COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 981 416
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 4 515
  • Варна
Абе нали този вирус в колкото повече здрави хора попаднел, толкова повече отслабвал при последващо заразяване на друг човек. По тази логика, вече би трябвало да е  съвсем безобиден.
Та кой взима  извънредни тежки държавни режими за нещо безобидно.
Явно не отслабва така лесно и бързотози вирус! ....

# 4 516
Най- големият ми страх е да не кажат - ето , мерките не дават резултат, тотално забраняваме да се напускат домовете по каквато и да е причина.

# 4 517
  • Пеликания
Няма как тотално да забранят. Поне един човек от семейство ще може да излиза до магазин, аптека и да разхожда куче (заради нуждите), както е в Италия.

# 4 518
Катерица, заповядай

https://youtu.be/_UNKr7ot5J8

# 4 519
Най- големият ми страх е да не кажат - ето , мерките не дават резултат, тотално забраняваме да се напускат домовете по каквато и да е причина.
Нямаме такива случаи по света.

# 4 520
# 4 521
  • София
А англичаните са ги извели. Кой ги е пуснал, как ги е пуснал?  Нали заради тях е затварянето на града, не заради басканлии!

Още при два дни, заради други случаи, обявиха, че чужденците в подобни ситуации ще ги извозим до държавите им, за да не тежат на здравната ни система.

Въпросът е, че по такъв почти криминален начин се е случило всичко, туроператорите са мълчали, че са от Банско и са ги настанили в хотел, с което са докарали беля и на хотелиерите. Този от Принцес (мисля, че ми се видя точно Принцес до гарата) нали разказа, че са му се обадили други да му кажат, че англичаните са от Банско. Иначе да, трябва да ги извозят да си ходят.

# 4 522
  • Пловдив
Видяхте ли и в Нова Загора кво чудо е... Confused  Онемях! Масово завърнали се Братя и Сестри от къде ли не...едни вървят с кола и мегафон и изреждат правила за дезинфекция Frowning  ако е на техния език някой би чул...

# 4 523
Една позната днес си е купила маски по три лева от магазин за левче в квартала.  И ръкавици
Явно пак китайците ще ни помогнат...

# 4 524

Няма нищо страшно. До магазина, до аптеката ще бъде разрешено - от 1 седмица съм в къщи, само до Билла и обратно. Малко е скучно, но няма как..

# 4 525
  • ГО
Този медик с какъв акъл си е дошъл е Търново по време на пандемия, извънредно положение и т.н.?

# 4 526
Всяка бременна си има доктор.Снаха ми е бременна и говори с лекаря си.
Но него го питаха не за бременните, а за тези, които в момента ще заченат...

# 4 527
  • София
Иване, няма как - ще се излиза до супермаркета и до аптеката. Ама то и сега е така де. И в Италия има професии, които си ходят на работа с декларация, че могат да са навън. Китай няма да го обсъждам.
Мен повече ме притесняват цифрите от Италия, но далеч повече ме вълнува как се движим ние.

# 4 528
Абе нали този вирус в колкото повече здрави хора попаднел, толкова повече отслабвал при последващо заразяване на друг човек. По тази логика, вече би трябвало да е  съвсем безобиден.
Та кой взима  извънредни тежки държавни режими за нещо безобидно.
Явно не отслабва така лесно и бързотози вирус! ....
Това къде си го прочела?

# 4 529
Във Варна има ли как да се тестват хората? Само в София ли има лабораторни тестове?

Общи условия

Активация на акаунт