COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 982 855
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 4 650
  • София
aninica, притеснява те, че вирусът може би създава естествен имунитет? Да ви имам приоритетите...

# 4 651
  • Петрич
силно се надявам да сме периферия на бурята,не че няма да ни засегне, но поне да бъде с малко жертви.че сега пък пишат че вируса може да се рестартира отново в Китай ,и то там където не е имало случаи поради карантината.абе голям стрес ,Не знам как ще се справим

# 4 652
Много са им смъртните случаи, хора, и от там идва разминаването. Реално за един ден имат 1084 починали.
Но има спад в новите заразени, гледайте италианския източник. Worldometer не ги смята правилно.
Не, не са над хиляда, точно е посочено, че четиристотин и нещо.
Точно така е, AIDA и оттам - какво?! Излиза, че за целия свят се получават неверни данни!?

Поправям се - това е броят на излекуваните, извинявай. Обърках се с този италиански. Но броят на новите положителни е 2648, а не 4207.

# 4 653
Много са им смъртните случаи, хора, и от там идва разминаването. Реално за един ден имат 1084 починали.
Но има спад в новите заразени, гледайте италианския източник. Worldometer не ги смята правилно.

Не. Починалите са 400+, не 1084. Тук съм сигурна, по-скоро ти даваш цифрата на оздравелите днес

# 4 654
  • София
Скрит текст:
Точно така е, AIDA и оттам - какво?! Излиза, че за целия свят се получават неверни данни!?

Не, според мен точно тук /пак ще го дам тоя сайт, ама.../:
https://www.worldometers.info/coronavirus/

са верните данни!
AIDA точно този сайт гледам и аз. Виждам Италия, Испания и пр. Ако е верно това за Италия - че днес не са заразени 4 207, а това са случаите на заразени, умрели и оздравели, то тогава как стои въпросът с все повече оздравяващите китайци, и ако ние утре имаме оздравял и положителен, значи ли, че в нашата графа под new cases ще стои +2? Как смяташ?

red baloon, твоето виждане на нещата пък изби рибата вече Grinning

# 4 655
Генералът защо постоянно се попипва по устата , носа  и очите по врееме на брифинги.
Ние тук сме се пакетирали , а той покаазва как да не се прави.

# 4 656
  • София
Катерица- Точно така. Лекуват. И правят нещо повече от Европа за да са овладяли за 2 месеца своята епидемия. А тук расте и расте и расте..горим.

# 4 657
  • София
Колкото и да премятате цифрите да търсите нещо положително, няма как да стане.

Аз не вярвам, че имаме доста информация от Китай. Там е особено положение. Дали ги лекуват и с какво само те си знаят.

# 4 658

Да, поправих се Sweat Smile извинявайте, гледах съседната колона с оздравелите, както unabella предположи

# 4 659

Сега, за умрелите в Италия. Там на месец си отиват около 55 000 възрастни. Като надминат тази цифта, тогава бих се притеснила. Нека да си гледаме нашия разграден двор, а не чуждия, щото там са 60 милиона и живеят един върху друг буквално.

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 21:33 от Анонимен

# 4 660
  • София
Днес бях хоум офис, а детето учеше на съседния компютър дистанционно - карат по стандартната седмична програма. Да похваля учителките: успяха да си предадат урока, бяха подготвени и обучени много добре технически, получи се почти като на живо.
А аз си припомних кой е Александър Македонски и защо е велик Smile. Отговарях и на въпросите кой глагол в кое време е употребен (госпожата пита и посочва кой ученик да отговаря, стана като състезание кой ще има най-много верни отговори). Забавно беше.
Утре ще преговорим Александър Македонски и ще имаме нов урок. Ще надавам ухо с интерес.

# 4 661
Е колко ECMO има в България? Сигурно се броят на пръстите на едната ръка.
А за Италия според мен още няколко дни ще има увеличение. Пък и те все пак не са спрели изцяло, или бъркам?
Ако не се лъжа май са доста малко, или поне сравнително малко.. в Сити на околовръстното, Токуда, Св. Екатерина, Варна ... И май това са. Sad
Някой да се обади на Ивайло Пенчев да закупи поне една дузина. Само да не си ги държи и тях в офиса.

Раптор обаче е прав - и да има, файда няма. Това чудо няма да го използват за Сульо и Пульо.

Като цяло се надявам да не стигаме до там... иска ми се скоро да започне да отшумява тази гад

# 4 662
И западняците почнаха да се "килкат".. Wink Холандския здравен министър..

https://twitter.com/BNODesk/status/1240349753852006401

# 4 663
Ще се повторя ама няма как. Някъде бях чела, че Ухан има 49 крематориума. Ако имаха по 150(което беше макс по официални данни) тези 49 крематориума нямаше да работят денонощно. Не само това,ами имаше и мобилни крематориуми. Явно цифрите и там са били около 500, вероятно и повече, но просто се криеше или другите не са били диагностицирани.

# 4 664
  • Далечният изток
Скрит текст:

Не, според мен точно тук /пак ще го дам тоя сайт, ама.../:
https://www.worldometers.info/coronavirus/

са верните данни!
AIDA точно този сайт гледам и аз. Виждам Италия, Испания и пр. Ако е верно това за Италия - че днес не са заразени 4 207, а това са случаите на заразени, умрели и оздравели, то тогава как стои въпросът с все повече оздравяващите китайци, и ако ние утре имаме оздравял и положителен, значи ли, че в нашата графа под new cases ще стои +2? Как смяташ?

Ronald, май противовирусното ми е дошло в повече тая вечер и не мога да се изразявам....Blush
Мисля, че броят на новите заразени е 4 207.

Общи условия

Активация на акаунт