Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 9

• 55 795
  • 781
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, от къде купувате крема Медикасол, има ли го някъде онлайн? С него се започва мазане чак като паднат коричките или греша?

# 631
  • София
Здравейте, от къде купувате крема Медикасол, има ли го някъде онлайн? С него се започва мазане чак като паднат коричките или греша?
Само онлайн. Можеш да си го поръчаш. Иначе го има в Турция, но сега е май невъзможно от там. Но... не е толкова добър. Аз също мазах с него ама много, много резултат не видях. Доктора ми изписа Кело кот, с него найстина става супер. Обаче е доста скъп и аз затова редувах и с двата. Мажеш чак като паднат коричките.

# 632
  • София
Само онлайн. Можеш да си го поръчаш. Иначе го има в Турция, но сега е май невъзможно от там. Но... не е толкова добър. Аз също мазах с него ама много, много резултат не видях. Доктора ми изписа Кело кот, с него найстина става супер. Обаче е доста скъп и аз затова редувах и с двата. Мажеш чак като паднат коричките.
И аз съм доволна от Кело Кот и е много икономичен. Голямата опаковка я ползвах за един малък белег и сега за гърдите. Мажа вече един месец и има още доста.
Честито на всички с нови гърди.

# 633
  • Пловдив
И аз ползвам Келокот, доволна съм. Да, цената му е висока, но пък е доста икономичен, ползва се малко количество. Аз мажа голяма площ. Около целите ареоли, вертикално надолу и белега под гърдите. Една опаковка от 15мл. така както върви ще ми стигне за месец. Мажа сутрин и вечер. Понякога вечер слагам лепенки за белези за през ноща, но не всяка вечер.

# 634
Аз съм доволна от Медикасол. Поръчах го от Базара или ОЛХ. Белезите избледняват даже си мажа лицето където имал петна от пъпки супер е.

# 635
Благодаря ви. Тогава няма да го търся въобще тоя Медикасол, записала съм си го понеже няколко човека бяха писали, че е добър. Но Кело Кот поне лесно де намира. Аз имам вече дата за края на май, след двуседмичната карантина, ако стигна до София и ако случайно не се разболея.

# 636
Кело кота е доста добър за релефа на белезите, на мен ми го изглади напълно, но за изсветляването не съм доволна. Даже когато мажех с него, стояха по-червени.

# 637
Момичета моята операция е на 6 ти, при Молов и вече зап
очвам хем да се вълнувам хем да се притеснявам и да ме хваща страх😉 Моля тези който са минали да споделят какво е добре да си взема в мен в болницата. И какви дрехи да си приготвя.
Благодаря предварително.

# 638
Вземи си пижама и чехли,но те и там дават. Малко шише с вода,тоал принадлежности. Това е. Изследванията също носи.

# 639
  • Пловдив
Вземи си дреха с удобно обличане, най-добре с предно закопчаване.

# 640
очвам хем да се вълнувам хем да се притеснявам и да ме хваща страх😉 Моля тези който са минали да споделят какво е добре да си взема в мен в болницата. И какви дрехи да си приготвя.
Благодаря предварително.

Вземи каквото ти препоръчват, но също мисли, че това не е толкова тежка оперция ( ако няма реконструкция.. тогава е малко по-дълго). аз се прибрах с тясна блуза, без копчета... На следващият ден се поразходих.. на третия ден се върнах на работа..

# 641
Снимката е от днес.Аз исках да изглеждат естествено и за това се чудех дали да сложа анатомични или не.
Здравей, при кого е правена операцията, и преди колко време е?Има ли повдигане?

# 642
Момичета, един въпрос.. от началото го приех като нормално, но сега се чудя.
При вас има ли ефект Риплинг когато се наведете?
При мен е ужасно... и само когато се наведа. 

И въобще гърдите ми са ужасни на пипане, в долната половина, където е само имплант и кожа...ако само се гледа, всичко е ок..

Може да нямате достатъчно тъкан и жлеза там . В такива случаи май е добре да се ползва tigr matrix , acelluar dermal matrix . До колкото знам това е решение в такива случаи . Също се използва и при реконструкция с импланти когато липсата на жлеза допринася за точно това опипване на импланта . Това е хирургично платно ,което се разгражда до 3 години от поставянето му . Но през това време то спомага за създаване на пласт колаген и тъкан около импланта. Някъде четох как е протекла реконструкцията на Анджелина Джоли и именно там са използвали такова платно . Също така е подходящо за много слаби жени , жени с много малко количество млечна жлеза ......... . С това платно се избягва точно усещането за напипване на импланта . Има както синтетични ,така и биологични такива матрици .

Еха, сега го видях.. ако знаех щах да настоявам и за това наистина добро решение, но е туу лейт. 🙁
Искам да ви кажа, че аз напипвам импланта, но съм с платна. Така, че платната явно не вършат точно това което казвате. Платих допълнително 500€ при др Георгиев за това платно,но пък може и след време този ефект/дефект да го няма когато платното се разгради.

Наистина ли ?! Аз ще сменям моите / вече за на 11 год ./ С анатомични съм , но миналата година единя се извъртя и сега се забелязва асиметрията от това ....... . И понеже в долната част на гърдите последните две години започна да се опипва импланта и ми предложиха този вариант . Първата операция беше при Георгиев , сега съм избрала Романски . Ти от колко време си с платното .., до колкото разбрах трябва да мине поне 6 м . Да започне да се натрупва тъкан .

# 643
  • Бургас
Благодаря предварително.
Освен четка за зъби и лична козметика -нищо не ти трябва!
Предоставят нощничка, чехли ( ако решиш може да си вземеш собствени) , медицинския сутиен и май това е!
Успех и няма нищо страшно. Сега като се връщам назад - не е трябвало да се шашками тревожа толкова много. Абсолютно с лекота преминава операцията, престоя и... Е ... Малко зор видях 2-3 дни след като се прибрах. Но сега е голямо щастие .

# 644
Момичета, а един ден в болницата достатъчен ли е ако след това сте съвсем сами в къщи? Чудя се един или повече дни да остана в болницата, всеки допълнителен ден е 100лв и се колебая има ли смисъл какво повече ще получа там. Едва ли някой ще идва да ми помага да стана до тоалетната в болницата или? (Вита)

П.п разрез само под гърдата без повдигания и прочие.

Последна редакция: пт, 01 май 2020, 15:08 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт