Текна ми сълза от умиление. Ама той малък Братанчо направо!

Пращай го при мен на частни уроци да го опазим това мило дете. Много е добре, че го възпитаваш в реализъм, да не става чехльо и балък.
Наистина, аз бях много грешно възпитан от малък - баща ми ме възпитава в някакво безкрайно кавалерство, а майка ми - че всички жени са ангели и цветя.
Добре, че после имах късмета да видя лошите примери при другите, преди да правя фатални грешки.
п.п.Ама и много му говоря за номерата на които сме способни,да си ги знае,и да не се връзва,да може и да се препдази от коварство,че съм се нагледала на какво ли не..
Ей това много ми хареса. С детето се изгражда връзка и се говори още от малко.
А не да се събудим учудени, когато калпазанинът е на възраст, на която нито той ни слуша, нито има смисъл да се говори, защото каруцата се е обърнала.
После пък като се сети и ме пита за самото оплождане,знаеш как му го обясних.Накарах го да духа водно балонче и аз духах срещу неговите и някои се сливаха преди да се спукат.Това "сливане",така му казах,че става и досега твърди,че още тогава си го е представил,по начина по който го представяха в едно обучително видео.ама него вече като по-голем го излгеда.Голям смях е тоя моя син.