Магията на изтока - тема 60

• 14 982
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
На вас ви дават да стоите в двора на къщата ли?
Щастливци.
При мен има дефицит на маски,ръкавици и вероятно на фурми.Примерно пресни не успях да си намеря.

Марио в стара реклама на таблетки с парацетамол.Дават я в началото на сериала,който гледам.

# 106
  • MJF
Tuon, ти да не си под обсада? Hug горе душата.

И при мен е спокойно. Спазва се дистанция, пазарува се бързо. Народа не се мотае, върви бързо от точка А до точка B. А тези дето са си келеши по принцип в района и сега са такива за тях ни закони , ни правила , ни мерки а само друга планета  , макар че видимо скучаят, все пак не всичко работи еле пък като в не извънредна ситуация. Правя се че не виждам свръхзареждащите се Wink
Чакам да мине ситуацията и дано се изкажат тогава кадърни епидемолози и се посмеем дружно на не един и два абсурда които гледам в момента. Поне пролетно почистване този път явно ще направим по като хората   ooooh!

Както казвам докато има вода, ток, хляб и интернет страшно няма в създалата се ситуация Wink

След филма-бижу Every Day A Good Day пауза . Просто летвата се вдигна високо и е нужно. Ще прегледам нашата китайска приятелка и тай-майстора.

# 107
Шош,на нас принципно ни е забранено да излизаме,освен ако не трябва да се отиде на работа и да се пазарува.Обаче вчера е имало хора по плажовете и решиха още да ни ограничат и препоръката (все още само препоръка) да не стоим навън,дори и да нямаме досег с хора.

Вече се шегувам,че когато китайците бяха под карантина им пуснаха Eternal Love of Dream,а сега е ред на останалия свят да пуснат The Wolf Satisfied

# 108
Itaewon Class  - Край

Изпих финалната кисела боза. Сбутаха набързо всичко, разкараха пред камерата Пак Бо Гом с камео-участие и чао.
На Пак Со Джун му пожелавам да си избира по-добре ролите/ сериалите.
Секретарката Ким направо си беше класа пред това.

Поне се порадвах на днешния 6-ти епизод от приключението на Ханъл, Ан Дже Хонг и Онг Сонг У (от бившите Wanna One) в Аржентина.
Гледаха как се топят ледниците (долу край Огнена земя) и ядоха кимбап, типично по корейски.

Превюто за другата събота. Ханъл ще ги вози из аржентинската пустош.

И любимите класици, но на японски с Опера-та. Припомням си класиците, че с този умрял к-поп последните години, няма нищо друго за слушане освен BTS.
А бяха години, когато се чудех кой албум първо да пусна. Вече нищо не остана от златния к-поп период. И главни вокали няма като едно време. Само посредственост.

# 109
  • Чужбина
Момичета, какво се случва с корейските селебритита, когато станат по на 35-40 години?

# 110
  • BG
Аз не съм се "престрашила" да отида до големите вериги, защото сигурно час ще ми отнеме да чакам. Пазарувам от малките квартални. Хубавото е, че имам съвсем около мен няколко, също и такова за прясно изпечен хляб, транжорна, фирмен магазин на Елена и пазарче с рибен на него. Не смея до си помисля колко време ще продължи, усеща се видимо досто по-малък поток в квартала, дано отмине сравнително бързо епидемията. Притеснявам се, когато ситуацията се успокои и излезем дали няма пак да се увеличат заболелите и да стане същото положение?
Tuon, Why R U се опитах снощи да гледам, но разни родители, едни разговори за успех, лигава сестра. Нещо друго ще има ли, че се чудя дали да го продължавам?

# 111
Аз съм в малък град и доколкото виждам препоръките се спазват. Ходи се само на работа, до аптеката и кварталния магазин, и то по най-бързия начин.

# 112
Момичета, какво се случва с корейските селебритита, когато станат по на 35-40 години?
Играят Кифлата докато могат,а после играят майката на Кифлата,майката на ИКЕ (изключителен корейски екземпляр) или нечия друга майка.

Гост,не съм гледала Why R U.Гледам 2gether,който за сега бива,няма досадна рода,при момчетата няма драма,свират на китара,пеят песни,малко ми напомня 2 Moons (без да избират Луната на Уни-то).
Скрит текст:
защото тайно го обича още от училище
но това още не е показано до сега,аз се сполнах доста.
Сладък е.
Видях,че превеждат My Engineer,но по резюме ми прилича на Sotus S.

# 113
Ели, ако питаш за тези от музикалния бизнес, ако са били в популярна група и са посъбрали парички са инвестирали я в закупуването на някоя сграда, която отдават под наем, я в някакво заведение или някакъв бизнес. Някои от тях се насочват към актьорството и, ако имат талант се закрепват там.
А пък, ако не са имали късмета да са от топ-известните, си потъват в забвението на обикновения живот.

# 114
  • Чужбина
Одеве гледах някакво видео в тубата, в което показаха някакво чернокожо момиче, което е станало трейний в корейска фирма за звезди. Около година е продължило всичко, въпреки че договорът с фирмата е бил за 5 години. Накрая са се разделили по взаимно съгласие.

Та общо взето се казва, че не ги избират по талант, т.е. може да пее, а по външност. От което, разбира се, страда качеството.

Може и с актьорите да процедират така. Да, външността на актьора е много важна, но все пак трябва да може и да играе.

Ели, ако питаш за тези от музикалния бизнес, ако са били в популярна група и са посъбрали парички са инвестирали я в закупуването на някоя сграда, която отдават под наем, я в някакво заведение или някакъв бизнес. Някои от тях се насочват към актьорството и, ако имат талант се закрепват там.
А пък, ако не са имали късмета да са от топ-известните, си потъват в забвението на обикновения живот.
По всяка вероятност тази мания е на доизживяване. Точно така стана в Щатите. Бритни Спиърс, Джъстин Тимбърлейк, Бийбър ... бяха голяма работа. Но сега вече всичкото това не е чак толкова доходоносно.

# 115
Някои са красиви и талантливи,други само красиви,трети талантливи,но пък са толкова талантливи,че чак почват да ти харесват.Красиви грозници.
Това си е навсякъде.

Раба,Венго и дете.Доказателство,че бялата коса се предава генетично при китайските божества Smile

# 116
  • Чужбина
Това е като при Таргариен Joy

Приличат на елфи таткото и малкия.

# 117
Китайците имат един (може и повече да имат)  сериал където героите са си точно с елфически ушета.Обаче е толкова зле,че трябва да си болен фен на накой от каста и пак няма да ти хареса.

ОСТ-то на The King's Avatar е готино,ама няма да го гледам докато не излезне датата на сезон2

# 118
  • София
Поздравче за всички и Бог да ни пази!Flowers Hibiscus

# 119
Forest - Край

Какво ми хареса:

1. Снимките сред природата, което рядко може да се види в съвременен корейски сериал. Предпочитат си сеулския бетон, разбираемо, все пак снимачния процес в гората едва ли е бил лесен.
2. Горският пейзаж и това, че рекламираха провинция Гангуон го одобрявам с две ръце.
3. Героят на Пак Хе Джин и неговите две самоличности - като богатият инвеститор и обикновеният спасител в планината, което ми поддържаше интереса до финал.
4. Двамата с Чо БоА имаха химия, което е рядкост в корейските сериали. Личише им, че са се разбирали/сработили добре и извън снимките.
5. Нямаше корейска стерилност, но щом Хе Джин е в главната мъжка роля това се очакваше. Имаха хубава любовна история в тази страхотна къща в нищото.
6. БоА ми хареса. Вече ми е по-симпатична, дори със сигурност ще следя новия ѝ сериал с И Донг Ук.
7. Любимият ми директор на затвора от Prison Playbook беше в една от ролите, тази на лекар в планинската болница. Обичам го този човек. Уникален шемет, който ме забавлява всеки път.
8. Идеята не беше лоша, имаше хляб в нея, но....
Да не продължавам, че ще стигна до лошото, а обещах да го пропусна, макар че не беше малко (еле пък невероятната корейска случайност, която беше навсякъде и във всичко).

Толкова. Не беше лош корейски сериал за следене през седмицата.
Пиша му Добър 4, от мен да мине. Прекарах си добре с Хе Джин и тук. Сега ще чакам новия му сериал, който започва през месец май.

Шо, след две години на очакване преведоха на английски 5-ти епизод на твоята любима Сузу. Оглеждай се из онлайн-сайтовете и внимавай да не паднеш от изненада. На преводачът му остават още четири епизода до финала и дано не му трябват други 2 години, за да завърши проекта, който е от 9-ет епизода.

И тийзър на втори сезон на нашия любим японски шедьовър - Ханзава Наоки, който стартира на 19 април.
Историята продължава 7 години по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт