Против акне/пъпки по лицето 10

• 50 985
  • 773
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Моля ви, не пийте противозачатъчни! Кожата се изчиства, бюста расте, косата е по - жива, но при голяма част от жените излизат бучки. И се молете да е доброкачествено. Мислете за здравето си, поне колкото за външния вид. В такъв момент наистина няма да ви е до това как изглежда кожата ви. Дано го прочетат повече млади момичета.

# 691
Колко да е голямо това шише? Simple Smile
Идеята е явно солта да ги "изпече"...обаче при сина ми морето и водата не помогнаха. И аз си мислех, ще прегорят, ама стана по-зле.
И при мен морето и водата не помогнаха, но това е защото като се прибера се изкъпвам, а с тази сол ми каза да я оставя цяла вечер, с едно тампонче да се намажа. Мисля че литър и половина шише беше казала, но не съм много сигурна ако искаш пробвай с по-малко количество сол и вода.

# 692
Моля ви, не пийте противозачатъчни! Кожата се изчиства, бюста расте, косата е по - жива, но при голяма част от жените излизат бучки. И се молете да е доброкачествено. Мислете за здравето си, поне колкото за външния вид. В такъв момент наистина няма да ви е до това как изглежда кожата ви. Дано го прочетат повече млади момичета.

Цитирам само за да се повтори поста и да се види от повече хора, защото е много много важно!

Акникеър спрея за гръб и деколте и аз го ползвам, преди години ми го изписаха в комбинация с почистващия измивен гел и един спрей Джин Джира с Цинк който да мажа след това... оправи ме навремето, наскоро пак ги взех  тези неща уж за превенция от време на време да мажа, ама не минават. Аз имам фоликулит, който оправяне реално няма, така че не съм фактор, но продуктите са хубави определено.

# 693

Цитирам само за да се повтори поста и да се види от повече хора, защото е много много важно!

Акникеър спрея за гръб и деколте и аз го ползвам, преди години ми го изписаха в комбинация с почистващия измивен гел и един спрей Джин Джира с Цинк който да мажа след това... оправи ме навремето, наскоро пак ги взех  тези неща уж за превенция от време на време да мажа, ама не минават. Аз имам фоликулит, който оправяне реално няма, така че не съм фактор, но продуктите са хубави определено.

Можеш ли да разкажеш по-подробно както всъщност е фоликулит?

# 694
При наддаване за две седмици ги изчисти.Имаше доста и големи,и гнойни.Сега като излезе и пръскам два три дена.Изкушавам се да мазна лицето.С памучен,не с директно пръскане,но още не смея.Иначе за лицето сме ползвали почти всичко.

# 695
  • Пловдив
А ползвате ли козметик за лицето да почисти?
Чудя се дали е правилно или не...? Говоря за възраст 14г.

Благодаря ви за предложенията!
Все пак си мисля за кожен лекар първо или...?

# 696
Според мен първо трябва да го види дерматолог.

# 697
Момичета, някоя от вас има ли опит с химичен пилинг. Обмислям тази есен да направя консултация с дерматолог, с цел цялостно подобряване вида на кожата, с химичен пилинг или серия от процедури. Нямам акне, по-скоро проблем с единични излизащи пъпки, които много ме дразнят. Имам изразени фини линии на челото и около очите, като искам по-свежа и хидратирана кожа.
Приемам и препоръки за специалист или клиника в Пловдив.

# 698
Пилингите действат много добре. Миналата зима само не съм правила. Не всички са с излющване. И на тенът също много добре влияят. В общи линии много добра процедура на достъпна цена.

# 699
А ползвате ли козметик за лицето да почисти?
Чудя се дали е правилно или не...? Говоря за възраст 14г.

Благодаря ви за предложенията!
Все пак си мисля за кожен лекар първо или...?
Ходихме веднъж, но той не искаше по вече. Миналата година. На 15 е. Сега третираме с Бензакнен. Доволни сме засега.

# 700
  • Пловдив
Ами и моя не иска, ама го водя...беше се поизчистило лицето, че сега мажа с Ла рош Ефаклар, обаче сега пак май плъзват повечко...
В понеделник записах час за дерматолог.

# 701
Момичета, някоя от вас има ли опит с химичен пилинг. Обмислям тази есен да направя консултация с дерматолог, с цел цялостно подобряване вида на кожата, с химичен пилинг или серия от процедури. Нямам акне, по-скоро проблем с единични излизащи пъпки, които много ме дразнят. Имам изразени фини линии на челото и около очите, като искам по-свежа и хидратирана кожа.
Приемам и препоръки за специалист или клиника в Пловдив.

аз. От есента до късна пролет. Киселините имат изключително действие върху кожата, става еластична и сочна. От нищо друго не съм видяла такъв ефект. Обаче за пъпки- не. За съжаление! моята козметичка използва неострата, обаче то всеки си работи с някакъв бранд. Не знам дали това е на-доброто.

# 702
Момичета а къде ходите на почистване? Препооръчайте добър козметик. Аз ако ви кажа че никога не съм ходила на козметик да ме почиства, дали ще ми повярвате , незнам... :o За гр.София става дума

# 703
Здравейте. Не знам дали този продукт е нов. Някой пробвал ли го е да изкаже мнение?

# 704
Момичета а къде ходите на почистване? Препооръчайте добър козметик. Аз ако ви кажа че никога не съм ходила на козметик да ме почиства, дали ще ми повярвате , незнам... :o За гр.София става дума
И аз имам същото питане. Ходила съм, но голяма мъка, само разраняват и са груби. Трябва да е човек, който работи добре с проблемна кожа

Общи условия

Активация на акаунт