Той не иска бебе!!!

• 8 130
  • 143
  •   1
Отговори
# 105

Текна ми сълза от умиление. Ама той малък Братанчо направо! Hug
Пращай го при мен на частни уроци да го опазим това мило дете. Много е добре, че го възпитаваш в реализъм, да не става чехльо и балък.

Наистина, аз бях много грешно възпитан от малък - баща ми ме възпитава в някакво безкрайно кавалерство, а майка ми - че всички жени са ангели и цветя.
Добре, че после имах късмета да видя лошите примери при другите, преди да правя фатални грешки.
Аз го уча да е джентълмен по принцип,не само към жените,а към хората.За жените специално си му казвам да се учи да ги преценява по душа и интелект и да не си мисли,че първата с която му е харесал секса,вече е любовта на живота му.
Скрит текст:
Да е мил,внимателен,да прави комплименти,да има обноски,уча го какво харесваме,разкривам му малки женски тайни,да си обгрижва жената с кеф и желание,а не да има комплекси да и лъсне обувките или да и сервира едно кафе в леглото..Възпитавам го в семейния модел при който мъжът издръжа цялото фемили и това съм му го набивала в главата от много малък,хубаво да си прави сметката,колко деца ще може да гледа,ако попадне на партньорка,която иска голямо семейство,хубаво да се обмислят,ама му викам,за това преди всичко съществено и сериозно,хората говорят.Сядат на масата,свалят картите и почват да си казват кой какво иска,какво може и какво очаква. Същевременно и го уча какво е редно да получава в замяна,т.е. какви качества да търси у една жена за да му бъде добра партньорка в живота..Много пъти съм го казвала тук,и на него същото говоря.Ако работи и издръжа цялото фемили ,тогава къща,деца,трапеза,трябва да са наред.Не да го чака жена му щото цял ден е кърмила,много уморена,та той да пусне прахосмукачка или съдомиялна.. Нали,обяснявам и,че всеки може да има лош ден,давам примери с нас,как по някога и по седмица се е случвало да не пусна прахосмукачка..Ама общо взето модела е този.Освен това сме говорили и,че на всеки с еслучва да падне,примерно срине се бизнес,кариера,разболее се нещо,тогава жена му ако се наложи,трябва е готова също да работи,и тогава ако тя работи,грижите по домакинство и деца се делят на две..Също му казвам,че дори има пари да ги издръжа,тя ако иска да работи,нейно право е,социален живот,самочувствие с лични пари..Не го уча да е тотален патриарх,уча го да е патриарх,но с мяра,така щото жена му да се чувства под неговото крило,на топло,уютно и сигурно,а на да се задушава..Жалко,че баща ми почина рано,щеше да е много добър за сина ми.  
п.п.Ама и много му говоря за номерата на които сме способни,да си ги знае,и да не се връзва,да може и да се препдази от коварство,че съм се нагледала на какво ли не..

Ей това много ми хареса. С детето се изгражда връзка и се говори още от малко.
А не да се събудим учудени, когато калпазанинът е на възраст, на която нито той ни слуша, нито има смисъл да се говори, защото каруцата се е обърнала.
Скрит текст:
Беше на 3-4,когато му обясних,че в тестисите му има семенца,които ,когато се влюбят мъж и жена,отиват в коремчето на жената,където има едно яйчице,което чака някое семенце да го оплоди,и,че всички семенца се състезават като колчиките МАккуин,и който спечели и стигне пръв,той става бебето.Беше толкова впечалтен,че в този период,нещо се удари там и дойде плачейки,като се държеше за чатала(беше много смешен),ревеше с пълно гърло "семенцатааааа ми"..Смях
После пък като се сети и ме пита за самото оплождане,знаеш как му го обясних.Накарах го да духа водно балонче и аз духах срещу неговите и някои се сливаха преди да се спукат.Това "сливане",така му казах,че става и досега твърди,че още тогава си го е представил,по начина по който го представяха в едно обучително видео.ама него вече като по-голем го излгеда.Голям смях е тоя моя син.

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 14:06 от Какво?

# 106
  • Paris, France
Добро утро на всички който се включиха в опита да ми помогнат ☺️
С бъдещия баща си по говорихме и решихме, че ще запазим нашето бебенце, ще ставаме родители.
Явно и чудеса ставали 🥳🥳🥳🥳
Има нещо което си е притеснително, как изведнъж от помощици някой от вас се превърнаха в расисти и съдисти не можах да разбера, Но хора не правете така не е хубаво! Аз може да съм споделила проблема си тук защото не съм намерила друг начин, но някой ме опрекнаха, други изтривалка ме нарекоха, това ли е помощта която ние българите можем да подадем 😔Тъжно е.
Ние не сме задружен народ... Лек ден на всички ви желая

Тихичко честито! Пожелавам ти много лека бременност, лесно и бързо раждане и здраво бебе!

Расизъм още не си видяла и не мисли, че около тебе го няма! Просто източните и германците са прикрити и мазни. В стария квартал мазни, плешиви, сбръчкани турци и кюрди редовно ме питаха защо седя с негър и не ги ли искам тях.

Повечето ти писахме, че огромните червени лампи светят ярко денонощно още преди да споменеш произход и религия на мъжа.

На много българи съм помагала и много българи са ми помагали. Сега не сме особено задружни, но това е защото сме много на брой навсякъде.

Писа, че си приела Исляма. В Исляма няма раси, няма националности. Има Умма - ислямската общност, където хората са обединени от общата си вяра. Замисли се вярваш ли искрено! Защото ако само си приела религията лицемерно и не вярваш ще имате доста проблеми във възпитанието на детето и няма да си в мир със себе си. Личи си, че не се чувстваш като част от общността и семейството на мъжа и че не можеш да разчиташ на тях и им нямаш особено доверие. Знай, че не е късно да напуснеш мъжа и да загърбиш семейството му, общността му, всичко. 75% от сменилите религия в твоята посока спират да практикуват и вярват някога. В момента (почти нищо) не те свързва с тези хора. Ето, когато става дума за съвет и помощ се обръщаш към българи.

Пак ще ти го напиша за не знам кой път  - хубаво е, че пишеш в български форум, обаче си далече и кой знае какво не можем да направим за тебе. Намери си реални хора в близост до тебе! Трябва ти някаква приятелска среда.

Започни да си уреждаш план Б! В този живот нищо не се знае. Заделяй си пари някъде, кажи на колегите, че си бременна! Много мъже привидно се съгласяват с бременността докато намерят начин да се отърват от жената. Това, което ти пиша, не ти го пиша, защото мъжът е един какъв си, а по принцип.

Много е подозрително, че мъж, който до вчера крещи "аборт, аборт" изведнъж приема безрезервно бременността. Много. От всички жени в подобна ситуация, които съм срещала никоя не остана с мъжа и повечето имаха проблеми около детето.

В контакт ли си с познати ежедневно? Можеш да пишеш в темата на майките в Германия и да се запознаеш с живеещи около тебе.

Успех и късмет ти желая

# 107
Nevena казваш много разумни неща, личи си, че си зряла жена, но автроката е като кон с капаци и не знам дали въобще ще се вслуша в думите на който и да е, тя явно иска да чуе това което и се иска. Само, че не се получи така, защото ние тук не сме с розови очила може да погледнем по трезво на ситуацията. За жалост обаче тя не разбира, че ние наистина и мислим доброто, аз за мен мога да го кажа с ръка на сърце. Автоката да не си мисли, че ние сме някви чудовища, на които ни харесва да разтурваме връзки и бракове.

# 108
  • Варна
Оставяйте я да си троши главата, вие пък да не сте очаквали да се раздели с благоверния щото някой във форума ѝ казал?

# 109
Абе, да почва да се моли на който Господ иска да е момиче.

# 110
Не, глухарче, очаквахме го, щото тоя я е забременил след 3 години връзка-табу, а до вчера я заставяше за аборт. Ама и ти си права, на сила хубост не става

# 111
Това е линкът към немската тема, там има достатъчно жени, които да ти обяснят, как се кара бременност и раждане в Германия и евентуално да попиташ за помощи, ако все пак бъдеш самотна майка.
https://m.bg-mamma.com/?topic=1149034 https://

# 112
Четох само първото мнение. Няма как да си бременна във втората седмица, срамота, че си на 29 год. и бъкел не знаеш за тези неща.
Смени бащата е моя съвет.

# 113
Жената показа  теста, който е направила, погледни и другите постове. На него е изписано 1-2. Може в Германия по друг начин да смятат седмиците. Пък и доста жени разбират, коя г.с. са от гинеколога.

# 114
Изобщо няма да ровя.
Тестът й е показал, че има закъснение с 1-2 седмици най-вероятно, мислите ли, че в Германия, а и където и да било по света са измислили друга медицина и термини?

# 115
Изобщо няма да ровя.
Тестът й е показал, че има закъснение с 1-2 седмици най-вероятно, мислите ли, че в Германия, а и където и да било по света са измислили друга медицина и термини?

Което не отменя факта, че наистина много жени научават как се броят седмиците чак когато забременеят, особено, ако до момента не са имали за цел да забременеят.
Ако прочетеш как пише авторката пък съвсем няма да се учудиш.

# 116
  • София
Четох само първото мнение. Няма как да си бременна във втората седмица, срамота, че си на 29 год. и бъкел не знаеш за тези неща.
Смени бащата е моя съвет.
Хайде да си прочетеш написаното, да го осмислиш, да попрочетеш тук-там, пък после да пишеш.
Ако не става - смени главата.

# 117
Ти ако видиш из другите теми какви ги твори..

# 118
  • София
Ти ако видиш из другите теми какви ги твори..
Май ще си остана в неведение, никакъв интерес.

# 119
  • София
Бременността може да се отчита по 2 начина. В единия случай броенето отчита бременност от датата на ПРМ. В другия отчита по реални седмици - с 2 по-малко.
Така спокойно може да е 2 реална/4 гестационна.

Общи условия

Активация на акаунт