Отговори
# 210
По повод  luvbed нека да ви кажа, че такова чудо не ми се е случвало от миналата година, когато разбрах че съм бременна. По-точно от декември началото. И не знам вече кога ли ще се случи.  Embarassed Надявам се да се възстановим бързо и започнем нормален живот в това отношение. Искрено завиждам на мамите, които правят секс през това време, аз не мога защото имах проблем и казаха че е по-добре без. И аз слушам и изпълнявам. Добре че мъжът ми е разбран. Тъпо му е, ама........ smile3516
Искам да ви питам вие как усещате контракциите и къде, аз не знам. Усещам леко прбождане малко над средата корема и то само от едната страна, но многооооо рядко.
Нищо не знам, направо съм зле с инфото в тази област. smile3506

# 211
didika, и аз съм на същото мнение - сгъни си лигнина предварително на превръзки, само че на по-дебели. Защото няма да го използваш само за превръзки, а и когато се минава на визитация от докторите, трябва да си го подложиш отдолу, защото той като те преглежда, не трябва да имаш нищо. Стана ли ясно, не знам Thinking

tedy84, няма нищо лошо да правиш секс по време на бременност, даже последния месец е препоръчително, за да могат да се отворят родилните пътища. Пона на мен така са ми казвали докторите.

ROZI24, колкото до това кога можеш да правиш секс след секциото мисля че месец е достатъчен. Даже може би е много, понеже раната ти е била нагоре, не при нормалното раждане да не можеш да седнеш, а още по-малко да мислиш за секс. Аз първия път при раждането правих секс след около 30-40 дни. Имах шевове и едва си седях на дупето. Дано сега ми мине по-леко! Praynig

gybka111, как си? Ходи ли на преглед за разкритие?

# 212
По повод  luvbed нека да ви кажа, че такова чудо не ми се е случвало от миналата година, когато разбрах че съм бременна. По-точно от декември началото. И не знам вече кога ли ще се случи.  Embarassed Надявам се да се възстановим бързо и започнем нормален живот в това отношение. Искрено завиждам на мамите, които правят секс през това време, аз не мога защото имах проблем и казаха че е по-добре без. И аз слушам и изпълнявам. Добре че мъжът ми е разбран. Тъпо му е, ама........ smile3516
Е, щом лекарите са забранили, значи е по-добре така! Ще си припомните пак, няма страшно!!! Hug

# 213
Отивам да сгъвам лигнина. Но няма да сгъвам целия пакет. Мерси за съветите! Hug

# 214
В последно време и аз му говоря това на татито да действаме и да бягам в родилното ама него го е страх повече от мен! Каза, че не иска да бръкне в на бебо окото! Мъже - иди им обяснявай!!!  newsm62 Последното ни ``гушкане`` беше около Великден и тогава ме наболяваше и не ми беше особено приятно, затова решихме да не го практикуваме!

# 215
  • гр.Добрич
Много радостни новини тези дни - толкова много бебчета - да са здравички

Момичета днес доки ме викаше да раждам, защото съм имала 3см разкритие. Каза ми към 03.30ч. да си сложа едно хапче и към 8.15ч. да съм в болницата. Обаче мен така ме достраша, че не го направих. Пък и с този празник вчера гости до късно и си легнахме към 2.00ч. Не можах да мигна цяла нощ от притеснения. Все си мислех, че контракциите ще ми започнат всеки момент и така всичко ще си дойде на място. Обаче нищо не стана.Тазаи вечер ми е другия шанс, защото иначе доктора е чак другата седмица на работа, а според него дотогава нямало да издържа, пък ако го извикам трябвало да платя едни пари на болницата.
Някой знае ли какъв е ефекта на тези "хапчета за раждане" и въобще има ли такъв?
Така че днес съм си вкъщи и ще чета по-честичко.

# 216
Много радостни новини тези дни - толкова много бебчета - да са здравички

Момичета днес доки ме викаше да раждам, защото съм имала 3см разкритие. Каза ми към 03.30ч. да си сложа едно хапче и към 8.15ч. да съм в болницата. Обаче мен така ме достраша, че не го направих. Пък и с този празник вчера гости до късно и си легнахме към 2.00ч. Не можах да мигна цяла нощ от притеснения. Все си мислех, че контракциите ще ми започнат всеки момент и така всичко ще си дойде на място. Обаче нищо не стана.Тазаи вечер ми е другия шанс, защото иначе доктора е чак другата седмица на работа, а според него дотогава нямало да издържа, пък ако го извикам трябвало да платя едни пари на болницата.
Някой знае ли какъв е ефекта на тези "хапчета за раждане" и въобще има ли такъв?
Така че днес съм си вкъщи и ще чета по-честичко.
Аз не знам нищо за тези хапчета, но след като лекаря ти е казал, пий и отивай, няма защо да се страхуваш. Все трябва да се роди бебчо. Всички ни е страх, но си помисли за радостта да гушнеш СВОЕТО БЕБЧЕ.
Хайде кураж, ние ти стискаме палци и сме с теб. Чакаме да кажеш какво решение взимаш.

# 217
  • гр.Добрич
Ако до довечера нямам признаци тази нощ трябва да го направя. #Crazy

# 218
Абе ние с моя правихме  luvbed до 5 мес,след тожа стана по-рядко,и в 8 моя взе да се страхува да не навреди на бебо,и спряхме.Наистин а4е при нормално раждане трябва да се из4ака пове4ко,на мен ми махат конците утре,но 6те из4акам да се из4истя идеално и тогава smile3516.За леглина аз бях сас големи превразки те ми ги дадоха от болницата,тези обикновените.Не ми варвя много и сеге през деня нямам ни6то,през но6та ми прокапва.Това е мами 4акам да про4ета за нови бебоци smile3521 днеска.Теди много сме6но ми стана с това за окото smile3532,и ние бяхме така.Спинки успех мила newsm10 ние сме с теб,рано или касно трябва да роди6,няма да стои6 все бременна newsm03

# 219
Честито на Ани78 и Bebun! Пожелавам им само щастливи моменти с бебоците им!
spinki, моята братовчедка роди за по-малко от час с тези хапчета ( или подобни такива). И тя имаше малко разкритие и лекаря и ги даде.

# 220
Момичета бях си зарязала телефона в къщи докато бях на "9 месеца" и сега като се прибрах си видях sms-а. Много съм щастлива и днес да ви съобщя прекрасна новина

Вчера в 18:25 часа Vasia е родила син Ангел, който тежи 3.500кг и е висок 50 см. Честито на мама и на тате и много целувки на малкото ангелче.

# 221
Здравейте мили майчета,

включвам се да ви съобщя, че тази сутрин Теди 79 е станала мама на син. Бебето тежи 3 кг.и е високо 50 см.
 Да им е жив и здрав и много да ги радва!! На мама бързо възстановяване.

# 222
Хей, имаме си нови бебчета... Laughing Laughing Laughing

ЧЕСТИТО НА ани78, Bebun, Vasia И Tedi79!!! ДА СА ЗДРАВИ И МНОГО ПОСЛУШНИ БЕБЧЕТАТА ИМ!!!

spinki, а терминът ти не беше ли към края на месеца...не е ли рано за предизвикване на раждане... newsm78

# 223
Честито и на Vasia и Теди 79! Да са им здрави и добрички момченцата!   bouquet

А в един друг форум видях, че SpRiNgOfLiFe е родила преди 18 дни момиченце Simple Smile . http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=119280.0

# 224
  • гр.Добрич
AndyB, термина ми беше за 21.08, но според доки съм  била идеална за раждане. И ако е прав какво да чакам? Абе и аз не знам толкова ми е объркано, обаче сигурно всички са така в момента. Хем ни се иска, хем е ни стиска  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт