COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 1 009 669
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 1 500
Това е нож с две остриета. Знаем, че Брекзит доста разклати икономиката, ама да експериментират по този начин с непознат вирус. Тотално ми паднаха в очите тези консерви там, а хората се надяват че Джонсън ще извади някакъв елексир и ще реши проблемът. Дано проработи тая стратегия, но не вярвам. Това е някакъв абсурд!Според мен ще пуснат училищата другата седмица с идеята, че имигрантите ще се приберат по родните си места.

За Джонсън и Брекзит гласуваха предимно възрастната част от англичаните. Ами да им е честит сега.

# 1 501
Как да знаем кой антибиотик ще е полезен?
И сиропа за кашлица - Ами какъв? Такъв за суха или мокра кашлица? Не казват тази подробност - а ако не се пие правилният от опит знам, че лечението е без резултат.

Ако имате кашлица и сте с корона, сироп за кашлица няма да ви оправи, отидете веднага в болницата.
Ако искате за ваше успокоение си вземете един за суха кашлица, каквато дава короната и един за мокра кашлица, но пак ви казвам, вдигнете ли температура, започнете ли да кашляте - в болницата. Нито илачи нито нищо няма да ви помогне

# 1 502
генерала на живо

# 1 503
Според мен трябва да затворят София, това непрестанно изнасяне и връщане уикендите може да ни отреже главата с вируса. Не знам да има друга държава половината население да се изнася уикендите.

И ще ревнат, че им се нарушават правата. Оправия няма да има, докато няма осъзнатост.

# 1 504
Спуснаха официално, че провинция Северен Рейн Вестфалия в Германия продължава с мерките след затварянето на училищата в петък. Затварят се барове, клубове, дискотеки, театри, кина, музеи. От вторник също и фитнес центрове, сауни, басейни; училища за преквалификация/музикални училища и т.н.
Молове и ауитлети - също се затварят с цел избягване на струпване на ученици(сега, когато не са на училище).
Остават отворени хранителни, аптеки, дрогерии, банки и бензиностанции.
Мерките ще важат до 19.04.

# 1 505
Още едно болно дете на 9 години.

# 1 506
Болно като болно или само приносител?

# 1 507
  • Буркина Фасо
до сега имало ли е болни деца?

само приносител.

# 1 508
Нямало симптоми за сега.
до сега имало ли е болни деца?
3, на 4, 7 и 11.

# 1 509

С почти никакви симптоми...

# 1 510
  • 1st floor
Ивайло Пенчев дарил 200 к за дихателни апарати на Александровска. НО поискал предимство за нуждите на служителите си и родителите им.
Та се зачудих, ако апаратът вече е зает, ще откачат пациента ли.
Много низко. Макар че има право.
Какво право има?! Право ще има, ако си ги ползва в офисите. В държавни и общински болници не!!! Там консумативите и заплатите на персонала кой ги плаща? Обучението и знанията и уменията им? Не на последно място и моралния въпрос? Тия с парите ли решават кой да се лекува?!

# 1 511
  • sofia
Да не внасяме паника ,ама дали е само едно.Тоя със самолета от Барселона преминал през цяла България.А колко са такива като него един господ знае.

# 1 512
  • София
Няма ли да чуят най-после за курортите!  не може да се чака да им узрява на никои да се кротнат с купони, курорти и прочие! Банско промоция!

Тъй като някой назад спомена за ръкоплясканията и колко тъпо било - да, аз продължавам да смятам, че е тъпо, макар да изглежда сладко. Ако съм медицинско лице, първо ще ми стане мило, но после ще се сетя, че ми трябва екипировка и защита в работата ми, също и да се направи така, че да не се налага толкова много хора да се заразяват.

А въпросните певци и не знам какви, хич не искам да ги виждам и да ги чувам, че те се скъсаха от пътуване, на всичко отгоре сега използвата ситуацията да се пиарстват!

# 1 513
  • София
Да не внасяме паника ,ама дали е само едно.Тоя със самолета от Барселона преминал през цяла България.А колко са такива като него един господ знае.
Отчитат се регистрираните случаи, не сме малоумни.

# 1 514
Генералът току що благодари за ръкоплясканията.

Общи условия

Активация на акаунт