Магията на изтока - тема 60

• 14 984
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
# 121
  • MJF
Виж ти , виж ти, какви неподозирани ефекти от пандемията . Wink Цяла Сузу да се появи. Мда и това заглавие ми е текущо, макар по епизод има няма на година Mr. Green . Мани, добре че ме предупреди, че иначе щях да съм за скрита камера как гледам екрана на ресурса ми като/ако се появи. Те тез качващите докато го забележат още 2 години ще минат. И т.н. сага и половина.

freedoms, радвам се че се разписа. Така цялата стегната дружина е на лице.

# 122
  • BG
Tuon,добре е Why RU,това, което съм гледала било някакво досадно въведение, после с всеки еп. става по-добре. Появиха се с камео Тарн и Тайп и главната двойка от Make it right. Продължавам да го следя. От другата двойка едното момче е досущ кореец,  прилича на сто процентов корейски айдъл. Ще потърся фотоси да ти покажа.
https://drama.fandom.com/wiki/Jimmy_Karn_Kritsanaphan

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 00:22 от нощен гост

# 123
Гост,чесно да ти кажа Smiley имам усещането,че в повечето случаи се опитват да докарат визия на айдъли.
Относно Why RU - въведението + обяснението за героите и т.н.е в началото,а не в специален епизод? Или въведението в самата история?
Ще го видя.Тарн и Тайп съм я гледала,имаше клипчета в тубата.Satisfied То си беше само да се усмихнат и да затвърдят интереса към тях.
Нали знаеш,че обявиха Тарн и Тайп ще има сезон 2 и ще бъде 8 години по-късно.

# 124
  • MJF
E аз запаси обичам ама не от сняг Naughty . дането, Tuon, .... пращам ако ви потрябва. Пфу. Баба Марта вярна на себе си.

Критиката и чудеса прави! Качили са ми Kono Sekai no Katasumi ni/ Сузу 6. Чудя се дали малко да не поизчакам да видя дали тоз знаменития преводач  няма да се "размърда". Блаженни са вярващите   Thinking

# 125
  • DE
Аааа не, моите цветя са навън от няколко седмици и не ми се иска да жертвам някое. Е, едно почти го уморих, защото леко застудя миналата седмица Grinning
Ние дори видяхме снега тази година Hushed първите дни на карантината валя почти 5-10 минути на огромни парцали.

Не мога да гледам никакви филми и сериали дори с най-малък намек за извънредни положения, войни, пандемии, битки и  такива кризи. Толкова съм облъчена вече, че ме е страх да пусна телевизора Rage
Затова "Tokyo Single Man" - страхотно е мъжкото трио Heart такава естествена и добра игра правят всички, че е наслада да ги гледам. Не съм и очаквала друго. Напълно съм доволна от историята, ще си я изгледам с кеф.
Въпреки, че се мотаем основно вкъщи не ми се гледа много, предпочитам да си пусна музика която ме успокоява и ме кара да се усмихвам вместо да мисля простотии Rolling Eyes

# 126
Шош и аз ти отказвам снега. Hug

Не мога да гледам никакви филми и сериали дори с най-малък намек за извънредни положения, войни, пандемии, битки и  такива кризи.
И аз.Само любов и малко фентъзи да има.
Направо ми се плаче,че Венго и Раба свършва. Cry Cry Cry
Едва ли ще има друга хилядолетна и безрезервна любов Scream

# 127
  • BG
Tuon, не е отделен епизод, само началото на първи, гледай, мисля че ще ти хареса. Има си обичайните клишета и заучени фрази, но става.

# 128
Гост,то накрая всички се оказват с клишета.
Днес ще го видя.
Няма вируси,но е наличен сладура от Love by Chance,който няма да участва в продължението.По-високият,Пийт.
Аз най-обичам да са клиширани и сладки.

# 129
  • BG
Пийт е главния и в този един от двамата главни... или може би това имаше предвид, не разбрах много поста ти.

# 130
Пийт е главния и в този един от двамата главни... или може би това имаше предвид, не разбрах много поста ти.
Toчно това Smiley
Пак да попитам не плачат по половин час и няма драми както при Tharn-Type,защото в един момент ми писна от техните скандали и сдобрявания във всеки епизод.

# 131
  • BG
Не, няма такива драми  само тревогите на единия, че се издържа сам, а трудно си намира работа.

# 132
Hug
Mерси Smile
По-големи драми от "Той дали ме обича?" не ми се гледат.

# 133
  • DE
Ще взема да потърся анемето "Battle Through the Heavens"
Гледам клипове на Джоу Шън и изведнъж виждам познати персонажи Hushed

Оста е много добър, но нищо учудващо предвид кой го пее Heart

# 134
365: Repeat The Year - епизод 1

Днес започна в Корея и е подигравка с японския оригинал от 2018 г., който самураите направиха по известната книга на Куруми Инуи.
Корейците, разбира се, са подкарали всичко в историята по корейски - с всичката досада, на която са способни. Променили са героите, променили са огромна част от историята, направили са тяхното си тра-ла-ла.
Изнервих се.
В японския оригинал главната героиня забременя и точно това беше драмата й, че реши да върне времето назад, за да си върне детето, но така промени всичко, включително, че този, от който забременя дори не я познаваше след това. Корейката надали ще стигне до бременност, стерилно ще е всичко, особено пък като видях двамата главни в каста с голямата разлика в годините.

Толкова години и не се научиха да правят римейк на японските продукции.
И до ден днешен не мога да повярвам, че онзи корейски абсурд BOF стана по-популярен от японския оригинал.

Отивам сега и аз да си направя един мукбанг, че се ядосах на поредното корейско безобразие с японска продукция.

Общи условия

Активация на акаунт