Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 754
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 760
Кои е това видео на Йокото за майките? Търсих,но не го видях.
Има нов канал Леля нещо си, има линкове назад в темата.
Едит: Леля разсъждава https://youtu.be/nmiyRrNrP4Q

# 2 761

Още от поредицата “Език мой, враг мой”.
Интересно ми е дали наистина за 11м ще се коригират зъбите на Гергана, аз бях малко по-лек случай, а носих брекети 3,5г.

# 2 762
Sheynova Wanders се е прибирала в България, има нов клип.

Разказваше как малко по малко ентусиазмът от пътуването й е започнал да се изпарява от началото на епидемията, във Виетнам дори е била дискриминирана от местните, защото изглежда различно и ги е било страх.

Много ми е мъчно за нея, въпреки че е най-правилното решение, което е можело да се вземе.

Самоизолирала се е в апартамент за 14 дни и не е виждала роднините си още.
И...заглавието на видеото й не е кликбейт. Гергано, взимай пример!

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 12:52 от Yogurina

# 2 763
Здравейте! Чета ви от доста време и в по-голяма част от случаите съм съгласна с вас и не харесвам същите недоразумения. Ще се радвам ако в инстаграма на темата качите снимки от излизането на Валери до ванчето пред блока за инстаграмабъл снимки в момент, когато всички призовават да си стоим вкъщи

# 2 764
Гергуца какво се оправдава, че нямала пари за зъбите си, давала за квартири и разходи, а същевременно размята вещи, колкото годишен наем в центъра на София. Приоритети?!?! Тоест, сама показва, че това е фалшив стандарт. Никой нормален човек няма да избере дизайнерска чанта пред това да си оправи зъбите и да е подсигурен с дом (да се разбира и като възможност да плащаш наем дълго време без сътресения) Чисто луда е тази.

# 2 765
Гергуца какво се оправдава, че нямала пари за зъбите си, давала за квартири и разходи, а същевременно размята вещи, колкото годишен наем в центъра на София. Приоритети?!?! Тоест, сама показва, че това е фалшив стандарт. Никой нормален човек няма да избере дизайнерска чанта пред това да си оправи зъбите и да е подсигурен с дом (да се разбира и като възможност да плащаш наем дълго време без сътресения) Чисто луда е тази.
Тагването на клиниката във всички сторита и снимките оттам ме навеждат на мисълта, че лечението е колаборация. Поне спря със съдържанието, въртящо се около вируса, че тотално се изчерпа.
Снощи гледах Анна от School Of Affluence с нейното видео как да изглеждаме елегантно вкъщи и какви дрехи да подбираме, много ми допадна, става ми все по-голяма любимка, а и винаги ми отговаря на въпросите, не като някои родни звезди с далеч по-малка аудитория.

# 2 766
Тъкмо щях да питам какво стана с Шейнова, благодаря за инфото, отивам да я гледам..

# 2 767
Тази е няква пълна шизофрения. Нямала пари, тя за една чанта дава повече. Сега и пример ще дава за зъбите?! Тоя свят по абсурден не може да е.

# 2 768
Да слезеш да се снимаш пред блока за 5 мин е по-скоро смешно .

# 2 769
Току-що ми излезе някакъв лайф в Инстаграм на Кобилкина, в който обяснява че хубавата  дълбока с***а 
Скрит текст:
с преглъщане, ама много хубавата, да се вдигнел партньора
вдигала вибрациите и предпазвала от корона вируса. И изведнъж ми светна Деса лайфкоучката как си вдига вибрациите, нали ни съветваше да си ги вдигаме (вибрациите Stuck Out Tongue Winking Eye ), но не каза как. Ето змиички, рецептата е ясна. Joy Joy Joy

# 2 770
Кобилкина обясни и защо умират възрастните-липса на оргазъм.

# 2 771
Може ли да питате Кобилкина в лайфа вярно ли е, че мъжът й е измамил сума ти хора в България и затова са забегнали? Така, де, да й отклоните малко вниманието от йонитата, свир*ите и вибрациите?

# 2 772
  • Wonderland
Валката пуска някакви фейсбук лафове в новото видео и си мисли, че е много актуална....
Наистина всеки път се питам защо си я причинявам?! Мазохизъм, може би?
Иначе, тази книга ще взема да я намразя без да съм я чела!!🤯🤯

Скрит текст:

Много смешна картинка са. Жени, които не са отваряли книга през живота си (различна от тези с гръмките имена GUCCI, CHANEL и т.н.), сега се изреждат да четат книги за мотивация, самочувствие, надъхване, комплексарщина и.. разбира се, Мишел Обама. Която ми е точно толкова вдъхновяваща, колкото Мерлин Монро.

Абсолютен резил за тия издателства, които пращат книги на подобни девойки, при толкова много прекраси bookstagram профили с вкус и стил. Ивана с по-голям успех ще ме инфлуенсне да прекопрая градината на село, отколкото да прочета тая книга, толкова е далеч от нея това...

# 2 773

Още от поредицата “Език мой, враг мой”.
Интересно ми е дали наистина за 11м ще се коригират зъбите на Гергана, аз бях малко по-лек случай, а носих брекети 3,5г.

С брекети отгоре бях 4 години и половина, махнах ги преди 4 и ако не нося ретайнера си по-дълго време, зъбите ми започват да се връщат.  А отдолу все още нося брекети и дори не съм била толкова сложен случай или с проблемна захапка. Таа, ми е трудно да повярвам, че подобен тип лечение може да има дълготраен ефект, но все пак не съм специалист и не разбирам, така че не го отричам.

# 2 774
На мен ми бяха полезни сторитата  на Гергана, носила съм брекети, но ми се разместиха зъбите, защото не си извадих мъдреците(и все още не съм 😀).

Общи условия

Активация на акаунт