,харесва ми,но чета че повече от два дни не е желателно ...да продължа с 16/8 ли или с това на ОМАД (което разбирам че пак е един път на ден хранене,може ли пояснения)
За мен(почнах наобратно) висока 170,63 кг една година след второто ми раждане...не съм спазвала никога диета до сега,но явно сега ще трябва ,корема и паласките ме дразнят...на 58 съм добре ,ама нещо с това обездвижване и хапване не може на долу....освен тичането постоянно покрай децата опитвам се да тренирам,имам проблем с гърба затова съм избрала по леко. Клякания без тежести,малко таблата и за ръце лецеви ...тези дни наблягам на месо и салати ...риби мн ям,като цяло май трябва порциите на намаля,затова и почнах с фаст ...ще съм благодарна ако някой се включи ,така ще се надъхам още повече...благодаря ви предварително,Бъдете здрави и красиви:kissing_heart:

# 636
Духи, я кажи къде мина линиите между Тракия и Кичука , че по надлеза е много зле.

# 637
Аз минах, ама го е отчело малко както си иска или нещо се е замотал нета, сега виждам и аз, че малко преко Вардаро 😁 - по Кукуш и през линиите на Сточна гара. После надясно по новия към Тракия... Караме вляво по тротоара, няма хора спокойно е.
Като съм с дреб гледам да няма много шосейно.
Сори за оф-чето 🙄
Централната част е много тъпа за колела...

# 638
да, Лъки, различни сме
аз не свалям със зеленчуци и тайничко завиждам за всичко, което си яла вчера 🍀🌺
Ти май с моно имаш най добри резултати, така съм запомнила. Или на яйца.
Ако хапваш по ниско калорични зеленчуци пак ли нямаш успех? Примерно маруля, репички, краставица, друга зеления и 2 варени яйца, лимон зехтин. Голяяяма купа. Ако вечеряш това 5 дни,няма как да не свалиш. Мисля.

# 639
Днес задържам, пу-пу Simple Smile
Дано времето не ми развали колоездачните планове за таз седмица, ама каквото такова, ще импровизираме вкъщи Simple Smile
Канени сме и на РД.. ама ще се държа прилично.

# 640
Здравейте отново ,извинявам се отново явно не приемате нови объркани допълнения:disappointed_relieved:,ще опитам за последно:grinn:
Мн съм се навила и искам да махна 4-5 кг ,правя фастове и съм ок,колебая се между 16:8 и 5:2,
Реших и калкулатор да си изтегля,ако може да ми препоръчате?И последно колко са нормалните съотношения ВМБ. ...обещавам че ще се информирам достатъчно,за да не задавам глупави въпроси,просто нямам време за себе си ,затова ми се иска малко помощ,мотивирате ме много .  Хубав ден желая:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 641
Гуапа добре дошла. Успех от мен. 5-6 кг са нищо работа. Давай смело.

# 642
Гуапа ,какви да са съотношенията към ВМБ зависи от режима които спазваш .Само с фастове не се отслабва ,те просто забързват процеса Simple Smile Кажи как се храниш ,за да може да помогнем за съотношенията на макронутриентите Simple Smile

# 643
  • Бургас
Здравейте отново ,извинявам се отново явно не приемате нови объркани допълнения:disappointed_relieved:,ще опитам за последно:grinn:
Мн съм се навила и искам да махна 4-5 кг ,правя фастове и съм ок,колебая се между 16:8 и 5:2,
Реших и калкулатор да си изтегля,ако може да ми препоръчате?И последно колко са нормалните съотношения ВМБ. ...обещавам че ще се информирам достатъчно,за да не задавам глупави въпроси,просто нямам време за себе си ,затова ми се иска малко помощ,мотивирате ме много .  Хубав ден желая:stuck_out_tongue_winking_eye:
Аз лично смятам, че нямаш нужда от диета, килограмите ти са добре. Спорт и търпение, нещата ще се наредят сами.

# 644
Привет, аз не съм от редовните в темата и не правя фастове, така че не мога да съм ти полезна по тази тема.  Броя калории с едно приложение - MyFitnessPal, задала съм като цел да свалям по 500 гр. на седмица, като съотношението ВМБ е 50%:30%:20%( не че ми се получава всеки ден).

Общи условия

Активация на акаунт