Боя за коса - Blond46 - Клуб на блондинките

• 47 181
  • 739
  •   1
Отговори
# 540

Някой ползвал ли е това? Купих го, не знаю дали да го разреждам с маска и колко дс седя.

# 541
Здравейте мили дами, чета ви от няколко дни и съм впечатлена от опита и резултатите, които постигате. Моля ви за съвет - историята е следната: боядисвах се около година и половина с 6 и 5ци /6, 6.1, 5/ на Londa Age Defy за упорити бели коси/ опитвала съм и други бои но косата изглеждаше само тонирана/, тъй като моите почти не се покриваха. Преди това бях руса ниво около 9-10 пепелни нюанси, които пастигах с професионални бои Majirel, Lakme, Makadamia , но белите коси си прозираха и това просто ме отчайваше. Затова се и потъмних, надявайки се този проблем да отпадне, но белите коси станаха повече, а контрастът с тъмния цвят все по притеснителен. Преди седмица реших, че отново ще ставам блонди и започнах с премахването на боята /която на места направо биеше на черно/ след 9 нанасяния на римувъра Деколор съм с ок. 5 см корени русо-бели, ок. 10 см. средно към светло медни/кафеникави дължини и почти руси краища. Целта ми в това РИСКОВАНО начинание беше да стана много светло руса и затова взех боята на Garnier Color Sensation S9, която в корена изглежда ще се получи без проблем, но пробата която направих по дължините не даде никакъв ефект / нямаше никакво изсветляване, камо ли 4 тона/ - явно се налага да продължа с обезцветяването и да не разчитам на боята изобщо. Въпроса ми е смятате ли че трябва да нанеса оксиданта от последната стъпка на Деколора и да продължа с римувър за коса тип блондор / взех на Linea Bio Hair Color remover деколорант за обезцветяване на боядисана коса, заради празниците доставката от Рибката ще ми се забави много - иначе исках да взема Effasor/ и до каква степен на изсветляване трябва да стигна, за да проработи боята, светло жълто или оранжево? На практика разчитам на вашите съвети, защото получавам паник атака като си представя лошия сценарий Sob

# 542
А да попитам тъй като видях, че са два цвята на русото, едното ми изглежда много сиво... толкова сиво ли става като го добавиш в боята?

https://www.bogen.bg/koleston-perfect-special-mix-%D0%B1%D0%BE%D … 1%D0%B0-60ml-1267
Ето например тук ги има коректорите,и без не е зле, но страх лозе пази, слагам винаги мъничко. Само корен боядисвам разбира се. Снимка има няколко страници назад.

# 543
  • Варна
На най-светлите части - да, но пепелното пада много бързо, знаеш..

# 544
А при тях (боите oway) добавката 00 се добавя 1:1 към боята и тази смес е 1:2 с оксиданта,нали? Като ученичка ме боядисваше моята фр с тази боя и косата ми никога не е била по-хубава,коренът ми ставаше направо като обезцветен,а е почти черен,но тогава косата ми беше друга,сега ще е цяло чудо да постигна онзи резултат,но ще пробвам като си изразходя наличните бои
Тази боя безамонячна ли е? Само това ми излезе като резултат

# 545
  • София
Здравейте и честит празник на всички празнуващи!!!
Прибирам се от фризьор и съм много доволна от резултата Grinning
Това, което супер много ме изненада и впечатли, защото за пръв път чувам е, че се боядисва на чиста коса!!!
Боите сега не са толкова агресивни и имат масла и като е мръсна, мазна не хваща добре боята. Фризьорката е страхотна с 20 год.опит Grinning

# 546
Лелеее 😍 това е така мечтания цвят от мен! Супер е, жалко, че моята фризьорка не може да се справи...

Здравейте и честит празник на всички празнуващи!!!
Това, което супер много ме изненада и впечатли, защото за пръв път чувам е, че се боядисва на чиста коса!!!
Боите сега не са толкова агресивни и имат масла и като е мръсна, мазна не хваща добре боята. Фризьорката е страхотна с 20 год.опит Grinning

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 18:36 от bubanka

# 547
  • Parsberg
Супер е цвета. С каква марка боя те прави, номер, цвят 😁

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 18:37 от bubanka

# 548
  • София
Професионална боя за коса Schwarzkopf Igora, мисля че така се казва, със сигурност е на Schwarzkopf. За цвят не мога да кажа точно, но е 10-ка, смесва нещо и корена маза с амонячна, дължините с безамонячна, после забърка трето нещо и на места с него маза. Със сигурност използва оксидант 30 vol.
Много странно ме маза, досега не са ме мазали по толкова различен начин, мацката е много добра.
След 20 дни ще ходя пак и ще маже само корен, написа ми това:  10.14 или 10.21 (по преценка на място и само корена) с 20 vol. 35 мин.

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 18:37 от bubanka

# 549
Какъв цвят е естественият ти корен? И къде се намира салонът? За боите Оway,безамнячни са,да

# 550
Моля, ако някой е ползвал 11.17 на Oway да сподели как седи цвета! Аз се колебая между 10.1 и 11.17.

# 551
Съседката ми е с 10.01 доста светло русо е, но я правят в салон

Моля, ако някой е ползвал 11.17 на Oway да сподели как седи цвета! Аз се колебая между 10.1 и 11.17.

# 552
  • София
Какъв цвят е естественият ти корен? И къде се намира салонът? За боите Оway,безамнячни са,да

Естествен цвят между 4 и 5, по-скоро към 5.
За София, става въпрос, салона се намира на ул. Св.Иван Рилски 42, Поли се казва, тел.02 951 6605, но до 1.5 мес.ми каза, че ще се мести срещу басейна на Спартак.

# 553
Момичета, искате ли да напрсвим нещо като списък на бои, с които сме постигали най-добри резултати , и този списък да бъде сложен на първата страница на всяка тема,като периодично ще добавяме някоя нова любима боя.
Нека всяка от нас да напише марката и номера на боята,%оксидант ,както и естествения цвят на косата си и по желание снимка.

Започвам аз- L’Oréal majirel cool cover 10.1 с мъничко 8.1 и 30%оксидант, ниво 6 съм, изсветлява ми до 9тка, много студен цвят.

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 11:03 от Анонимен

# 554
Аз искам да попитам някоя дама да сподели ако е била доволна от някоя профи боя за платитено русо? Явно със сивото няма да се възприема 😀 та сга искам хубаво платитено рус 😍

Общи условия

Активация на акаунт