COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 985 969
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 3 405
Дончев ми изглеждаше доста притеснен.

ЕС защо спА от януари. Хората плащат със здравето и живота си за икономически интереси. Ето резултатът и за съжаление това още не е краят.

Дано имаме разум, сили и късмет да се справим и всичко да отмине бързо без повече жертви.

# 3 406
  • София
Някой знае ли дащо е тази закономерност за нарастване, пик и спад при епидемия? Имам предвид защо не е само нагоре, а задължително спада след време?
Ето - тук е обяснено в различни варианти:
https://www.washingtonpost.com/gdpr-consent/?fbclid=IwAR3dKH4ckc … SQuvhyvlS3wDDog2w

# 3 407
Поставиха актуален въпрос за биолог. отпадък. Екарисаж в Девня и София чух.

Инсинератор.. софийския мисля, че е в Медицинска акдемия. И ВМА има, но май не работи от години..

# 3 408
  • Bulgaria
А другите зимни курорти? Насочват вниманието си към градовете, които в момента засекат, но така игнорират останалите. Кога ще ни сложат под пълен лок даун, не може да разчитаме на самосъзнанието на хората?

# 3 409
В случая спада само, ако се вземат мерки.

# 3 410
Сега искам всички, които ме обвиняваха, че съм параноичка, внимателно да прочетат условията на пълния лок даун на Банско!
И какво от това?
Другите градове все още не са "лок даун" и няма причина за крайностите към които призоваваше.

п.п.Ето бе..Бащицата лично е ходил да провери как се шият предпазните облекла,цели 300 са нашити!Сега ще ги разпращат!Евалата на Баце,той е моя герой!

# 3 411
Има ли сайт където да погледна Италия колко са били вчера починалите?

https://twitter.com/BNODesk/status/1239600130623451137

# 3 412

Инсинератор.. софийския мисля, че е в Медицинска акдемия. И ВМА има, но май не работи от години..

Eкарисаж? Няма ли да се ползва крематориума?

# 3 413
  • Mediterraneo
Сега искам всички, които ме обвиняваха, че съм параноичка, внимателно да прочетат условията на пълния лок даун на Банско!
И какво от това?
Другите градове все още не са "лок даун" и няма причина за крайностите към които призоваваше.

Ама разбира се, че няма причина!

# 3 414
Тежките времена изискват тежки мерки. Ако ви звучи цинично и грозно ви съветвам да не гледате телевизия следващите месеци. Повечето го мислят това, ама от псевдосолидарност ще го добутаме до още повече смърт.
В Италия на 8мия ден имаше едно огнище и 20 заразени. Ние имаме три пъти повече за това време
Да, но ние на 8 ми ден затваряме град

# 3 415
Има ли сайт където да погледна Италия колко са били вчера починалите?

Профилът на BNO в Twitter

Днес

Вчера

15ти  март

# 3 416
  • на пистата
Кирил Домусчиев и съпругата му са с положителни проби за коронавирус

Председателят на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) и главен изпълнителен директор на „Хювефарма“ Кирил Домусчиев и съпругата му Кремена са с потвърдени проби за COVID-19. Това обяви самият той в кратко съобщение през профила си във Facebook.

Бизнесменът е под карантина, в съответствие с изискванията на Националния оперативен щаб и здравните власти в страната.

„Скъпи приятели, след първоначален отрицателен тест за COVID-19 за мен и моята съпруга, но почувствано неразположение, направихме последващ тест, който се оказа положителен. Спазвайки всички наложени изисквания за карантина, сме изолирани и в момента се лекуваме. Благодарим на здравните специалисти, които полагат грижи за нас! Вярваме, че скоро ще бъдем здрави и ще сме отново с Вас! Пазете се, спазвайте всички правила, но не се страхувайте! Ще преборим и този вирус“, написа Домусчиев в профила си във Facebook.   

Дано поне дарят пари Или някой апарат да купят  , че са им обърнали внимание .
ПФ!
Някой има ли скриншот на това,че и жена му е заразена?

# 3 417
Защо чакат с карантината? Така или иначе ще се наложи, по-добре по-рано, за да спасим колкото се може повече хора.

# 3 418

Инсинератора е за изгаряне на медицински отпадъци.. какви крематориуми пък сега?!

# 3 419

Инсинератор, моя грешка.

Общи условия

Активация на акаунт