Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 741
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 925
Абсурдно ми звучи Аполинария, на нейно място и аз бих го сменила.
Аз не знаех, че наистина се е казвала така, мислех, че само майка ѝ така я е наричала.

# 2 926
"Целят чужди ресурси" = завиждат. Нов, не дотам оригинален начин да обидиш някой. Grinning
Докато я слушам Полинариq, имам чувствотo, че слушам някъв онлайн урок. И да, защо ли точно когато всички са си вкъщи и ти си най-обсъждана заради тези две реклами, реши да направиш видео отговор..за да имаш гледаемост, да има интерес, и уви-получи ти се. Това, че говориш колкото да не заспиш, с някви заучени реплики, не означава, че нещо казваш. Малко ми е като Бойко Борисов, започне да говори на дадена тема и обръща към себе си и пътят, които е изминал. Не, не те смятам за милионерка, по-скоро те имам за доста манипулативна жена, която с мяукането си постига целите си. Преименувай си името на видеото "отговарям на БГ-мамите", ааа и освен видеото и постовете ти в Инстаграм са отговор на неща обсъждани тук. Ще чакаме да прочетеш още някой Фейсбук статус или още някоя книга, за да може да си формулираш отговора за останалите глупости, които бълваш. АМАН значи...

# 2 927
Все чета и не коментирам, обаче... малко безумно ми влезе това видео на Полина. Никой не е казал да не правят реклами, просто нека са по-адекватни. Много видеа, които гледам от чуждестранни влогъри, са спонсорирани и се радвам, че получават финансова подкрепа за това, което правят, защото е ценно и смислено (първо ми хрумва Matt D’Avella, който има разни спонсорства), но винаги е адекватно пояснено. Ама то не само инфлуенсърите са виновни, а и брандовете - да бутат алкохолна напитка на бременна или любимото ми - нов продукт излиза и го бутат на 30 инфлуенсърки да гледам, че всяка ползва Юсерин или Ленор... мерси. Просто не е проблемът в рекламите на инфлуенсърите, а в неадекватността им на фона на безсмислено съдържание.

# 2 928
Аполинария ми харесва. Полина е обикновено. Но аз обичам нестандартни имена особено, когато имат история. Аполинария Суслова е може би най-голямата любов на Достоевски. Освен това има и православна светица с това име. Така че не е фантасмагория на Полинината майка.

Посмях се на видеото на Филяка.

# 2 929
Филип3 е закрепостен в Рударци,а излезнал от София,а не може да се върне,освен със служебна бележка. :Д
Всъщност след отмяната на извънредното положение,всичко ще е постарому до някаква степен.Големите фирми са и с големи бюджети,колко ще са пострадали от кризата няма как да прогнозирам,не съм в тези среди,сега наблюдавам свръхпотребление и презапасяване от тоалетна хартия до добавки.Хората обаче остават без работа,без доходи,ако продължи дълго тази ситуация,надали на някого ще му е до ексклузивни,скъпи покупки дамо защото са рекламирани от инфлуенсъри.

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 13:43 от BaklavaTa

# 2 930
Абсурдно ми звучи Аполинария, на нейно място и аз бих го сменила.
Аз не знаех, че наистина се е казвала така, мислех, че само майка ѝ така я е наричала.
Съгласна съм.
Без да ангажирам никого с моето мнение, но на мен ми се струва тъпо да имаш едно име, но да се представяш с друго, понякога ползваш първото, пък хората да се чудят дали Аполинария и Полина е един и същи човек. Като се вземе предвид, че много жени добавят името на мъжа си с тире, ползват моминското на работа, неговото при касиерката във входа, общото в документи... Малко шизофренична ми се струва цялата история.
Аз съм слушала разказа на Полина за името и и че майка и се е сърдела, когато тя се представяла като Полина и ми стана жал. Много е неприятно да те е срам от името ти. Имало светици, велики любови, не било често срещано - много хубаво, но човек трябва да вкарва малко мисъл как ще живее човекът с името, а не майка му коя любов смята за най-значима. Така се раждат Ферхундета, Хърмаянита, Деймиъни и подобни.

# 2 931
Едно е да кръстиш детето си Ферхунде в България, например, и друго Аполинария  в някоя бивша република. Там е разпространено. Е, не е като Ирина или Олга, например, но не е необичайно.
Някое дете може да не си хареса и името "Мария", защото са 4 Марии в класа,  например. Така че за това гаранция няма.

# 2 932
Скрит текст:
В тези трудни времена, нашите дами, поне ще се научат КАК ДА СИ СВАЛЯТ САМИ ГЕЛ ЛАКА. Давайте, с Вас сме!

АААА и да си къпят косата сами:)

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 13:58 от Анонимен

# 2 933
Не е настанала Трета Световна, че рекламите да секнат. Напротив, вече се започна - много бизнеси, които доскоро не доставяха по домовете, започнаха, пускат се големи отстъпки и безплатни доставки само и само хората да пазаруват и да има печалби. Според мен това е напълно нормално и разбираемо, иначе много бизнеси ще фалират. Инфлуенсърите даже могат да станат по-търсени от обикновено, защото в момента предполагам, че ТВ рекламите са по-скъпи от обикновено (може и да греша), а билборди, каталози и брошури не са много адекватна реклама.
Според мен дори Сефора и други магазини, които ги няма онлайн в България, могат да пуснат скоро онлайн магазини и да рекламират чрез инфлуенсъри.

За съжаление много хора вече остават без работа, инфлуенсърите нито имат вина за това, нито им пожелавам да останат без доход.

# 2 934
Гергучи ме забавлява с физиономии:
Скрит текст:
Как стана известно това момиче се чудя?! Децата ли я харесват?

Това одеяло е стара колекция Бърбери, НАЛИ? 😂😂😂
Или от на баба архива пак?
Такива одеяла наистина само по хижите и при бабите може да видиш в наши дни...

# 2 935
На мен тези сторита на Гери ми намирисват на лека реклама - сок Queen’s и пееше песента на Тита, която е спонсорирана от Queen’s, пък нали има някакви колаборации с тях в тяхното студио - СЛОЧАЕНОС?!?!?! 😂 Или вече свикнах да виждам скрита реклама навсякъде, защото толкова ми е писнало хахаха

# 2 936
Тая NJ  е толкова простовата.. Анеллия една идея по-горен левъл.. То едни ръце се мятат, езика ѝ е простоват " сега сте го опечА". А за правопис... оставям това тук
Скрит текст:

# 2 937
  • Някъде там
Само да я "светна" Полина, че повечето ги следвам, защото ми са много смешни и се забавлявам искрено  с неуспешните им опити, да са "забавни", "полезни"  "креативни" и с тези опити да си изкарват прехраната.
 Така че, обичам себе си, като гледам и се заливам от смях на смешните им опити да се покажат  колко различни са...😄
Всъщност, нея не я следя в ютуб, защото ми е неприятен гласа и и повече от една две минути ,не го издържам, заради коментарите тук я пуснах. Следя я само в иг.

# 2 938
Скрит текст:
На мен тези сторита на Гери ми намирисват на лека реклама - сок Queen’s и пееше песента на Тита, която е спонсорирана от Queen’s, пък нали има някакви колаборации с тях в тяхното студио - СЛОЧАЕНОС?!?!?! 😂 Или вече свикнах да виждам скрита реклама навсякъде, защото толкова ми е писнало хахаха

Ако плоската глава и задник на Гана Гучито е реклама на Queens България, ще емигрирам!

Писах на Always въпрос дали превръзките им са подходящи само за бременни жени. Чакам отговор.

# 2 939
Анелия ,ми излезе на предложения ,заглавното видео на канала и е как маже филия с масло?!

Общи условия

Активация на акаунт