Отговори
# 240
  • гр.Добрич
Това хапче, което ми даде доки е с формата на шестограм, ако не се лъжа и дори е половина. Не знам как се казва, но се слага във влагалището. Сега даже погледнах, че малко съм прокървила едно такова мръсно на цвят. Може да сме на път.

# 241
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВООБЕБИЛИ СЕ МАМЧЕТА!!!ДА СА ЗДРАВИЧКИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ БЕБОЦИТЕ!!!
Spinki и на мен доктора ми спомена за такива хапчета, каза че с тях по-лесно се постигало пълно разкритие и болките били твърде по-малко от колкото със система. Аз доста се навих на този вариант само, че все още нямам никакво разкритие Sad, макар че ми се иска вече да си гушна бебо. На преглед съм отново на 13ти август да видим до тогава дали ще се промени нещо.
Леко раждане на всички чакащи мамчета Grinning

# 242
  • Марс
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВООБЕБИЛИ СЕ МАМИ, ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ  bouquet

Имам малко странен въпрос. Някой от вас знае ли горе долу колко трябва да е бебка в 37 г.с. Докторката каза, че тежи 2,630кг. дали се движи нормално? Терминът ми е 28,08, но на мен ми се ще по-скоро да излиза.

# 243
Хей родилите мами слагайте още снимчици в албумчето та да им се радваме и ние на бебчетата!!! Тези, които имат вече снимчици в албума са невероятни ПУ ПУ дано са все такива сладури!!! Сигурна съм, че и останалите са такива, но хайде де покажете ни ги!!! smile3509 photo smile3509 moresmile

# 244
  • Sofia
ЧЕСТИТО НА ани78, Bebun, Vasia и Tedi79! ДА СА ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ БЕБЧЕТАТА ИМ!  newsm51 smile3525
Обърквация, много жалко, че не си ни видяла. Може би е трябвало да звъннеш по телефона. Ако нямаш номера на нито една от нас, пиши на лични. Освен това може и да се засечем при раждането.

# 245
Kabiv , благодаря за инфото. Може би имам леки контракции. Но не съм сигурна.
ev4o в 37 г.с. по една таблица която бях изтеглила от нета бебчето е ориентировъчно 48,6 см. и 2859 гр.
Аз сгънах около 10 парченца във формата на превръзки лигнин и го завих във фолио да не се замърсява. По 4 пласта са дебели. дано не съм ги направила тънки или дебели. Ама ще видим. Успях да поспя около един час следобяд и се надявам да не ми се отрази през нощта. Приятна вечер за сега от мен!

# 246
Хей, къде се изгубихте всички? Вече почти 4 часа никой не е писал. Хайде активирайте се! Praynig

# 247
Честити бебчета на новите мамчета MamaMargo, Jovan4eto, Velmar, makaronite,ани78, Bebun, Tedy79, Vasia и SpringofLife
     Да са ви живи и здрави малките съкровища!!!

Днес бях на преглед. Нямам все още никакво разкритие, а термина ми е след 2 дена. Офффф дано само да не преноса много.

# 248
Здравейте мами Stop
Колкото пъти погледна форума,все има по някое бебче  bouquet newsm51Честити бебоци а новообебилите се мами Heart EyesДа са им живи и здрави малките слънчица newsm51
Като гледам има и нови бебчета на път.На мамите леко и безпроблемно раждане Peace,а на останалите не остана,вижда му се края Whistling

# 249
Момичета давайте да мислим за тема.Едно предложение от мен,върху което можем да поработим:
Раждат се по две , по три- АВГУСТ щедър е нали. Wink

# 250
Или пък:
АВГУСТОВСКИ слънчица,радват мамини сърца!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 251
Момичета, пак се включвам за предизвиканото раждане. Не съм медицинско лице и няма да настоявам, че съм права. Всичко, което знам е от училищата за бременни, от книгите и нета. Принципно медиците казват, че системата действа най-бързо, защото се влива директно в кръвта. По тази причина и прекъсването й е много по-лесно, отколкото пер орално или вагинално приеманите  медикаменти. Това обаче съвсем не значи, че е безболезнена, напротив много боли, защото предизвиква много мощни контракции и по-обилно кървене след раждането. И окситоцина и другите методи си имат +ове и -и, така че предизвиканото раждане си е гадост от всякъде. Спирам до тук. Ако искате повече информация по въпроса, ето ви няколко полезни линка:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=116254.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=82886.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=114678.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=103703.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=108102.0
Eli_ym, хванах те, че ни четеш. Моля те, драсни два-три реда, че те мислим. Какво става с теб? Термина ти беше на 3 август?
Nadence, и двете ти предложения за теми много ми харесват, но повече си падам по:
АВГУСТОВСКИ слънчица,радват мамини сърца!
Спокойна вечер на всички Heart Eyes

# 252
  • София
Честито на новите мами!

При нас доста натоварено от както сме си в дома, но за щастие двете деца някак се разбират Simple Smile, спят едновременно и засега се справям. Големия толкова харесва бебето, че само иска да го целува и прегръща. Много са сладки като ги гледам двамата. Домакинството си го подхванах от първия ден, но се чувствам отличо и не ми тежи.

А секса и ори нас по познатите ви както чета причини пркратихме в 8-мия месец. И моя мъж каза, че не може да прави такива неща, като знае какво има в коремчето ми. Сега не ме болят шевовете, но пък от мен постоянно кърви, макар и по малко и някак не ми е комфортно. Ще изчакаме да се поизчисти и тогава ще пробваме дали сме забравили как се правят тези неща. Предишната бременност си спомням, че правихме секс на 13-тия ден след като родих и нямаше особени проблеми, освен че малко придърпваха шевчетата, но сега предполагам, че ще изчакам повече. От сега се настройвам "септември да бъде май" Simple Smile

А понеже и за кърменето питате, на 3-тия ден щяха да ми гръмнат гърдите от мляко, голямо цедене падна, ама от вчера, т.е. от 8-мия ден нещата се нормализираха, вече не са ми толкова препълнени гърдите и ми е много по-добре. Изглежда ще си имам достатъчно кърма, но ще разбера как са нещата на контролно мерене на бебето на 15-ти август.

Чао засега от мен и до скоро.

# 253
  Здравейте мами , вчера SNEJKO си има момиченце 3кг. и 50см. , казва се Емили . Нормално раждане , атя толкова се страхуваше. Да им е жива и здрава и много да ги радва .

# 254
[size=14pt]ЧЕСТИТО НА SNEJKO, TEDI78  И VASIA!!![/size]

newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

ДА ИМ СЕ РАДВАТЕ МНОГО И ДА ВИ РАСТАТ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ МАЛКИТЕ ЧОВЕЧЕТА!

Spinki, кураж и дано всичко мине колкото се може по-бързо. Дано ни зарадваш днес и да си гушкаш вече бебчето! newsm10 breastfeeding

Общи условия

Активация на акаунт